• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بانكي يا موسسه اي هست كه حساب رايگان افتتاح كنه
حساب قرض الحسنه بانک ملی اگر باز کنی و درخواست پیوند کارت بدین،فقط ۱۰۰۰تومان هزینه تمبر داره،کارت و پیامک رایگان هست،سامانه بام رو هم رایگان میتونین داشته باشین؛
http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?SId=209

Sent from my MI 5 using Tapatalk

chama

Registered User
لایک‌ها
241
حساب قرض الحسنه بانک ملی اگر باز کنی و درخواست پیوند کارت بدین،فقط ۱۰۰۰تومان هزینه تمبر داره،کارت و پیامک رایگان هست،سامانه بام رو هم رایگان میتونین داشته باشین؛
http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?SId=209

هر نوع حسابی در بانک ملی افتتاح کنید 1000 تومان تمبر دارد،پیامک برای همه رایگان است.
اما پیوند کارت را بیشتر توضیح بدهید.
2300 هزینه صدور کارت و 750 اتصال حساب به کارت را نمی گیرند؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
یک سوال از دوستان اهل فن
من چندتا چکم برگشت خورده بود که با دادن مبلغش لاشه چک رو از طرف گرفتم از چندتا بانک ه سوالکردم گفتند برای سو اثر باید بربری بانکی که ازش دسته چک گرفتی تا اینجا مشکلی ندارم سوالم اینه اگر کسی غیر از خودم رو با لاشه چک بفرستم بانک مورد نظر که سو اثر کنه بانک قبول میکنه یا حتما باید خودم برم و اگر جواب مثبت بجز لاشه چک چیز دیگه ای باید به طرفم بدم ببره مثل کارت ملی یا نه ممنونم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
هر نوع حسابی در بانک ملی افتتاح کنید 1000 تومان تمبر دارد،پیامک برای همه رایگان است.
اما پیوند کارت را بیشتر توضیح بدهید.
2300 هزینه صدور کارت و 750 اتصال حساب به کارت را نمی گیرند؟
پیوند کارت،کارت عضویت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان مسیح دانشوری هست که به عنوان کارت بانکی هم عمل میکنه و برای هر حسابی میشه درخواستش کرد؛ ehda.ir
من افتتاح کردم و نه کارمزد کارت و نه کارمزد اتصال حساب به کارت رو کسر ازم کم نکرد

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
غیر بانکها و شرکتهای پرداخت الکترونیک
شرکتهای دیگه ای هم هستند( دانش بنیان) که در خصوص پرداخت کار میکنند بهشون (فین تک)
fin tech میگن

روی روشهای ساده و ارزان تر پرداخت کار میکنند
جدیدا بانکها و شرکتهای پرداخت دارند از اونها حمایت میکنند

نمونش اپلیکیشن مانیار( شبکه اجتماعی و هم پرداخت و انتقال وجه)

k57d_tmp_9185-img_20170122_092757-1122217109.jpg

از کافه بازار دانلودش کنید
شبکه اجتماعی مانیار( محیط شبیه تلگرام) بعلاوه مراودات پولی و مالی
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.moneyar.moneyar&ref=share

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان کدوم بانک یا موسسه سریعتر از بانکای دیگه وام با بهره کم میده ،مثلا مقداری پول بزاریم حساب بعد از سه ماه بهمون مقدار موجودی در حساب و یا بیشتر وام با بهره کم میده؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
چند روز پيش يه فيش واريزي ماليات واريز كردم توي بانك ملي كارمند فقط فيش رو ماشين كرد و مهر و امضا نكرد بهشم گفتم گفتش نياز نيست به نظرتون همون ماشين كردن فيش واريزي كافيه يا بايد مهر و امضا هم بشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان کدوم بانک یا موسسه سریعتر از بانکای دیگه وام با بهره کم میده ،مثلا مقداری پول بزاریم حساب بعد از سه ماه بهمون مقدار موجودی در حساب و یا بیشتر وام با بهره کم میده؟
موسسه نور و بانک های قرض الحسنه رسالت و مهر ایران

