حسابای جاری چه با دسته چه بدون دسته چک(که تو عمرم متوجه نشدم یعنی چی مسخره بازی درآوردن جاری یعنی چک بدون چک نه تنها چک نمیدن تو قرعه کشی قرضالحسنه ها هم شرکت داده نمیشه یه عده چه انگیزه ای دارن بدون چک باز میکنن والا موندم) چون ماهیتشون قرضالحسنه هست پولی ته حساب نگه نمیدارن لااقل چک ملت من که اینطوره
ولی کوتاه مدت از صفر دیدم تا ده تومن
بازم مسخره بازیه چون طبق قانونش باید 50 هزار تومن ته حساب باشه تا بهت سود بدن حالا یا باید هیچی نگه ندارن یا 50 تومن نگه دارن که دراین مورد هم انگیزه بانک رو درک نکردم
بانک ملت امن ترین بانکه ولی خدای کا مزده ده تومن اس ام اس 5 تونن یکبار رمز اینا سالانه است هر انتقال وجه داخل بانکی 25 تومن کارمزد( این دیگه آخره گدابازیه) ولی درکل راضیم هم چکشو دارم هم حساب بورسم با این بانکه هم کارتشو هم باشگاه مشتریان واریز و برداشتتمم بیشتر با این بانکه
بلی،انتخاب بانک خیلی مرتبط با کارتون هم هست؛ مثلا برای حساب جاری و بورس،ملت میشه گفت یکی از بهترین گزینه ها هست؛
اما برای من که استفاده متداول دارم ، کارمزدش اصلا به صرفه و منطقی نیست؛
یک نکته ای هم هست؛باز کردن حساب در یک شعبه جدید التاسیس،همیشه امتیازات خودش رو داره؛
من اولین حسابی که خودم برای خودم باز کردم در پارسیان بود که چند ماه فقط افتتاح شده بود و تجربه خیلی خوبی بود,
همیشه از اون استفاده میکردم تا سود ها تغییر کرد و حساب نوروز 22.2 درصد مسکن رو اتفاقی دیدم؛ اون هم شعبه تازه تاسیس بود؛اینقدر خوب بود که هنوزم از همون استفاده میکنم،اینترنت بانک خیلی خوبی داره(بغیر رمز دوم)،شعب و ATM متعدد و در دسترس و همه خدماتیم داره،،شعب هم اکثرا خلوتن برای کارهای متداول بانکی؛ همین که مشتری های اول باشین،باعث میشه برخورد VIP باهاتون داشته باشن؛مثلا با حداکثر همکاری برام جاری افتتاح کرد مسکن،حتی معرف نداشتم و گفت خودمون امضا میگیریم برات!!!!! دیگه شدم مشتری VIPشون،اونم تو بانک دولتی:general601::general601:
تمام شعبات هم تا جایی که من دیدم کیوسک بانک دارن که عالیه و خیلی از خدمات رو ارائه میده،بدون اینکه بخوای تو صف خودپرداز یا باجه باشی،علی الخصوص انتقال پایا و ساتنا با سقف پرداخت بالا(حداقل بالا تر از اینترنت بانکش) و انتقال شتابی تا 15 میلیون به هر کارتی بدون نیاز به انجام از طریق باجه
خلاصه شعب خلوت و تازه تاسیس بانک های نزدیک محل کار یا زندگیتونو دریابین!! فرصت خوبیه
این فلسفه حساب های جاری بدون دسته چک رو من هم نفهمیدم؛ برای چی هست اصلا؟ چرا کسی بخواد باز کنه
امنیت اول بر میگرد به خودمون ، دقت های لازم انجام بدیم
الان خیلی ها ، رمز اول و دوم کارتشون روی خود کارت مینویسند ، یا رو کاغذ کنار کارت قرار میدن
موبایل همین جوریه ، صاحب موبایل باید رعایت نکات ایمنی رو انجام بده
درسته رعایت نکات ایمنی خیلی مهمه؛اما وقتی گوگل و فیسبوک میاد دسترسی دو مرحله ای رو برای اکانتاش در نظر میگیره؛مسلم هست که حساب بانکی حساس تر از اونها هست؛
باز رمز ترکیبی اعداد و کاراکتر و حروف بزرگ و کوچک که در اینترنت بانک استفاده میشه،امنیت رو بالا میبره؛اما رمز عددی؟ اون هم در یک وسیله قابل جابجایی؛ mobile pay از زمانی جا افتاد که روی گوشی ها ابزار تشخصی هویت بیومتریک نصب شد؛ اگر با این شرط باشه خوبه
از اینجا هم میتونین تفاوت رمز عددی و رمز ترکیبی حروف و اعداد و کاراتکتر رو ببینید
https://password.kaspersky.com/