• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
صادرات هم در رده ملت هست و اعصاب خرد کن.
گردشگری با اینکه کمتر شناخته شده ولی اینقدر تجربه خوب باهاش دارم که به بانک اصلیم تبدیل شده.ضمانت نامه بانکی ازشون گرفتم دوبار و روی حساب کوتاه مدت با سود.دسته چک دارم. برای ضمانت نامه ها 24 ساعته صادر کردن خودشون یادآوری می کردن برای سررسیدش خلاصه انگار بانک شخصیه[emoji6]

Sent from my meizu m2 note
اره،بانک خوبی هست؛اما نمیدونم چرا بهش اعتماد ندارم؛
و البته از اینترنت بانکش راضی نیستم؛بنظرم اینترنت بانکی که رمز دوم یا توکن اس ام اسی برای عملیات انتقال و پرداخت نداشته باشه،ناقص هست؛ انتقال وجه بین حساب های داخلی هم پیشفرض ۱۰ میلیون هست؛
نمیدونم این مشکل رو رفع کرده با نه؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
بین خدمات الکترونیکی ملت رو بیشتر از همه قبول دارم میتونه بهترین بانک هم باشه اگه کارمزداشو کم کنه و الکی کارمزد نگیره به کارمنداش یاد بده ادب هم چیز خوبیه خیلیاشون هنوز نمی دونن تو چه قرنی زندگی میکنن
بین خصوصی ها احساس میکنم اوناییکه خصوصی واقعی تر هستن منظورم به نهاد و سازمانی وابسته نیستن(شامل شهر سرمایه سینا حکمت انصار قوامین کوثر مهراقتصاد دی پارسیان اینا یادم بود) بهترن و کارمنداشون هم نیمچه احترامی بلدن
ولی مثلا بانکی مثل کردشگری و آینده از لحاظ حسابداری تقریبا ورشکسته هستن و فقط با دستکاری صورتهای مالی سرپان و همیشه حاشیه داشتن
دوتا بانک قرض الحسنه هم داریم نمی دونی من خودم باهاشون برخورد زیاد نداشتم ولی ظاهرا برای وام های خرد خیلی کار راه اندازن

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
اینم بگم بین بانکا الان فقط پاسارگاد و کارآفرین و آینده اگه اتباه نکنم خصوصی هستن بصیه بلا استثنا به یه نهاد و ارگان و سازمانی وصل هستن

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اینم بگم بین بانکا الان فقط پاسارگاد و کارآفرین و آینده اگه اتباه نکنم خصوصی هستن بصیه بلا استثنا به یه نهاد و ارگان و سازمانی وصل هستن
غیر این سه تا،اقتصاد نوین،ایران زمین،سامان،خاور میانه،پارسیان هم هست(الان مثل قبل وابسته به ایران خودرو نیست و بصورت سهامی هست؛نه هیات مدیره نه بیشترین سهام؛اما هنوزم وابسته به ایران خودرو میدوننش متاسفانه و بانک خوبی هست)

سینا:بنیاد مستضعفان؛
شهر: شهرداری ها
بانک دی:بنیاد شهید
انصار:****
حکمت ایرانیان: ارتش

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
غیر این سه تا،اقتصاد نوین،ایران زمین،سامان،خاور میانه،پارسیان هم هست(الان مثل قبل وابسته به ایران خودرو نیست و بصورت سهامی هست؛نه هیات مدیره نه بیشترین سهام؛اما هنوزم وابسته به ایران خودرو میدوننش متاسفانه و بانک خوبی هست)

بله درست میفرمایین ولی سامان هم نمیشه سهامی عام حسابش کرد بیشتر خانوادگیه اقتصاد نوین و کارآفرین بیشتر برا چند شرکت ساختمانیه
پارسیان یه مدت بدجور افت کرد

قوامین ناجا
سرمایه آموزش پرورش
کوثر وزارت دفاع
ثامن ****
مهراقتصاد ****

درکل پاسارگاد خاورمیانه آینده اقتصاد نوین کارآفرین ایران زمین و با کمی اغماض پارسیان خصوصی واقعین
سامان رو هم نمیشه حساب کرد

یه نکته ای هم که متوجه شدم هر چی خصوصی واقعی بانکداره رفتار کارمندا و برخورداش بهتره سوادشون هن نه همه ولی نعمولا چون جوانن و تازه تحصیلات رو تموم کردن بهتره شاید به خاطر نحوه استخدامشونه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

البته پارسیان مثل بانک ملت با وجود سهامی عام بودن،هنوز هم سهامدارهای عمده اش از آن ایران خودرو هست که درصد عمده سهام پارسیان مربوط به زیرمجموعه هایی هست که بخشی از سهامشون در اختیار ایران خودرو هست،مشابه گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو،نیرومحرکه،محورسازی ایران خودرو،طراحی مهندسی خودرو قشم و...

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
البته پارسیان مثل بانک ملت با وجود سهامی عام بودن،هنوز هم سهامدارهای عمده اش از آن ایران خودرو هست که درصد عمده سهام پارسیان مربوط به زیرمجموعه هایی هست که بخشی از سهامشون در اختیار ایران خودرو هست،مشابه گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو،نیرومحرکه،محورسازی ایران خودرو،طراحی مهندسی خودرو قشم و...
حق با شماست منم گفتم با اغماض

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانکهای بدون شعبه فیزیکی( تماما آن لاین)
با توجه به رشد خدمات الکترونیک و غیر حضوری
مدتی است در جهان بانکهایی بدون شعبه بوجود آمده (نمونه بانک اتم فقط یک اپلیکیشن موبایلی است، از افتتاح حساب تا نقد کردن چک مشتری)

با توجه به رشد اینترنت بانک و موبایل بانک و اپلیکیشن بانکی ، بانک یا دیگه افزایش شعبه ندارند
یا در حال ادغام و حذف شعبه های بانکی خود هستند

دیگه داشتن تعداد شعب زیاد ،افتخار بانک نیست(نمونه بانک ملی)

در همین راستا بانک سامان در حال تعطیل کردند شعبه های اضافی خود میباشد

https://www.sb24.com/Fa/news/promotion-of-operation-saman-branches

این سرنوشتی تا چند سال دیگه بقیه بانکها شامل حالشون میشه بزودی....

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بانکهای بدون شعبه فیزیکی( تماما آن لاین)
با توجه به رشد خدمات الکترونیک و غیر حضوری
مدتی است در جهان بانکهایی بدون شعبه بوجود آمده (نمونه بانک اتم فقط یک اپلیکیشن موبایلی است، از افتتاح حساب تا نقد کردن چک مشتری)

با توجه به رشد اینترنت بانک و موبایل بانک و اپلیکیشن بانکی ، بانک یا دیگه افزایش شعبه ندارند
یا در حال ادغام و حذف شعبه های بانکی خود هستند

دیگه داشتن تعداد شعب زیاد ،افتخار بانک نیست(نمونه بانک ملی)

در همین راستا بانک سامان در حال تعطیل کردند شعبه های اضافی خود میباشد

https://www.sb24.com/Fa/news/promotion-of-operation-saman-branches

این سرنوشتی تا چند سال دیگه بقیه بانکها شامل حالشون میشه بزودی....
با اینکه خودم،اغلب امور بانکی رو از طریق اینترنت بانک و بعد شبکه شتاب انجام میدم،اما نیاز به مراجعه به شعبه رو کاملا حس کردم؛

متاسفانه نه بستر و نه فرهنگ بانکداری مجازی در کشور ما وجود نداره؛
خیلی از امور بانکی غیر حضوری بوسیله کارت های بانکی و از طریق ATM و پایانه های فروشگاهی انجام میشه؛نه اینترنت بانک و موبایل بانک؛
ضمنا خدمات بانکداری مجازی هم محدود شده هستند؛ از نظر امنیت هم چندان دلچسب نیستند و سیستم ورود خیلی از بانک ها بصورت two-steps authentication طراحی نشده یا هنوز به صورت ابتدایی هست؛
همچنین حوالجات و چک هنوز در معامللت رایج هست؛
بانک سامان هم در بانکداری مجازیش،خدمت خاص و منحصر بفردی نسبت به سایر بانک ها ارائه نمیده که بخواد چند شعبه رو تعطیل کنه؛

مثلا اگر یک مشتری اگر کارتش رو مسدود کرده باشه،چطور.میخواد عوض کنه؛ یعنی بخاطر یک کارت باید مسافت زیادی رو طی کنه؛یا نقد کردن چک و ......
نبودن فیزیکی یک بانک در یک شهر، باعث کمرنگ شدنش و عدم توانایی جذب منابع میشه؛

این یکراشتباه استراتژیک هست؛یا مسئولان بانک خیلی.بی پروا و بلند پرواز هستند یا واقعا هزینه باز نگه داشتن برخی شعب براشون سنگین هست و به این بهانه میخوان تعطیلش کنن!!

