• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
انتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟!

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
انتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟
مونده چقدر انتقال بده . اگه کمتر از حداکثر مبلغ باشه بصورت آنی انجام میشه

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
مونده چقدر انتقال بده . اگه کمتر از حداکثر مبلغ باشه بصورت آنی انجام میشه

خب حداكثر مبلغ چقدره؟
آيا بطور شبانه روزي هر ساعتي باشه آني واريز ميشه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
انتقال وجه بین بانکی سحاب( کارت به کارت)
200 تومان گران شد( بدون اعلام رسمی و رسانه ایی)
از 1 ریال تا یک میلیون تومان ، 700 تومان
از یک میلیون تا دومیلیون ، 900 تومان
وبه ازای هر یک میلیون اضافه 200 تومان به کارکزد اضافه میشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
انتقال وجه بين بانكي از طريق اينترنت يا مبايل آيا 24 ساعته قابل انجامه و انتقال آني انجام ميشه؟! يا مثل پايا محدوديت داره اونم؟!
انتقال بین بانکی به دوصورت
سحاب: کارت به کارت
حواله پایا و ساتنا

کارت به کارت آنی( خودپرداز، اینترنت بانک ، موبایل بانک)

پایا و ساتنا با 7 مرحله بانک مرکزی مشخص کرده

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
انتقال بین بانکی به دوصورت
سحاب: کارت به کارت
حواله پایا و ساتنا

کارت به کارت آنی( خودپرداز، اینترنت بانک ، موبایل بانک)

پایا و ساتنا با 7 مرحله بانک مرکزی مشخص کرده

شرمنده من سوالمو اشتباه نوشتم. منظورم انتقال وجه داخل بانكي بود. يعني انتقال بين دوحساب كه هر دو در يك بانك هستن. اگر اين انتقال وجه داخل بانكي رو بخوايم اينترنتي يا با مبايل بانك انجام بديم آيا 24 ساعته شبانه روز قابل انجام هست و بطور آني انجام ميشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شرمنده من سوالمو اشتباه نوشتم. منظورم انتقال وجه داخل بانكي بود. يعني انتقال بين دوحساب كه هر دو در يك بانك هستن. اگر اين انتقال وجه داخل بانكي رو بخوايم اينترنتي يا با مبايل بانك انجام بديم آيا 24 ساعته شبانه روز قابل انجام هست و بطور آني انجام ميشه؟
انی انجام میشه و هر لحظه قابل انجام هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
دوستان یکی در مورد انتقال وجه زیاد راهنمایی بکنه مثلا من میخام ماشین بخرم یا خونه بخرم مطمئنا یک هزینه ی بالایی هست مثلا 100 میلیون ! چطوری این هزینه رو انتقال میدن ؟ باید حتما چک باشه اگه چک نباشه چی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان یکی در مورد انتقال وجه زیاد راهنمایی بکنه مثلا من میخام ماشین بخرم یا خونه بخرم مطمئنا یک هزینه ی بالایی هست مثلا 100 میلیون ! چطوری این هزینه رو انتقال میدن ؟ باید حتما چک باشه اگه چک نباشه چی
انجام حواله ساتنا از داخل شعبه(بدون کارمزد) یا درخواست صدور چک بین بانکی(با کارمزد)
اما هیچکدام مثل چک برای پرداخت کننده مطمين نیست؛چون اگه در چک علت صدور رو بنویسین و طرف دوم به تعهدش عمل نکنه میتونین جلوی چک رو بگیرین اما اگه حواله کنین و طرف مقابل تعهد رو انجام نده،پس گرفتن پول سخت میشه

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
انجام حواله ساتنا از داخل شعبه(بدون کارمزد) یا درخواست صدور چک بین بانکی(با کارمزد)
اما هیچکدام مثل چک برای پرداخت کننده مطمين نیست؛چون اگه در چک علت صدور رو بنویسین و طرف دوم به تعهدش عمل نکنه میتونین جلوی چک رو بگیرین اما اگه حواله کنین و طرف مقابل تعهد رو انجام نده،پس گرفتن پول سخت میشه
یعنی مثلا من میخام ماشین بخرم روی چک مینویسم که 30 میلیون در قبال ماشین به اقای فلانی
و اگه ماشین رو تحویل نگیرم میتونم چک رو پاس نکنم و جلوش رو ببندم ؟ این کار قانونی هست ؟ چطوری میخام ثابت کنم طرف مقابل ماشین رو به من تحویل نداده و جلوی برگشت خوردن چک رو بگیرم ؟

