mohammad98
کاربر تازه وارد
كارت به كارت اگر هر دو كارت براي يك بانك باشند بدون كارمزد هست آيا هنوز؟
اصلا پولیم نیست!مشتریان گرامی بانك ملت؛
به اطلاع مى رساند از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۲۰ انجام هرگونه حواله اینترنتی (اعم از بانکی، بین بانکی و سحابی) فقط با استفاده از ابزار احراز هویت (یکبار رمز و امضاء الکترونیک) میسر می باشد. بر این اساس استفاده از یکبار رمز برای حواله های بانکی اجباری خواهد بود (حتی حواله یک ریالی). در صورتی که تاکنون خدمت یکبار رمز را فعال ننموده اید جهت دریافت توکن یکبار رمز به شعب بانک مراجعه نموده و در صورت تمایل به استفاده از یکبار رمز همراه (پیامکی و #۷۱۲*) به بخش "نگهداری حساب-تنظیمات کاربر-تخصیص یکبار رمز همراه/ پیامکی" در بانكدارى اينترنتى مراجعه فرمایید.
جهت دريافت راهنماى يكبار رمز بر روى لينک زير كليک نماييد:
http://bankmellat.ir/otpguide.aspx
بانک ملت، مگه داریم مگه میشه، خدمتی بددون پول و هزینهاصلا پولیم نیست!
از موبایل بانک استفاده کنی یکبار رمز نمیخواد..اصلا پولیم نیست!
اکثرا رایگان استكارت به كارت اگر هر دو كارت براي يك بانك باشند بدون كارمزد هست آيا هنوز؟
جدید ، غیر حضوریههمراه بانک ملت را باید از شعبه فعال کرد؟فعالسازیش کارمزد داره؟چند؟
بانک مرکزی مکلف گردید ظرف دو ماه آییننامه پرداختهای بانکی از طریق پیامرسانهای اجتماعی داخلی را با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی تدوین و ابلاغ نماید.
ممنونجدید ، غیر حضوریه
قدیمه باید برید شعبه فعال کنید
رایگان است
دو نوع برنامه موبایل بانک دارهممنون
تا حالا همراه بانکش نداشتم،اینترنت بانکش را حدود 5سالی هست دارم،الان من جدید میشم یا قدیم؟
کارت هم ندارم و غیرفعال شده مهم نیست؟
رمز یکبار مصرف برای امنیت و به حساب شخصی افراد متصل استیکبار رمز خودم رو تو اینترنت بانک غیرفعال کردم زنگ زدم پشتیبانی بانک ملت گفت باید یکبار رمز رو ببری شعبه بفرستن انفورماتیک دوباره فعال سازی کنن..
حالا یک بار رمز رو میشه به کسی دیگه داد؟ به حساب خودش وصل کنه و یکبار رمز جدید نگیره؟
فکر کنم شماره سریال یکبار رمز رو به حساب وصل میکنن، یکبار رمز الان به حساب من وصل نیست ... کسی میتونه یکبار رمز رو به حساب خودش وصل کنه؟؟ یکبار رمز دست خودش باشه هر کسی بهش دسترسی نداره...رمز یکبار مصرف برای امنیت و به حساب شخصی افراد متصل است
اگه قرار بود که هرکسی بهش دسترسی داشته باشه و به جای دیگری استفاده کنه، امنیتش معنی نداشت
"بله" اولین پیامرسان ایرانی باقابلیت پرداخت
بانک ملی پیامرسان "بله" را ضمانت میکند
http://bankemardom.ir/1396/01/27/56909/
خرید شارژ، پرداخت قبض و انتقال کارت به کارت در “بله” امکانپذیر است