اولین بانکی که این سرویسو راه انداخت مسکن بودبانک شهر
خدمت برداشت پول از عابر بانک و خودپرداز بدون استفاده کارت ارایه کرد
این سرویس برای مواقعی است که مشتری بانک شهر نیاز فوری به وجه نقد دارد، اما کارت بانکی خود را همراه نداشته و امکان استفاده از خدمات شعب نیز برای وی فراهم نیست.
http://shahr-bank.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=143&newsview=1788
اين دستگاه پرينت كاغذي ميده مث كارتخوان مغازه ها؟دستگاهی که داخل شعبه هست، اسمش
پین پد pin pad
است ، شبیه دستگاه پوز pos (کارتخوان فروشگاهی ) میباشد، اما امکانات و خدماتش بیشتر از دستگاه کارت خوان فروشگاهی است
۱۵ میلیون به کارت بانک دیگهاين دستگاه پرينت كاغذي ميده مث كارتخوان مغازه ها؟
بعدش روزانه چقدر ميشه توش كارت كشيد؟
اره برو تو سایت بانکش شبا رو در بیار از تو شبا می شهدوستان راهی وجود داره که بشه از روی شماره کارت، شماره حساب کسی رو پیدا کرد ؟
بله،می توانید به بانک صادر کننده کارت مراجعه کنید یا تماس بگیرید.دوستان راهی وجود داره که بشه از روی شماره کارت، شماره حساب کسی رو پیدا کرد ؟
شعب بانک ملیدوستان چی جوری میتونم سفته مبلغ پایین گیر بیارم ؟ ظاهرا نایاب شده :general208:
ملیسلام
یه بانک معرفی کنید که سیستم پامکی اون فعال باشه و رایگان مثلا خرید های 1000تومنو پیامک کنه و ...
کلا خوب باشه
الان من اقتصاد نوین دارم ولی زیر 10000تومن پیامک نمیده!!!
بانک سپه چطوره؟
سپه خدمات کامل و رایگانسلام
یه بانک معرفی کنید که سیستم پامکی اون فعال باشه و رایگان مثلا خرید های 1000تومنو پیامک کنه و ...
کلا خوب باشه
الان من اقتصاد نوین دارم ولی زیر 10000تومن پیامک نمیده!!!
بانک سپه چطوره؟
ممنونسپه خدمات کامل و رایگان
مسکن هم کامل و رایگان
بانک ملی هم کامل و فعلا رایگان
بانک سرمایه هم کامل و رایگان.
مسکن رایگان نیست؛اخیرا ۱۰ تومن کارمزد داره که از حساب کوتاه مدت کم میکنه!و برای بالای ۱۵۰۰۰ تراکنش پیام میدهسپه خدمات کامل و رایگان
مسکن هم کامل و رایگان
بانک ملی هم کامل و فعلا رایگان
بانک سرمایه هم کامل و رایگان.
ملی بهترهممنون
شما خودتون باشید بین اینا کدومو انتخاب میکنید؟؟؟
خدمات همه کامل هست امکانات ضروری : صورتحساب،انتقال،داخل بانکی،سحاب و پایا را همه دارند.ممنون
شما خودتون باشید بخواید بین اینا کدمو انتخاب میکنید؟؟؟
در مورد مسکن اخیرا یعنی کی؟ چطور اطلاع رسانی کردن؟مسکن رایگان نیست؛اخیرا ۱۰ تومن کارمزد داره که از حساب کوتاه مدت کم میکنه!و برای بالای ۱۵۰۰۰ تراکنش پیام میده
ملی بهتره
Sent from my E5823 using Tapatalk
با پیامک،از ۱۵ دی:خدمات همه کامل هست امکانات ضروری : صورتحساب،انتقال،داخل بانکی،سحاب و پایا را همه دارند.
انتخاب بانک نه به خاطر خدمات بلکه برای دریافت تسهیلات یا سود هست.
در مورد مسکن اخیرا یعنی کی؟ چطور اطلاع رسانی کردن؟