از اونجایی هم که خدمات الکترونیکش،متمایز با سایر بانک ها نیست،تعطیل کردن شعبه،منطقی بنظر نمیرسه؛ مشتری در بانک دیگه همون خدمات مجازی رو خواهد داشت بعلاوه خدمات حضوری خوب!
من که شخصا خدمتی.در اینترنت بانک سامان ندیدم که ملت،سپه،مسکن،گردشگری،پارسیان،رفاه،ایران زمین،صادرات (حساب هایی که دارم) نداشته باشه

شعب بانکی متعدد حداقل هنوز در ایران،نیاز هست؛و واقعا برای یک بانکی مثل ملی و ملت و صادرات،وجود شعب زیاد یک امتیاز محسوب میشه

Last edited:

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
بانک سامان فقط بلد ادای باکلاس بودن و مدرن بودن دربیاره اگه صورت مالیشونو ببینی مال یه خانواده است با چن تا تاجر که به شرکت های زیر مجموعه از پول بی زبون شما میلیاردی و تریلیاردی وام میده حالا شما هم دلخوش به چهار تا بانکداری اینترنتی اش شدی بانکی که تو بعضی استان ها یک شعبه بیشتر نداره انتظار خدمت داری ازش
برخلاف اون چیزی هم که شما توهم گرفتی بانک خیلی خاصی نیست کا مندای خاصی هم نداره بین مردم هم چندان معروف نیست فقط بالاشهر تهران رو نبین خیلی شهرستان ها شعبه نداره حالا میخواد تعطیل هم بکنه!!
نه تسهیلاتی نه سود خاصی نه طرح خاصی
کلا فقط ظاهر سازی که آره ما خاص هستیم! که به واقع نیستن
یه بار که تو کارتت سوخت یا رمز رو فراموش کردی و مجبور شدی 200 کیلومتر مسافرت کنی یا از این ور شهر رفتی اون سرش اون وقت میخوام ببینم بازم میگی شعبه نباشه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
دوست عزیر
منظور مقایسه خدمات بانک سامان و سایر بانکها نبود و فقط برای نمونه و مثال بود

در ده سال آینده این اتفاق کم شدن و جمع شدن شعبات بانکی کاملا مشهود میشه

همین الان کشورهای پیشرفته ،توافق کردند دستگاه atmّ خودپرداز در سال 2020 حذف کنند

چون در حال حاظر پول الکترونیک و پول مجازی و کیف پول موبایلی در حال رشد است
مثلا سوئد در حال حذف پول فیزیکی است ،حتی گداها و فقیران خودش رو به دستگاه pos کارتخوان مجهز کرده
همه میدونند که شروع و بسط تکنولوژی و فن آوری در حال حاظر سریع شده و در مدت زمان کمی در همه جا ی جهان سراسری میشه

اگه توجه کنید ، بانکها در حال زدن کیسوک 24 ساعته هستند ، مثلا بانک شهر با شهر نت و بانکی ملی با نام شهاب ملی ،....
حتی در اونا یک قسمتی هست که شما به طور مستقیم با فشار دکمه از طریق ویدیو آن لاین به کارشناس بانک وصل میشید و مشکلتون رو در رو حل میکنید
تلفن بانک با کارشناس بانک میتونید مشکلات حل کنید

دستگاه خود دریافت دارند که پول مستقیم به حساب بانکی میریزید، چک به حساب میزارید

اینها شروع ، شاید هنوز فرهنگ استفادش نباشد ، ولی کم کم جا میفته، بازم میگم تا ده سال آینده کاملا مشهود خواهد بود

مثال الان دیگه خیلی ها رو دیدم برای هدیه دادن، از کارت هدیه بانک استفاده میکنند ، کارتهایی که از دستگاه فروش کارت هدیه از این کیوسک ها گرفتند نه از داخل شعبه

یا مثال واضح تر
پرداخت قبوض خدماتی که دیگه کسی از داخل شعبه انجام نمیده ، به صورت غیر حضوری و الکترونیکی شده، اما چند سال پیش داخل شعبه براش صفهای طولانی و جنگ اعصاب بود برای پرداختش....

