خیر، شبا و ساتنا سامانه برخط نیستن بنابراین اسم طرف نمایش داده نمیشه.سلام دوستان شماره شبا مث شماره کارت موقع انتقال مشخصات طرفو مینویسه و دومم اینکه چجور از شبا برای انتقال استفاده کنیم ؟ممنون
پس اگه مثلا کسی شباشو اشتباه گرفته باشه و کسی به اون شبا پول واریز کنه مشکل به وجود نمیاد؟خیر، شبا و ساتنا سامانه برخط نیستن بنابراین اسم طرف نمایش داده نمیشه.
برای استفاده از حواله ساتنا و پایا باید امکان حواله جات در سیستم اینترنتی شما فعال بشه. (درخواست کتبی بدید به بانک خودتون)
پس اگه مثلا کسی شباشو اشتباه گرفته باشه و کسی به اون شبا پول واریز کنه مشکل به وجود نمیاد؟
از یک کارمند بانک پرسیدم؛حساب بسته نمیشه؛اما راکد میشه که کافیه کمی باهاش کار کنین تا از راکدی در بیادممکنه حساب جاری رو ازش استفاده نکنی یا گردشت کم باشه در حالی که دسته چکت هم هنوز برگهاش مونده باشه یا تموم بشه و برای تعویض بخوای بری مثلا به بهانه کم گردش بودن ببندن؟
یک حساب جاری رفاه دارم 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم( تقصیر خودشونه اینقدر اوراقه خدماتش ) اما مهمه که اونم داشته باشم چون حساب اصلی ام جام هستش و بغیر اون دسته چک از بانک دیگه ای ندارم یعنی حسش نیست دوباره برای جایی اقدام کنم.
اکثر بانکها تو سایتشون تبدیل حساب به شبا و بلعکس دارندسلام دوستان شماره شبا مث شماره کارت موقع انتقال مشخصات طرفو مینویسه و دومم اینکه چجور از شبا برای انتقال استفاده کنیم ؟ممنون
بانک یا موسسات مالی وام خرید خودرو را برای خرید خودروی نو ساخت ایران یا وارداتی، ۸۰ درصد قیمت خودرو را تا سقف قوانین داخلی خود به متقاضیان دارای شرایط در اقساط مساوی در مدت بازپرداخت حداقل ۳۶ ماه یعنی ۳ سال و در بعضی موارد حداکثر تا ۷ سال این وام را پرداخت می نمایند.سلام . ممنون از مبحث خوبی که انتخاب کردید. من میخواستم از دوستانی که اطلاعاتی از بهترین وامهایی که با
بهترین شرایط از بانکها میشه گرفت را در اختیار بقیه دوستان قرار بدن. با تشکر
آپدیت کردم برنامه رو درست شدسلام دوستان
من برنامه سامانه بام رو نصب کردم رو گوشیم و ثبت نام هم کردم اما قسمت انتقال کارت به کارت کار نمیکنه مشکل چیه؟
سامانه بام ، کارت به کارتش کارمزد داره؟آپدیت کردم برنامه رو درست شد
آره به کارت غیر بانک ملی کارمزد دارهسامانه بام ، کارت به کارتش کارمزد داره؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
دلیلش این بود که رمز اینترنتی رو چند بار اشتباه زده بودم،با تغییر رمز اینترنت مشکل برطرف شد.درود
هنگام پرداخت قبوض با همراه بانک اقتصاد نوین،خطای کارت مقصد نامعتبر است میده.چند نوع قبض هم امتحان کردم همین جور بود.قضیه چیه؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk