• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان یه سوال
برای فعال کردن سرویس بام ملی حتما باید رمز دوم کارت فعال باشه؟
بله تو مرحله ثبت نام براي احراز هويتتان رمز دوم کارت رو ميخاد درضمن بايد شماره موبايلتان تو سيستم بانک ملي ثبت شده باشه اگر پيامک بانک براتون مياد نيازي به مراجعه به بانک نيست
دوستان یه سوال
برای فعال کردن سرویس بام ملی حتما باید رمز دوم کارت فعال باشه؟
بله تو مرحله ثبت نام براي احراز هويتتان رمز دوم کارت رو ميخاد درضمن بايد شماره موبايلتان تو سيستم بانک ملي ثبت شده باشه اگر پيامک بانک براتون مياد نيازي به مراجعه به بانک نيست

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

kambiz01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ميشه سي وي وي كارت ملت را از توي پنل بانكداري الكترونيكي ملت ديد؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
ميشه سي وي وي كارت ملت را از توي پنل بانكداري الكترونيكي ملت ديد؟
باید از اینترنت بانک ملت رمز دوم رو فعال کنید و وقتی فعال شد تمام مشخصات کارت رو نشون میده
تاریخ انقضا+CVV2+شماره کارت

kambiz01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ميشه سي وي وي كارت را از توي پنل بانكداري الكترونيكي ملت ديد؟
باید از اینترنت بانک ملت رمز دوم رو فعال کنید و وقتی فعال شد تمام مشخصات کارت رو نشون میده
تاریخ انقضا+CVV2+شماره کارت

متشکرم دوست من. بله درست میفرمائید دقیقا مشابه ای تی ام هست

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مشتریان بانک میتوانند با کارت بانکی و از خود پرداز بانک صادر کننده کارت تا مبلغ 500 هزار تومان در روز برداشت کنند

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان عزیز وام با بهره کم برای پروانه کسب کدام بانک یا موسسه میده، بنده دنبالشم بگیرم لطفاً اطلاع بدید. ممنون

satsat

Registered User
لایک‌ها
32
من که از لج این بانکها که فقط حساب توشون دارم و تراکنشی ندارم و ازم پول اس ام اس کم کردن روزی 10 بار وارد اینترنت بانکش می شم و هی در می یام

تا اینا باشن که از این چیز خوری ها نکنن

راستی برای پایا هم اس ام اس می یاد اگه انتقال بدیم ؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من که از لج این بانکها که فقط حساب توشون دارم و تراکنشی ندارم و ازم پول اس ام اس کم کردن روزی 10 بار وارد اینترنت بانکش می شم و هی در می یام

منم از لج بازی ده تا کارت شتابی دارم که اعتبارشون به ته رسیده نمی رم جدیدشو بگیرم و فقط با یک کارت صادرات و دیگری ملی کار می کنم برام کافیه. من که تابحال اس ام اس برای پایا دریافت نکرده ام نه در دریافتی نه واریزی

789456123

Registered User
لایک‌ها
334

برای پایا اس ام اس میاد
میزنه حواله +10000000
یا برداشت -100000000

reza152

Registered User
لایک‌ها
87
سلام برای خرید با کارتخوان ، حداقل چقدر پول توش باقی باشه؟
یا میشه تموم موجودی کارت رو خرید کرد؟

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بستگی به بانکت داره که چقدر رو حساب مسدود کنه
ملت 5 تومن برای قرض الحسنه -10 کوتاه مدت
صادرات 1000-تجارت 5000-ملی 1000-سپه 2000
بانکای خصوصی هم مسدودی ندارن

اگر هم منظورتون اینکه تو یه روز قدر میتونید خرید کنید فکر کنم برای هر کارت کشیدن 50 م هست البته دقیق نمیدونم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برای گرفتن یک وام درست و حسابی از کجا میشه کارگزار پیدا کرد که راهنماییت کنه و یا یک مشاور اقتصادی که به روال کاری بانک ها آگاه باشه !! ( سند , ضامن , سرمایه و ... موجوده )

Ramkal

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان، لطفا بانکی معرفی کنید که بدون سپرده گذاری و معطلی یه وام 6-7 تومنی بده
ممنون

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
بستگی به بانکت داره که چقدر رو حساب مسدود کنه
ملت 5 تومن برای قرض الحسنه -10 کوتاه مدت
صادرات 1000-تجارت 5000-ملی 1000-سپه 2000
بانکای خصوصی هم مسدودی ندارن

