• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان شماره شبا مث شماره کارت موقع انتقال مشخصات طرفو مینویسه و دومم اینکه چجور از شبا برای انتقال استفاده کنیم ؟ممنون

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام دوستان شماره شبا مث شماره کارت موقع انتقال مشخصات طرفو مینویسه و دومم اینکه چجور از شبا برای انتقال استفاده کنیم ؟ممنون
خیر، شبا و ساتنا سامانه برخط نیستن بنابراین اسم طرف نمایش داده نمیشه.
برای استفاده از حواله ساتنا و پایا باید امکان حواله جات در سیستم اینترنتی شما فعال بشه. (درخواست کتبی بدید به بانک خودتون)

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
خیر، شبا و ساتنا سامانه برخط نیستن بنابراین اسم طرف نمایش داده نمیشه.
برای استفاده از حواله ساتنا و پایا باید امکان حواله جات در سیستم اینترنتی شما فعال بشه. (درخواست کتبی بدید به بانک خودتون)
پس اگه مثلا کسی شباشو اشتباه گرفته باشه و کسی به اون شبا پول واریز کنه مشکل به وجود نمیاد؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
پس اگه مثلا کسی شباشو اشتباه گرفته باشه و کسی به اون شبا پول واریز کنه مشکل به وجود نمیاد؟

به شماره شبای اشتباه هیچ پولی واریز نمیشه! اصلا امکانش نیست چون سیستم حودش کنترل میکنه...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممکنه حساب جاری رو ازش استفاده نکنی یا گردشت کم باشه در حالی که دسته چکت هم هنوز برگهاش مونده باشه یا تموم بشه و برای تعویض بخوای بری مثلا به بهانه کم گردش بودن ببندن؟

یک حساب جاری رفاه دارم 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم( تقصیر خودشونه اینقدر اوراقه خدماتش ) اما مهمه که اونم داشته باشم چون حساب اصلی ام جام هستش و بغیر اون دسته چک از بانک دیگه ای ندارم یعنی حسش نیست دوباره برای جایی اقدام کنم.
از یک کارمند بانک پرسیدم؛حساب بسته نمیشه؛اما راکد میشه که کافیه کمی باهاش کار کنین تا از راکدی در بیاد

Sent from my E5823 using Tapatalk

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
اکثر بانکها تو سایتشون تبدیل حساب به شبا و بلعکس دارند
در اونجا ،نام صاحب رو هم مینویسه
میتونی برای کنترل و اطمینان ازش استفاده کنی

شبا برای انتقال وجه حواله پایا و ساتنا است
رایگان ، تقریبا دو ساعت طول میکشه پول به حساب طرف واریز شه

Hossein_Salar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یکدستگاه کارتخوان سیار دارم که تا مدتی بهش احتیاج ندارم اگر کسی میخواد کارتخوان را به همراه کارتی که پول بهش میره و رمزش در اختیار ایشون میزارم
09122588921

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
من دوتا حساب کوتاه مدت بانک سامان و پارسیان دارم اما مدت زیادیه ( حدود 2 سال ) هیچ گردش حسابی نداشتن. حالا با این اوصاف ایا حساب بسته یا راکد نشده ؟

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
با سلام و درود
عزیزان کسی اینجا کارمند بانک مهر اقتصاد نمیشناسه؟ سوال تخصصی ازشون دارم.
با تشکر

alone_musketeer1995

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . ممنون از مبحث خوبی که انتخاب کردید. من میخواستم از دوستانی که اطلاعاتی از بهترین وامهایی که با

بهترین شرایط از بانکها میشه گرفت را در اختیار بقیه دوستان قرار بدن. با تشکر
بانک یا موسسات مالی وام خرید خودرو را برای خرید خودروی نو ساخت ایران یا وارداتی، ۸۰ درصد قیمت خودرو را تا سقف قوانین داخلی خود به متقاضیان دارای شرایط در اقساط مساوی در مدت بازپرداخت حداقل ۳۶ ماه یعنی ۳ سال و در بعضی موارد حداکثر تا ۷ سال این وام را پرداخت می نمایند.
البته طبق بخشنامه بانک مرکزی در سال ۹۴ مبلع این وام ۲۵ میلیون تومان اعلام گردیده است. در صورتیکه شما مبلغی بیش از سقف اعلام شده می خواهید می توانید از طریق شرکتهای لیزینگ خودروی بانکها یا سایر لیزینگهای خودرو به صورت مستقیم بدون مراجعه به بانک اقدام نمایید.
منبع: وام هونام

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
من برنامه سامانه بام رو نصب کردم رو گوشیم و ثبت نام هم کردم اما قسمت انتقال کارت به کارت کار نمیکنه مشکل چیه؟

فرهود 86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان 5 تومن پول دارم میخوام وام بگیرم؟
تا سیصد تومن هم میتونم قصد بدم.
کارمندم
امروز اکثر بانک های دولتی رو سر زدم ،هر بانکی یه شرایطی داشت ،سرم گیج رفت
شما چه بانکی و چه شرایطی پیشنهاد می کنید
با تشکر

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
هنگام پرداخت قبوض با همراه بانک اقتصاد نوین،خطای کارت مقصد نامعتبر است میده.چند نوع قبض هم امتحان کردم همین جور بود.قضیه چیه؟

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
فک میکنم الان بهترین کوتاه مدتی رو که بشه بهش اعتماد کردن بانک ایران زمین میده روزشمار 18 درصد

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
هنگام پرداخت قبوض با همراه بانک اقتصاد نوین،خطای کارت مقصد نامعتبر است میده.چند نوع قبض هم امتحان کردم همین جور بود.قضیه چیه؟

دلیلش این بود که رمز اینترنتی رو چند بار اشتباه زده بودم،با تغییر رمز اینترنت مشکل برطرف شد.

bdel

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
دوستان دنبال وام تا صد میلیون تومان بدون سپرده گذاری میگردم
کسی اطلاعاتی داره که از کدوم بانک میشه گرفت
ممنون

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان حالا که بانکها دارن سود سپرده و وام رو کم میکنن این کم شدن سود وام له وام هایی که در گذشته گرفت شده و داره اقساطش پرداخت میشه تعلق نمیگیره؟

بالا