sobab
Registered User
- نوشتهها
- 343
- لایکها
- 427
اون برای شرکت توی وایت لیست و پیشخریدش هستاون احراز هویت چطوره؟ من با pc رفتم اثر انگشت میخواد؟
نمیخاد بزنید
اون برای شرکت توی وایت لیست و پیشخریدش هستاون احراز هویت چطوره؟ من با pc رفتم اثر انگشت میخواد؟
اهان ممنون ی بلیط گرفتم....اونو نمیخواد انجام بدی.
چون از ترجمه گوگل استفاده کردم اونجوری شد رفرش کردم درس شدچرا صفر نوشته؟ تلگرامت رو تایید کردی؟
با چند تا اکانت دیگه زیر مجموعه خودمون بشیم مشکلی پیش نمیاد؟هنوز مشخص نیست
قیمت پیش فروشش ۲۰سنته
تعداد توکن هاش 100 میلیون هست
قاعدتا قیمت خوبی خواهد داشت
نمیدونم امتحان نکردمبا چند تا اکانت دیگه زیر مجموعه خودمون بشیم مشکلی پیش نمیاد؟
ایردراپSolaPAD از شبکه ی سولانا
تا 30 ماه می مهلت شرکت داره
اگه دوست داشتید توی قسمت Who invited you آی دی من رو وارد کنید: rudigulSolaPAD Airdrop Registration
According to the large incorrect information submissions. We open airdrop again. If you has been in distribution list, you can earn more by invite new people. Check distribution list here https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ig9WprkHDkBOjT6MA6-SpvwCByrVw7Wbgrq5yWffkFA/edit?usp=sharing...docs.google.com
آره فک کنم
تاحالا از این ایردراپ هایی که پروسشون از ربات تلگرامی شروع میشه چیزی دریافت کردین؟ من چندباری شرکت کردم اکثرا اسکم میشن.ایردراپ FishSwap (راند دوم)- دریافت 220 توکن FISH به ارزش اولیه 6.6 دلار (تا سقف 2920 توکن به ارزش اولیه 87 دلار) و 40 توکن/زیرمجموعه
اعتبار 5.0/4.0
مشاهده پیوست 1239480
FishSwap is Automated Market Maker (AMM), Decentralized Exchange Protocol (DEX), with lowest fees and Optimized Yield Farming.
روش شرکت در این ایردراپ:
-بات ذیل را اجرا نمائید، کارهای خواسته شده را انجام و نهایتاً اقدام به ثبت اطلاعات خود اقدام نمائید:
https://t.me/FishSwap2AirdropBot?start=r0236360523
درود بر شما، بله دریافت کرده ام. البته حق با شماست، اخیراً با زیاد شدن پروژه های دیفای، که اکثراً هم بدون نام و نشان درستی از تیم پروژه هستند، تعداد اسکم ها زیاد شده است. البته خب گاهاً چاره ای نیست، باید با یک ریسک متوسط در برخی که به نسبت خوب هستند شرکت کرد. به نظرم اگز از ایردراپ هایی که شرکت می کنیم، تنها درصد کمی هم خوب باشند باز هم ارزش مشارکت دارد. البته در هر کاری ریسکی هم هست.تاحالا از این ایردراپ هایی که پروسشون از ربات تلگرامی شروع میشه چیزی دریافت کردین؟ من چندباری شرکت کردم اکثرا اسکم میشن.