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
این خدماتی که شما میفرمایین من هم نگفتم بده منظورم این بود بانکای با شعبات زیاد نظیر ملی ملت صادرات بکنن خوبه سامان مگه چن تا شعبه داذه که حالا بخواد جمع هم کنه یه سر به شعبات سامان بزنی اکثر اوقات مشتری چندانی هم نداره یا تو خیلی شهر ها اصلا شعبه نداره
وگرنه چه کسی بدش میاد راحت خدمات بانکی بگیره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حقیقت این هست که در کشور ما راه خیلی درازی برای این مورد هست؛
همین mobile payment هم در کشور های دیگه نوپا هست و خیلی مونده تا جا بیافته،چه برسه کشور ما؛

الان بانکداری مجازی همه بانک ها از نظر تنوع خدمت، بکسان هستند؛فقط محدودیت نقل و انتقال و کیفیتشون تغاوت داره؛
از نظر امنیتی هم واقعا زیر سوال هست؛ فقط سپه،ملی ملت،صادرات، توکن اس ام اسی دارن،که بابت اون هم کارمزد میگیرن؛

پرداخت بدون کارت رو هم فقط پایانه های آسان پرداخت و پارسیان داره؛که البته مال آپ،باید سریال پایانه رو وارد کنی اما حداقل نرم افزاز تاپ پارسیان،بارکد خوان داره و کار رو آسون میکنه؛ که شع خوبی هست؛
اما تا وقتی بصورت NFC و همه گیر نشه،نمیشه گفت داریم به سمت حذف پول الکترونیک میریم؛

از اون ور هم مساله شرکت ها هستند که بخش زیادی از تراکنش های بانکی مربوط به اونهاست؛

از طرفی،پرداخت های مربوط به دولت هم هست؛عوارض و مالیات و سایر پرداخت های بنفع یازمان ها و نهاد های دولت مقدار زیادی از کار.شعب بانکی رو تشکیل میده که بجز پرداخت قبوض،هیچ تسهیل دیگه ای در پرداخت غیر حضوری دیده نمیشه؛

نکته دیگه اینجاست که خدمات بانکداری مجازی باید رایگان باشن؛یا حداقل خدمتی که در شعبه کارمزد نداره،در اینترنت بانک و موبایل بانک هم باید بدون کارمزد باشه؛

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
بهترین و امن ترین اینترنت بانک / همراه بانک رو کدوم بانک داره ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان
بهترین و امن ترین اینترنت بانک / همراه بانک رو کدوم بانک داره ؟
امن ترین انگار،بانک ملت هست؛ بغیر از توکن،پروتکول امنیتی اینترنت بانکشم،بالا هست

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
امن ترین انگار،بانک ملت هست؛ بغیر از توکن،پروتکول امنیتی اینترنت بانکشم،بالا هست

ممنون
تو بانک ملت چه حسابی باید باز کنم که یا هیچ مبلغی رو مسدود نکنه یا کمترین مبلغ باشه؟
کوتاه مدت دارم 10 تومن مسدود کرده همیشه تو حساب کتابم به مشکل برمیخورم :D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون
تو بانک ملت چه حسابی باید باز کنم که یا هیچ مبلغی رو مسدود نکنه یا کمترین مبلغ باشه؟
کوتاه مدت دارم 10 تومن مسدود کرده همیشه تو حساب کتابم به مشکل برمیخورم :D
حساب های کوتاه مدت همه همین ۱۰ تومن رو مسدود دارن؛
قرض الحسنه ها شاید کمتر محدود کنن؛
البته من گردشگری ۲ سال پیش حساب کوتاه مدت باز کردم،که مسدودی نداشت و الان تو حسابم ۱۰۰تومن دارم؛ حساب های قرض الحسنه که تو صادرات و رفاه و پارسیان از ۵،۶ سال پیش دارم هم هیچکدوم مسدودی نداره؛
اما مسکن جدید باز کردم داشت

