من نمیدونم هدف بعضیا از حساب باز کردن با بعضی بانکا امثال ملی سپه چیه
اوناکه مجبورن مثلا حقوق و معرفی سربازی به کنار ولی بقیه دیگه چی میگن
نه خدماتی داره نه الکترونیک درست و حسابی نه لااقل کارمندای دک درست نمیگم بقیه گل و بلبلن ولی تو خصوصی ها یه نیمچه احترامی هست
یادمه شهرستان رفتم شعبه سپه و ملی امکانات انگاری مدرسه روستای دورافتاده بود کارمنداش انگار همین امروز از پشت کوه اومده بودن نه ادب نه سواد نه شعور
تو عمرم باور نکردم ملی سپه رفاه صادرات کشاورزی هم بانکن یا شایدم تعریف من از بانک متفاوته!
همه میان اینجا از ملی و سپه مینالن به خدا مار سختی نیست ببند حسابتو ببر یه بانک دیگه به فرض اگه حقوقوتم میریزن تو اون بانک میتونی رایگان پایا کنی بانک دیگه
درسته مجبورت کردن حقوقتو اونجا بریزن ولی مجبورت که نکردن لزوما با همون بانک کار کنی والا?!
البته اگه کار اداری داشته باشی،حساب تو بانک ملی لازم هست؛خیلی از پرداخت ها رو مثل مالیات یا عوارض از کارتت با حساب میدی؛
من میخواستم مالیات بدم؛تو خود اداره مالیات لاجه بود؛اما کارت ملی نداشتم؛مجبور شدم ۴ میلیون نقد از شعبه بانک دیگه بگیرم،نقد پرداخت کنم بهشون؛
البته بین دولتی ها من از مسکن خیلی راضیم؛ خدماتش خیلی خوبه؛بخصوص خدمات الکترونیک که بی سر و صدا همه چیز رو داره؛کارمنداشم انصافا اونایی که باهاش برخورد داشتم خوب بودن؛
به طور.عجیبی با سپه تجربه ام خوب بود؛و اینکه اینترنت بانکش.جالب هست؛مبالغ بالا تر از هر اینترتونت بانکب که داشتم با توکن اس ام اسی،رایگان[emoji15] [emoji15] [emoji15]
و البته بدترین بانک از نظرم صادرات،بعدش رفاه هست؛ملت هم واقعا کارمزد هاش بد هست و کارمنداش،بد برخورن؛ اما به نسبت خدماتش خوب هست؛
بعضی بانک ها هم فقط ویترینن؛مثل گردشگری؛
اصلا بانکی.که یه شعبه اونم تو یه محله خاص داره،برای کار کردن جالب نیست
Sent from my E5823 using Tapatalk