اگر هم منظورتون اینکه تو یه روز قدر میتونید خرید کنید فکر کنم برای هر کارت کشیدن 50 م هست البته دقیق نمیدونم
من جاری جام ملت دارم و هیچ مبلغی مسدود نمیکنه ولی برا کوتاه مدت روزشمار ده تومن مسدود میکنه
تو عمرم گرفتن هیچ پولی از بانک به اندازه دوهزار تومن ته حساب سپه که به زور برای معرفی سربازی باز کرده بودم برام لذت نداشت مگه قبول میکردن حسابو ببندن ولی من هم دس بردار نبودم مسله پول نبود فقط میخواستم ببندم چون حالم از بانک سپه به هم میخوره خخخخخ
بعدش اومدیم ملت راحت و بدون دردسر دسته چک داد خدمات الکترونیکش عالیه فقط حیف کارمزد میگیره (ده تومن برا اس ام اس واریز که من ندادم چون راحت با همراه بانک چک میکنم با پنج تومن برا یکبار رمز که اونو مجبور بودم بدم)مخصوصا انتقال وجه داخلی که خیلی چرته کارمزد بگیرن
ولی درکل بانک عالی هست برا اوناییکه خدمات براشون مهمه

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
من جاری جام ملت دارم و هیچ مبلغی مسدود نمیکنه ولی برا کوتاه مدت روزشمار ده تومن مسدود میکنه
تو عمرم گرفتن هیچ پولی از بانک به اندازه دوهزار تومن ته حساب سپه که به زور برای معرفی سربازی باز کرده بودم برام لذت نداشت مگه قبول میکردن حسابو ببندن ولی من هم دس بردار نبودم مسله پول نبود فقط میخواستم ببندم چون حالم از بانک سپه به هم میخوره خخخخخ
بعدش اومدیم ملت راحت و بدون دردسر دسته چک داد خدمات الکترونیکش عالیه فقط حیف کارمزد میگیره (ده تومن برا اس ام اس واریز که من ندادم چون راحت با همراه بانک چک میکنم با پنج تومن برا یکبار رمز که اونو مجبور بودم بدم)مخصوصا انتقال وجه داخلی که خیلی چرته کارمزد بگیرن
ولی درکل بانک عالی هست برا اوناییکه خدمات براشون مهمه
من هم برای بستن حسابم میرفتم ملی انجام نمیدادن
شکایت کردم از بازرسی که اونم بازم رئیس شعبه الکی بهشون گفت بستم که من زنگ زدم دوباره به بازرسی فهمیدن که دروغ گفته رئیسه شاکی شدن و با پیگیر خودم بلاخره بستم
بعضی از بانکها باید از طریق فشار از مسئول بالا کار رو انجام بدن
البته ملت خوبه

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
من نمیدونم هدف بعضیا از حساب باز کردن با بعضی بانکا امثال ملی سپه چیه
اوناکه مجبورن مثلا حقوق و معرفی سربازی به کنار ولی بقیه دیگه چی میگن
نه خدماتی داره نه الکترونیک درست و حسابی نه لااقل کارمندای دک درست نمیگم بقیه گل و بلبلن ولی تو خصوصی ها یه نیمچه احترامی هست
یادمه شهرستان رفتم شعبه سپه و ملی امکانات انگاری مدرسه روستای دورافتاده بود کارمنداش انگار همین امروز از پشت کوه اومده بودن نه ادب نه سواد نه شعور
تو عمرم باور نکردم ملی سپه رفاه صادرات کشاورزی هم بانکن یا شایدم تعریف من از بانک متفاوته!
همه میان اینجا از ملی و سپه مینالن به خدا مار سختی نیست ببند حسابتو ببر یه بانک دیگه به فرض اگه حقوقوتم میریزن تو اون بانک میتونی رایگان پایا کنی بانک دیگه
درسته مجبورت کردن حقوقتو اونجا بریزن ولی مجبورت که نکردن لزوما با همون بانک کار کنی والا?!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من نمیدونم هدف بعضیا از حساب باز کردن با بعضی بانکا امثال ملی سپه چیه
اوناکه مجبورن مثلا حقوق و معرفی سربازی به کنار ولی بقیه دیگه چی میگن
نه خدماتی داره نه الکترونیک درست و حسابی نه لااقل کارمندای دک درست نمیگم بقیه گل و بلبلن ولی تو خصوصی ها یه نیمچه احترامی هست
یادمه شهرستان رفتم شعبه سپه و ملی امکانات انگاری مدرسه روستای دورافتاده بود کارمنداش انگار همین امروز از پشت کوه اومده بودن نه ادب نه سواد نه شعور
تو عمرم باور نکردم ملی سپه رفاه صادرات کشاورزی هم بانکن یا شایدم تعریف من از بانک متفاوته!
همه میان اینجا از ملی و سپه مینالن به خدا مار سختی نیست ببند حسابتو ببر یه بانک دیگه به فرض اگه حقوقوتم میریزن تو اون بانک میتونی رایگان پایا کنی بانک دیگه
درسته مجبورت کردن حقوقتو اونجا بریزن ولی مجبورت که نکردن لزوما با همون بانک کار کنی والا?!
البته اگه کار اداری داشته باشی،حساب تو بانک ملی لازم هست؛خیلی از پرداخت ها رو مثل مالیات یا عوارض از کارتت با حساب میدی؛
من میخواستم مالیات بدم؛تو خود اداره مالیات لاجه بود؛اما کارت ملی نداشتم؛مجبور شدم ۴ میلیون نقد از شعبه بانک دیگه بگیرم،نقد پرداخت کنم بهشون؛

