آرتیمس محتشم
Registered User
- نوشتهها
- 578
- لایکها
- 158
بانكي يا موسسه اي هست كه حساب رايگان افتتاح كنه
خیلی لطف کنند( حداقل مبلغ بگیرن)بانكي يا موسسه اي هست كه حساب رايگان افتتاح كنه
حساب قرض الحسنه بانک ملی اگر باز کنی و درخواست پیوند کارت بدین،فقط ۱۰۰۰تومان هزینه تمبر داره،کارت و پیامک رایگان هست،سامانه بام رو هم رایگان میتونین داشته باشین؛بانكي يا موسسه اي هست كه حساب رايگان افتتاح كنه
هر نوع حسابی در بانک ملی افتتاح کنید 1000 تومان تمبر دارد،پیامک برای همه رایگان است.حساب قرض الحسنه بانک ملی اگر باز کنی و درخواست پیوند کارت بدین،فقط ۱۰۰۰تومان هزینه تمبر داره،کارت و پیامک رایگان هست،سامانه بام رو هم رایگان میتونین داشته باشین؛
http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?SId=209
Sent from my MI 5 using Tapatalk
پیوند کارت،کارت عضویت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری هست که به عنوان کارت بانکی هم عمل میکنه و برای هر حسابی میشه درخواستش کرد؛ ehda.irهر نوع حسابی در بانک ملی افتتاح کنید 1000 تومان تمبر دارد،پیامک برای همه رایگان است.
اما پیوند کارت را بیشتر توضیح بدهید.
2300 هزینه صدور کارت و 750 اتصال حساب به کارت را نمی گیرند؟
موسسه نور و بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر ایراندوستان کدوم بانک یا موسسه سریعتر از بانکای دیگه وام با بهره کم میده ،مثلا مقداری پول بزاریم حساب بعد از سه ماه بهمون مقدار موجودی در حساب و یا بیشتر وام با بهره کم میده؟
ماشین کردن یعنی ثبت سیستم.از امضا و مهر هم محکم ترهسلام
چند روز پيش يه فيش واريزي ماليات واريز كردم توي بانك ملي كارمند فقط فيش رو ماشين كرد و مهر و امضا نكرد بهشم گفتم گفتش نياز نيست به نظرتون همون ماشين كردن فيش واريزي كافيه يا بايد مهر و امضا هم بشه؟
خوب اين ماشين كردن بعدا توي دادگاه هم معتبره؟يعني سنديت داره؟ماشین کردن یعنی ثبت سیستم.از امضا و مهر هم محکم تره
امكانش هست فيش چاپ ماشين بخوره ولي توي سيستم ثبت نشه و اينكه چرا كارمندان بانك ملي از مهر و امضا زدن فيش ها امتنا ميكنن؟بلی نشون میده شما در چه زمانی و چه شعبه ای,مبلغ رو واریز کردین و بانک دریافت کرده؛
کاملا قابل رهگیری و ارجاع هست
http://www.bmi.ir/Fa/BMILearnsShow.aspx?sid=9یک سوال از دوستان اهل فن
من چندتا چکم برگشت خورده بود که با دادن مبلغش لاشه چک رو از طرف گرفتم از چندتا بانک ه سوالکردم گفتند برای سو اثر باید بربری بانکی که ازش دسته چک گرفتی تا اینجا مشکلی ندارم سوالم اینه اگر کسی غیر از خودم رو با لاشه چک بفرستم بانک مورد نظر که سو اثر کنه بانک قبول میکنه یا حتما باید خودم برم و اگر جواب مثبت بجز لاشه چک چیز دیگه ای باید به طرفم بدم ببره مثل کارت ملی یا نه ممنونم