دقیق اطلاع ندارم،اما حساب های جاری(با یا بدون دسته چک شاید بشه صفر تومنم توش باشه)

شما تو هر اینترنت بانکی بری،همه خدمات یکسان دارن؛ حالا اومدن بعضی تقویم مالی و ....گذاشتن
اما فرق خاصی با هم ندارن
ملت یکم امنیتش بیشتره اما بدجور کارمزد میگیره

جدیدا تقریبا همشون مثل هم هستند

تبلیغ:
موبایل شما بانک شماست
http://www.aparat.com/v/sL123
نمدونم چرا به موبایل بانک ها نمیتونم اعتماد کنم؛رمز عددی ۶ تا ۸ رقمی بنظر من امنیت خیلی پایینی داره؛خودم که فقط در در حد پرداخت قبض و گرفتن صورت حساب ازش استفاده میکنم و انتقال وجوهش رو فعال نکردم؛
همه موبایل بانک ها هم تقریبا شبیه هم هستن و موبایل بانک سامان هم فرقی با بقیه نداره؛ فقط و فقط طراحیاشون با هم فرق میکنه

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
حساب های کوتاه مدت همه همین ۱۰ تومن رو مسدود دارن؛
قرض الحسنه ها شاید کمتر محدود کنن؛
البتهمن گردشگری ۲ سال پیش حساب کوتاه مدت باز کردم،که مسدودی نداشت و الان تو حسابم ۱۰۰تومن دارم؛ حساب های قرض الحسنه که تو صادرات و رفاه و پارسیان از ۵،۶ سال پیش دارم هم هیچکدوم مسدودی نداره؛
اما مسکن جدید باز کردم داشت

دقیق اطلاع ندارم،اما حساب های جاری(با یا بدون دسته چک شاید بشه صفر تومنم توش باشه)

شما تو هر اینترنت بانکی بری،همه خدمات یکسان دارن؛ حالا اومدن بعضی تقویم مالی و ....گذاشتن
اما فرق خاصی با هم ندارن
ملت یکم امنیتش بیشتره اما بدجور کارمزد میگیره

ممنون
یه حساب جام + یه کوتاه مدت تو بانک ملت داشتم ولی نمیدونستم حساب جام ( جاری الکترونیک ملت ) مبلغی رو مسدود نمیکنه. بخاطره همین رفتم بانک اون کوتاه مدتم رو بستم و همراه بانک و ... رو روی حساب جام ملتم فعال کردم.
پ.ن : از طرز برخورد مسئولین بانکهای دولتی متنفرم ! به متصدی باجه میگم حساب کوتاه مدتم رو ببند اون 11-12 هزار تومن ته حساب رو بریز تو حساب جاریم. میگه چرا میخوای ببندیش ؟ میگم خب به کار نمیاد چرا الکی 10 تومن بذارم تو حساب ؟
پررو وار به من میگه گیر این 10-11 تومن ته حسابتی ؟
اعصابم از این حرفش بشدت خورد شد گفتم متصدی بانکی یا مفتش مردم ؟!
رفتم کارمو تو یه باجه دیگه راه انداختم

لعنت به این اخلاق بدی که ما ایرانیا داریم و فکر میکنیم باید خودمون رو تو هر آشی نخود کنیم !

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
امنیت اول بر میگرد به خودمون ، دقت های لازم انجام بدیم
الان خیلی ها ، رمز اول و دوم کارتشون روی خود کارت مینویسند ، یا رو کاغذ کنار کارت قرار میدن

موبایل همین جوریه ، صاحب موبایل باید رعایت نکات ایمنی رو انجام بده
در حال حاظر 85در صد امور بانکی میشه از طریق موبایل بانکها انجام داد ، تا چند سال آینده میشه تقریبا نزدیک 99 درصد

آینده بانکداری الکترونیک ، موبایل خواهد بود ، همه بانکها دارند روش سرمایه گزاری میکنند

بالا