mohammad98
کاربر تازه وارد
انتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟!
مونده چقدر انتقال بده . اگه کمتر از حداکثر مبلغ باشه بصورت آنی انجام میشهانتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟
مونده چقدر انتقال بده . اگه کمتر از حداکثر مبلغ باشه بصورت آنی انجام میشه
انتقال بین بانکی به دوصورتانتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟!
انتقال بین بانکی به دوصورت
سحاب: کارت به کارت
حواله پایا و ساتنا
کارت به کارت آنی( خودپرداز، اینترنت بانک ، موبایل بانک)
پایا و ساتنا با 7 مرحله بانک مرکزی مشخص کرده
انی انجام میشه و هر لحظه قابل انجام هستشرمنده من سوالمو اشتباه نوشتم. منظورم انتقال وجه داخل بانكي بود. يعني انتقال بين دوحساب كه هر دو در يك بانك هستن. اگر اين انتقال وجه داخل بانكي رو بخوايم اينترنتي يا با مبايل بانك انجام بديم آيا 24 ساعته شبانه روز قابل انجام هست و بطور آني انجام ميشه؟
انجام حواله ساتنا از داخل شعبه(بدون کارمزد) یا درخواست صدور چک بین بانکی(با کارمزد)دوستان یکی در مورد انتقال وجه زیاد راهنمایی بکنه مثلا من میخام ماشین بخرم یا خونه بخرم مطمئنا یک هزینه ی بالایی هست مثلا 100 میلیون ! چطوری این هزینه رو انتقال میدن ؟ باید حتما چک باشه اگه چک نباشه چی
یعنی مثلا من میخام ماشین بخرم روی چک مینویسم که 30 میلیون در قبال ماشین به اقای فلانیانجام حواله ساتنا از داخل شعبه(بدون کارمزد) یا درخواست صدور چک بین بانکی(با کارمزد)
اما هیچکدام مثل چک برای پرداخت کننده مطمين نیست؛چون اگه در چک علت صدور رو بنویسین و طرف دوم به تعهدش عمل نکنه میتونین جلوی چک رو بگیرین اما اگه حواله کنین و طرف مقابل تعهد رو انجام نده،پس گرفتن پول سخت میشه
سقف انتقال وجه به این روش نامحدوده ؟انجام حواله ساتنا از داخل شعبه(بدون کارمزد) یا درخواست صدور چک بین بانکی(با کارمزد)
وقتی برای چک شرط تعیین شده باشد و مسدود شود یا برگشت بخورد،صادر کننده چک از مجازات کیفری صدور چک بلامحل مصون هست و فقط از طریق حقوقی میتوان وجه رو مطالبه کردیعنی مثلا من میخام ماشین بخرم روی چک مینویسم که 30 میلیون در قبال ماشین به اقای فلانی
و اگه ماشین رو تحویل نگیرم میتونم چک رو پاس نکنم و جلوش رو ببندم ؟ این کار قانونی هست ؟ چطوری میخام ثابت کنم طرف مقابل ماشین رو به من تحویل نداده و جلوی برگشت خوردن چک رو بگیرم ؟
بلی،نامحدود؛ساتنا انی هست(زیر ۳۰ دقیقا) و امنیت بالایی دارهسقف انتقال وجه به این روش نامحدوده ؟
پوز به اون صورت نه،اما پایانه شتابی دارند و کارت به کارت تا ۱۵ تومن میتونی انجام بدیدوتا سوال داشتم
1- خود بانكها هم داخلشون پوز دارن كه بشه از كارت بانكي ديگه پول كشيد؟
2- روزانه چقدر ميشه نقدا برداشت كرد از حسابمون؟
1-تا 100میلیون را می دونم میشه داخل بانک کارت کشید (مثلا برای باز کردن سپرده می تونید اگر پولتون تو کارت بانک الف هست تو بانک ب کارت بکشید و سپرده باز کنیددوتا سوال داشتم
1- خود بانكها هم داخلشون پوز دارن كه بشه از كارت بانكي ديگه پول كشيد؟
2- روزانه چقدر ميشه نقدا برداشت كرد از حسابمون؟
فكر نكنم بالاي 15 ميليون بشه كارت كشيد توي پوز بانكها1-تا 100میلیون را می دونم میشه داخل بانک کارت کشید (مثلا برای باز کردن سپرده می تونید اگر پولتون تو کارت بانک الف هست تو بانک ب کارت بکشید و سپرده باز کنید
2-خیلی از بانکها به بهانه کمبود پول نقد ممکنه روزی 15میلیون هم بهتون کمتر بدهند .البته واقعا با این سیستمهای الکترونیک چه نیازی به حمل اینقدر پول نقد؟
2تا 50 میلیون میشه حالا تو گردشگری نمی دونمفكر نكنم بالاي 15 ميليون بشه كارت كشيد توي پوز بانكها
مثلا اگه من 100 ميليون توي بانك ملت داشته باشم ميتونم يه جا 100 ميليون رو توي بانك گردشگري كارت بكشم؟توجه كنين كارت بكشم توي پوز خود اون بانك نه كارت به كارت كنم كه هزينه داره
اها يعني شما ميگين دوبار ميشه 100 ميليون رو كارت كشيد توي پوز يه بانك؟2تا 50 میلیون میشه حالا تو گردشگری نمی دونم
یک هفته پیش طرح22درصد بانک قوامین را به یکی از اقوام گفتم رفت 100میلیون در دو نوبت 50میلیون کارت کشیده بود گفت کارمزدم نداشته.با کارت یک بانکم 100میلیون را جا به جا کرده بوداها يعني شما ميگين دوبار ميشه 100 ميليون رو كارت كشيد توي پوز يه بانك؟
چند تا بانک که قبلا موسسه بودند،مثل قوامین هستند که پوز دارند و مثل خرید فروشگاهی هست،یعنی پول میره حساب بانک و از اونجا میریزن حساب شما!یک هفته پیش طرح22درصد بانک قوامین را به یکی از اقوام گفتم رفت 100میلیون در دو نوبت 50میلیون کارت کشیده بود گفت کارمزدم نداشته.با کارت یک بانکم 100میلیون را جا به جا کرده بود