آقا ایکاش شما مسئول مالیات میشدی، خیلی دست و دلباز حساب میکنی
وبمانی، مستقیما مالیات نمیگیره. وبمانی مدارک مالیاتی ما رو میگیره که در صورت نیاز به مراجع دولتی خودش(روسیه) ارائه بده. فرض کنید الان من 20 هزار یورو از بانک به حساب وبمانیم ریختم. حساب وبمانی که یچیز مجازی و الکترونیکیه. این 20 هزار یورو در واقع به حساب شرکت وبمانی روسیه رفته. اگر وبمانی مدرکی نداشته باشه که این پول، متعلق به منه ( من قابل ردیابی با شماره مالیاتی) و نزد وبمانی بصورت امانته ، در این صورت دولت روسیه این 20 هزار یورو رو به حساب درامد و سود خالص وبمانی میذاره و وبمانی باید مقدار زیادیش رو مالیات بده
از این طرف، تا زمانی که من پول رو از بانک به وبمانی منتقل کنم، برای من مشکل مالیاتی پیش نمیاد. چون پول هایی که در بانکه، قبلا از نظر مالیاتی به دولت کشور خودم، اظهار شده ....... مشکل وقتی پیش میاد که من بابت کاری از شما 50 هزار یورو بصورت وبمانی و در حساب وبمانیم بگیرم و نخوام این درآمد رو اظهار کنم. یعنی بخوام از گیر مالیات این پول فرار کنم
، در این حالت چون وبمانی اینو به دولت روسیه اظهار کرده و دولت روسیه هم با دولت های اروپایی قرارداد مالیاتی داره، من لو میرم و بدبخت میشم
البته در همه کشورهای اروپایی، درآمد زیر 20 هزار یورو در سال از مالیات معافه... این 13 هزار تا رو نمیدونم وبمانی از کجا آورده:general602: