• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
حساب های کوتاه مدت همه همین ۱۰ تومن رو مسدود دارن؛
قرض الحسنه ها شاید کمتر محدود کنن؛
البته من گردشگری ۲ سال پیش حساب کوتاه مدت باز کردم،که مسدودی نداشت و الان تو حسابم ۱۰۰تومن دارم؛ حساب های قرض الحسنه که تو صادرات و رفاه و پارسیان از ۵،۶ سال پیش دارم هم هیچکدوم مسدودی نداره؛
اما مسکن جدید باز کردم داشت

دقیق اطلاع ندارم،اما حساب های جاری(با یا بدون دسته چک شاید بشه صفر تومنم توش باشه)

Sent from my E5823 using Tapatalk
حسابای جاری چه با دسته چه بدون دسته چک(که تو عمرم متوجه نشدم یعنی چی مسخره بازی درآوردن جاری یعنی چک بدون چک نه تنها چک نمیدن تو قرعه کشی قرض‌الحسنه ها هم شرکت داده نمیشه یه عده چه انگیزه ای دارن بدون چک باز میکنن والا موندم) چون ماهیتشون قرض‌الحسنه هست پولی ته حساب نگه نمیدارن لااقل چک ملت من که اینطوره

ولی کوتاه مدت از صفر دیدم تا ده تومن
بازم مسخره بازیه چون طبق قانونش باید 50 هزار تومن ته حساب باشه تا بهت سود بدن حالا یا باید هیچی نگه ندارن یا 50 تومن نگه دارن که دراین مورد هم انگیزه بانک رو درک نکردم

بانک ملت امن ترین بانکه ولی خدای کا مزده ده تومن اس ام اس 5 تونن یکبار رمز اینا سالانه است هر انتقال وجه داخل بانکی 25 تومن کارمزد( این دیگه آخره گدابازیه) ولی درکل راضیم هم چکشو دارم هم حساب بورسم با این بانکه هم کارتشو هم باشگاه مشتریان واریز و برداشتتمم بیشتر با این بانکه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حسابای جاری چه با دسته چه بدون دسته چک(که تو عمرم متوجه نشدم یعنی چی مسخره بازی درآوردن جاری یعنی چک بدون چک نه تنها چک نمیدن تو قرعه کشی قرض‌الحسنه ها هم شرکت داده نمیشه یه عده چه انگیزه ای دارن بدون چک باز میکنن والا موندم) چون ماهیتشون قرض‌الحسنه هست پولی ته حساب نگه نمیدارن لااقل چک ملت من که اینطوره

ولی کوتاه مدت از صفر دیدم تا ده تومن
بازم مسخره بازیه چون طبق قانونش باید 50 هزار تومن ته حساب باشه تا بهت سود بدن حالا یا باید هیچی نگه ندارن یا 50 تومن نگه دارن که دراین مورد هم انگیزه بانک رو درک نکردم

بانک ملت امن ترین بانکه ولی خدای کا مزده ده تومن اس ام اس 5 تونن یکبار رمز اینا سالانه است هر انتقال وجه داخل بانکی 25 تومن کارمزد( این دیگه آخره گدابازیه) ولی درکل راضیم هم چکشو دارم هم حساب بورسم با این بانکه هم کارتشو هم باشگاه مشتریان واریز و برداشتتمم بیشتر با این بانکه

بلی،انتخاب بانک خیلی مرتبط با کارتون هم هست؛ مثلا برای حساب جاری و بورس،ملت میشه گفت یکی از بهترین گزینه ها هست؛
اما برای من که استفاده متداول دارم ، کارمزدش اصلا به صرفه و منطقی نیست؛
یک نکته ای هم هست؛باز کردن حساب در یک شعبه جدید التاسیس،همیشه امتیازات خودش رو داره؛
من اولین حسابی که خودم برای خودم باز کردم در پارسیان بود که چند ماه فقط افتتاح شده بود و تجربه خیلی خوبی بود,
همیشه از اون استفاده میکردم تا سود ها تغییر کرد و حساب نوروز 22.2 درصد مسکن رو اتفاقی دیدم؛ اون هم شعبه تازه تاسیس بود؛اینقدر خوب بود که هنوزم از همون استفاده میکنم،اینترنت بانک خیلی خوبی داره(بغیر رمز دوم)،شعب و ATM متعدد و در دسترس و همه خدماتیم داره،،شعب هم اکثرا خلوتن برای کارهای متداول بانکی؛ همین که مشتری های اول باشین،باعث میشه برخورد VIP باهاتون داشته باشن؛مثلا با حداکثر همکاری برام جاری افتتاح کرد مسکن،حتی معرف نداشتم و گفت خودمون امضا میگیریم برات!!!!! دیگه شدم مشتری VIPشون،اونم تو بانک دولتی:general601::general601:

تمام شعبات هم تا جایی که من دیدم کیوسک بانک دارن که عالیه و خیلی از خدمات رو ارائه میده،بدون اینکه بخوای تو صف خودپرداز یا باجه باشی،علی الخصوص انتقال پایا و ساتنا با سقف پرداخت بالا(حداقل بالا تر از اینترنت بانکش) و انتقال شتابی تا 15 میلیون به هر کارتی بدون نیاز به انجام از طریق باجه

خلاصه شعب خلوت و تازه تاسیس بانک های نزدیک محل کار یا زندگیتونو دریابین!! فرصت خوبیه

این فلسفه حساب های جاری بدون دسته چک رو من هم نفهمیدم؛ برای چی هست اصلا؟ چرا کسی بخواد باز کنهo_O

امنیت اول بر میگرد به خودمون ، دقت های لازم انجام بدیم
الان خیلی ها ، رمز اول و دوم کارتشون روی خود کارت مینویسند ، یا رو کاغذ کنار کارت قرار میدن

موبایل همین جوریه ، صاحب موبایل باید رعایت نکات ایمنی رو انجام بده

درسته رعایت نکات ایمنی خیلی مهمه؛اما وقتی گوگل و فیسبوک میاد دسترسی دو مرحله ای رو برای اکانتاش در نظر میگیره؛مسلم هست که حساب بانکی حساس تر از اونها هست؛
باز رمز ترکیبی اعداد و کاراکتر و حروف بزرگ و کوچک که در اینترنت بانک استفاده میشه،امنیت رو بالا میبره؛اما رمز عددی؟ اون هم در یک وسیله قابل جابجایی؛ mobile pay از زمانی جا افتاد که روی گوشی ها ابزار تشخصی هویت بیومتریک نصب شد؛ اگر با این شرط باشه خوبه

از اینجا هم میتونین تفاوت رمز عددی و رمز ترکیبی حروف و اعداد و کاراتکتر رو ببینید
https://password.kaspersky.com/

Last edited:

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
خلاصه شعب خلوت و تازه تاسیس بانک های نزدیک محل کار یا زندگیتونو دریابین!! فرصت خوبیه

این فلسفه حساب های جاری بدون دسته چک رو من هم نفهمیدم؛ برای چی هست اصلا؟ چرا کسی بخواد باز کنه
حرفتون رو قبول شعبه هر چی خلوت تر باشه بهتره من خودم حساب جاری میخواستم شعبه های بزرگ باز نمی کردن ولی یه شعبه خلوت بود دوستمم اونجا یه آنایی حزیی با کارمنداش داشت راحت حسابو باز کردن

هر کی فلسفه حساب جاری بدون دسته چک رو فهمید به منم بگه عمریه برام سواله!

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
ممکنه حساب جاری رو ازش استفاده نکنی یا گردشت کم باشه در حالی که دسته چکت هم هنوز برگهاش مونده باشه یا تموم بشه و برای تعویض بخوای بری مثلا به بهانه کم گردش بودن ببندن؟

یک حساب جاری رفاه دارم 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم( تقصیر خودشونه اینقدر اوراقه خدماتش ) اما مهمه که اونم داشته باشم چون حساب اصلی ام جام هستش و بغیر اون دسته چک از بانک دیگه ای ندارم یعنی حسش نیست دوباره برای جایی اقدام کنم.

arya36742

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
بنده با خدمات بانکی به خصوص شعب ارزی زیاد آشنایی ندارم
یه سوال از حضورتون دارم
یه مقدار یورو باید به یک شماره حساب واریز کنم و فیش حواله بانکی اون رو به سازمان خاص ارائه بدم
آیا میشه معادل ریالی اون رو تو شعب ارزی پرداخت کنم یا حتما باید قبلا اون مبلغ رو به یورو تبدیل کنم بعد اقدام کنم؟
ممنون.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
اول مهرماه 1395 پایان خدمات کد ussd بانکی
(ورود رمزهای دو عاملی و پیامکی)
طبق بخشنامه بانک مرکزی که اوائل اردیبهشت ماه سال جاری توسط شاپرک به شرکت های psp ابلاغ شده است " از تاریخ اول مهر ماه سال 1395 استفاده از بستر فعلی ussd برای انجام تراکنش های بانکی ممنوع شده و شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت صرفا مجاز به پذیرش و پردازش تراکنش های بانکی از روش های جایگزین و ایمن خواهند بود".

بنا بر این گزارش در این ابلاغیه توضیحی درباره روشهای جایگزین و ایمن داده نشده و صرفا به ذکر این نکته بسنده شده است که " متعاقبا روش مذکور پس از تایید بانک محترم مرکزی ج.ا.ا به شرکت ها ابلاغ خواهدشد".
از اول مهرماه به بعد کاربران در صورت تمایل به استفاده از کانال ussd باید برای هر حساب خود به بانک مراجعه کرده و پس از اتصال شماره تلفن همراه به حساب و دریافت رمز یا همان توکن، رمز دریافتی را به شرکت پی اس پی اعلام کنند. شرکت پی اس پی هم برای انجام هر تراکنش رمزی را با پیامک برای کاربر ارسال می کند و کاربر تنها با استفاده از همان رمز می تواند برای یک کارت بانکی و با یک شماره تلفن همراه از خدمات ussd استفاده کند. به این ترتیب کاربران برای هر کدام از کارتهای بانکی خود و هر کدام از شماره های تلفن همراه باید تمامی این مراحل را به صورت مجزا انجام دهند.

اگر این روش همان شیوه ای باشد که در ابلاغیه بانک شاپرک از آن به عنوان روش های جایگزین و ایمن یاد شده، در واقع باید اول مهر ماه را عملا پایان تاریخ مصرف بستر ussd برای تراکنش های بانکی دانست چرا که پیچیدگی و زمان بر بودن شیوه جدید آنقدر زیاد است که هر کاربری را از انجام تراکنش بانکی با این شیوه منصرف می کند.

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
کارت به کارت هم گران شد ...

4509047_659.jpg

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این خبر را دیدم گفتم نکنه اینم بردن بالا (این خبر دیروز ارسال شده)
عملیات کارت به کارت هم هزینه بر شد +جدول
این جدول رو تا جایی که من دیدم،کانال تلگرام بانک اقتصاد نوین منتشر کرد؛به رنگ بنفشش دقت کنید؛
اما بعد کانال های دیگه و خبرگزاری ها،ورداشتند و براش هر تیتری که خواستن زدن!
در حالی که قیمتش هیچ تغییری نکرده
نمیدونم تا الان خواب بودن یا کارت به کارت نکزدن که بدونن کارمزدی هم داره

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
منظورشون اینه که از سال 1387 این قیمت ثابت بود
آماده باشید قرار تغییر کنه(افزایش) پیدا کنه ،هدفمند بشه :D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
25516319629247105278.jpg

با اتمام تاریخ کارت
میتوانید از بانک پاسارگاد کارت جدید و آنی با همان شماره کارت قبلی دریافت کنید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
25516319629247105278.jpg

با اتمام تاریخ کارت
میتوانید از بانک پاسارگاد کارت جدید و آنی با همان شماره کارت قبلی دریافت کنید
بقیه بانک ها هم همین هستند که[emoji15] [emoji15]
مگه فرقی هست؟

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
مگه فرقی هست؟

بانکهای دیگه موقع صدور کارت جدید شماره کارت را تغییر میدن
مثلا اشخاصی که افراد برای واریز وجه به حسابشون از کارت به کارت استفاده میکنن دیگه نیازی نیست شماره جدید بهشون بدن و به همون شماره کارت قبلی کارت به کارت میکنن

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مگه فرقی هست؟

هر دفعه که کارت جدید میگیرید ،16 رقم شماره کارت عوض میشود
اما در این روش کارت جدید ، با همان 16 رقم کارت قبلی صادر میشه، فقط ccv و تاریخ انقضاء تغییر میکنه

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
من دو سال پيش بانک تجارت عوض کردم شماره کارتم عوض نشد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من دو سال پيش بانک تجارت عوض کردم شماره کارتم عوض نشد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
من هم تا جایی که یادم هست شماره کارت صادراتم عوض نشد!
الان هم خیلی جاها،مثل موسسات خیره که با شماره کارت کار میکنن، همیشه شماره ثابت و از بانک دیگه داشتن

پاسارگاد تو اینجور تبلیغات،سابقه داره!

meteor1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در حال حاضر (سال 95) کدوم بانک میشه سپرده گذاری کنم'که معادل یا 90درصد مبلغ سپرده رو بهم وام بده' و سپرده رو بعنوان ضمانت تا آخر اقساط نگه داره(ضامن دیگه ای نخواد)?
سود سپرده چقد هست و قسطاش چقد میشه?
ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانک ملی برای سهولت استفاده از اینترنت بانک جدیدش (بام ملی) اپلیکیش موبایلی همراه بام برای گوشی های هوشمند رونمایی کرد
از اینجا دانلود کنید
http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?SId=258

بالا