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یعنی مثلا من میخام ماشین بخرم روی چک مینویسم که 30 میلیون در قبال ماشین به اقای فلانی
و اگه ماشین رو تحویل نگیرم میتونم چک رو پاس نکنم و جلوش رو ببندم ؟ این کار قانونی هست ؟ چطوری میخام ثابت کنم طرف مقابل ماشین رو به من تحویل نداده و جلوی برگشت خوردن چک رو بگیرم ؟
وقتی برای چک شرط تعیین شده باشد و مسدود شود یا برگشت بخورد،صادر کننده چک از مجازات کیفری صدور چک بلامحل مصون هست و فقط از طریق حقوقی میتوان وجه رو مطالبه کرد
که باید در دادگاه اقدام کنه که دست شما بیشتر باز هست و شاید اصلا طرف اقدام هم نکنه چون کلاهبرداری کرده؛
سقف انتقال وجه به این روش نامحدوده ؟
بلی،نامحدود؛ساتنا انی هست(زیر ۳۰ دقیقا) و امنیت بالایی داره

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
دوتا سوال داشتم
1- خود بانكها هم داخلشون پوز دارن كه بشه از كارت بانكي ديگه پول كشيد؟
2- روزانه چقدر ميشه نقدا برداشت كرد از حسابمون؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوتا سوال داشتم
پوز به اون صورت نه،اما پایانه شتابی دارند و کارت به کارت تا ۱۵ تومن میتونی انجام بدی
نقدا هر روز ۱۵ میلیون میشه برداشت کرد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوتا سوال داشتم
1-تا 100میلیون را می دونم میشه داخل بانک کارت کشید (مثلا برای باز کردن سپرده می تونید اگر پولتون تو کارت بانک الف هست تو بانک ب کارت بکشید و سپرده باز کنید
2-خیلی از بانکها به بهانه کمبود پول نقد ممکنه روزی 15میلیون هم بهتون کمتر بدهند .البته واقعا با این سیستمهای الکترونیک چه نیازی به حمل اینقدر پول نقد؟

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
1-تا 100میلیون را می دونم میشه داخل بانک کارت کشید (مثلا برای باز کردن سپرده می تونید اگر پولتون تو کارت بانک الف هست تو بانک ب کارت بکشید و سپرده باز کنید
2-خیلی از بانکها به بهانه کمبود پول نقد ممکنه روزی 15میلیون هم بهتون کمتر بدهند .البته واقعا با این سیستمهای الکترونیک چه نیازی به حمل اینقدر پول نقد؟
فكر نكنم بالاي 15 ميليون بشه كارت كشيد توي پوز بانكها
مثلا اگه من 100 ميليون توي بانك ملت داشته باشم ميتونم يه جا 100 ميليون رو توي بانك گردشگري كارت بكشم؟توجه كنين كارت بكشم توي پوز خود اون بانك نه كارت به كارت كنم كه هزينه داره

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
فكر نكنم بالاي 15 ميليون بشه كارت كشيد توي پوز بانكها
مثلا اگه من 100 ميليون توي بانك ملت داشته باشم ميتونم يه جا 100 ميليون رو توي بانك گردشگري كارت بكشم؟توجه كنين كارت بكشم توي پوز خود اون بانك نه كارت به كارت كنم كه هزينه داره
2تا 50 میلیون میشه حالا تو گردشگری نمی دونم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اها يعني شما ميگين دوبار ميشه 100 ميليون رو كارت كشيد توي پوز يه بانك؟
یک هفته پیش طرح22درصد بانک قوامین را به یکی از اقوام گفتم رفت 100میلیون در دو نوبت 50میلیون کارت کشیده بود گفت کارمزدم نداشته.با کارت یک بانکم 100میلیون را جا به جا کرده بود

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یک هفته پیش طرح22درصد بانک قوامین را به یکی از اقوام گفتم رفت 100میلیون در دو نوبت 50میلیون کارت کشیده بود گفت کارمزدم نداشته.با کارت یک بانکم 100میلیون را جا به جا کرده بود
چند تا بانک که قبلا موسسه بودند،مثل قوامین هستند که پوز دارند و مثل خرید فروشگاهی هست،یعنی پول میره حساب بانک و از اونجا میریزن حساب شما!
اما انتقال شتابی از پایانه بانکی یا همان سحاب،با کارمزد هست،پول مستقیم از یک کارت به کارت دیگه میره و کارمزد داره

بالا