البته بین دولتی ها من از مسکن خیلی راضیم؛ خدماتش خیلی خوبه؛بخصوص خدمات الکترونیک که بی سر و صدا همه چیز رو داره؛کارمنداشم انصافا اونایی که باهاش برخورد داشتم خوب بودن؛

به طور.عجیبی با سپه تجربه ام خوب بود؛و اینکه اینترنت بانکش.جالب هست؛مبالغ بالا تر از هر اینترتونت بانکب که داشتم با توکن اس ام اسی،رایگان[emoji15] [emoji15] [emoji15]

و البته بدترین بانک از نظرم صادرات،بعدش رفاه هست؛ملت هم واقعا کارمزد هاش بد هست و کارمنداش،بد برخورن؛ اما به نسبت خدماتش خوب هست؛

بعضی بانک ها هم فقط ویترینن؛مثل گردشگری؛
اصلا بانکی.که یه شعبه اونم تو یه محله خاص داره،برای کار کردن جالب نیست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
من تو اکثر بانک ها و موسسات حساب دارم.بهترین برخورد و مشتری مداری اول گردشگری بعد موسسه نور و موسسه عسکریه.افتضاح ترین بیخودترین بانک هم ملت هست اگه به خاطر بورس نبود هرگز توش حساب باز نمیکردم.

Sent from my meizu m2 note

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
البته اگه کار اداری داشته باشی،حساب تو بانک ملی لازم هست؛خیلی از پرداخت ها رو مثل مالیات یا عوارض از کارتت با حساب میدی؛
من میخواستم مالیات بدم؛تو خود اداره مالیات لاجه بود؛اما کارت ملی نداشتم؛مجبور شدم ۴ میلیون نقد از شعبه بانک دیگه بگیرم،نقد پرداخت کنم بهشون؛

البته بین دولتی ها من از مسکن خیلی راضیم؛ خدماتش خیلی خوبه؛بخصوص خدمات الکترونیک که بی سر و صدا همه چیز رو داره؛کارمنداشم انصافا اونایی که باهاش برخورد داشتم خوب بودن؛

به طور.عجیبی با سپه تجربه ام خوب بود؛و اینکه اینترنت بانکش.جالب هست؛مبالغ بالا تر از هر اینترتونت بانکب که داشتم با توکن اس ام اسی،رایگان[emoji15] [emoji15] [emoji15]

و البته بدترین بانک از نظرم صادرات،بعدش رفاه هست؛ملت هم واقعا کارمزد هاش بد هست و کارمنداش،بد برخورن؛ اما به نسبت خدماتش خوب هست؛

بعضی بانک ها هم فقط ویترینن؛مثل گردشگری؛
اصلا بانکی.که یه شعبه اونم تو یه محله خاص داره،برای کار کردن جالب نیست

Sent from my E5823 using Tapatalk
صادرات هم در رده ملت هست و اعصاب خرد کن.
گردشگری با اینکه کمتر شناخته شده ولی اینقدر تجربه خوب باهاش دارم که به بانک اصلیم تبدیل شده.ضمانت نامه بانکی ازشون گرفتم دوبار و روی حساب کوتاه مدت با سود.دسته چک دارم. برای ضمانت نامه ها 24 ساعته صادر کردن خودشون یادآوری می کردن برای سررسیدش خلاصه انگار بانک شخصیه[emoji6]

Sent from my meizu m2 note

بالا