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوستان عزیز این اگه کسی ازتون خواست که از دستگاه عابر بانک براشون پول بگیرید به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید،

چون به احتمال زیاد این کارت ها دزدی هستن و میخوان تصویرشون موقع برداشت پول گرفته نشه و اون کسی که توی

دردسر میفته شما هستید، چون تصویر شما ضبظ میشه، من یکبار این اشتباه رو کردم، البته مبلغ خیلی کم بود و توضیح

دادم که از بنده رفع اتهام شد، چون دوربین مدار بسته بیرون از اون شخص و اتفاق فیلم گرفته بود.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
چند روز پيش يه فيش واريزي ماليات واريز كردم توي بانك ملي كارمند فقط فيش رو ماشين كرد و مهر و امضا نكرد بهشم گفتم گفتش نياز نيست به نظرتون همون ماشين كردن فيش واريزي كافيه يا بايد مهر و امضا هم بشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
ماشین کردن یعنی ثبت سیستم.از امضا و مهر هم محکم تره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بلی نشون میده شما در چه زمانی و چه شعبه ای,مبلغ رو واریز کردین و بانک دریافت کرده؛
کاملا قابل رهگیری و ارجاع هست

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بلی نشون میده شما در چه زمانی و چه شعبه ای,مبلغ رو واریز کردین و بانک دریافت کرده؛
کاملا قابل رهگیری و ارجاع هست
امكانش هست فيش چاپ ماشين بخوره ولي توي سيستم ثبت نشه و اينكه چرا كارمندان بانك ملي از مهر و امضا زدن فيش ها امتنا ميكنن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نه امکان نداره ثبت ماشینی شده و باشه اما در سیستم ثبت نشه؛اگر هم این اتفاق بیافته شما رسید دارید و میتونین پیگیری کنین

امتناع از مهر و امضا وقت گیر بودن و بی فایده بودن این کار هست

take

Registered User
لایک‌ها
100
یک سوال از دوستان اهل فن
من چندتا چکم برگشت خورده بود که با دادن مبلغش لاشه چک رو از طرف گرفتم از چندتا بانک ه سوالکردم گفتند برای سو اثر باید بربری بانکی که ازش دسته چک گرفتی تا اینجا مشکلی ندارم سوالم اینه اگر کسی غیر از خودم رو با لاشه چک بفرستم بانک مورد نظر که سو اثر کنه بانک قبول میکنه یا حتما باید خودم برم و اگر جواب مثبت بجز لاشه چک چیز دیگه ای باید به طرفم بدم ببره مثل کارت ملی یا نه ممنونم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک سوال از دوستان اهل فن
http://www.bmi.ir/Fa/BMILearnsShow.aspx?sid=9

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
کانالهای رسمی بانکها در شکبه های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی با قابلیت‌هایی که برای افراد ایجاد می‌کنند روزبه‌روز محبوبیت بیشتری در بین افراد جامعه پیدا می‌کنند که این قابلیت‌ها شامل پیدا کردن دوست، آزادی بیان، ایجاد تعاملات تجاری، معرفی کسب‌وکار و تبلیغات است.

همین قابلیت‌ها باعث شده است تا شرکت‌ها و همچنین بانک‌ها نیز در این بسترهای نوین تعاملات اجتماعی (شبکه‌های اجتماعی، شبکه‌های پیام‌رسان و رسانه‌های اجتماعی) صفحه رسمی ایجاد کنند و در آن‌ها به زبانی ساده‌تر و خودمانی‌تر به اطلاع‌رسانی اخبار و معرفی محصولاتشان بپردازند. در ادامه قصد داریم تا کانال‌های رسمی تمام بانک‌های کشور در تمامی شبکه‌های اجتماعی را به شما معرفی کنیم تا در صورت نیاز کانال رسمی هر بانک را در بسترهای مختلف دنبال کنید

http://way2pay.ir/59460

بالا