در حال حاضر کارت مبدا ، کارت بانک ملی به کارت بانکهای دیگه استکارمزد این اپلیکیشنها چطوریه؟اگر در آپ از کارت بانک آینده به آینده کارت به کارت کنیم شامل کارمزد میشه؟در خودپرداز خود آینده که اصلا کارمزد نداره
از طریق عابر بانک ملی یا خدمات الکترونیک بانک ملی خیركارت به كارت كردن بين كارتهاي بانك ملي هم كارمزد داره؟
دوستان همراه بانک ملی رو ios نه رمز قبول میکنه خطا در ورود میده نه دیگه فعال میشه یا میزنه مسدود رمز اشتباه! در صورتیکه رمز همونه همه ورژن ها هم ارور میده قبلا کار میکرد! در صورتیکه رو اندروید مشکلی نداره، میشه دوستانی که ایفون دارن تست کنن و ورژن نرم افزار بگن و بگن با اثر انگشت رفت رمز زدن؟
اگر ساتنا قبول کنند بهترین روش هست،و روش بعدی سه مرحله پایا در هر مرحله 50 میل.دوستان مبلغی حدود 150 میلیون رو برای جابه جاییش بهتره از طریق ساتنا داخل شعبه انجام بدم یا چک بین بانکی رمزدار بگیرم ؟
با اعتراض به بانک مرکزی ، که فقط گزینه کارت به کارت از طریق موبایل بانک و اینترنت بانک همان بانک صادر کننده کارت باید انجام شود
چرا ساتنا قبول نكنند؟اگر ساتنا قبول کنند بهترین روش هست،و روش بعدی سه مرحله پایا در هر مرحله 50 میل.
این دو روش کارمزدی ندارند و نیاز به مراجعه حضوری به بانک مقصد نیست.
ممکن هست ساتنای بانک مبدا به علت بدهی به بانک مرکزی قطع باشد یا بانک مبداء به دلایلی که مشخص نیست ساتنا را قبول نکند.چرا ساتنا قبول نكنند؟
چك بين بانكي كه ديگه نميتونن ندن درسته؟ممکن هست ساتنای بانک مبدا به علت بدهی به بانک مرکزی قطع باشد یا بانک مبداء به دلایلی که مشخص نیست ساتنا را قبول نکند.
اگر بانک مبدا خدمات الکترونیک با سقف بالا و ساتنا داشته باشد خیلی بهتر است،در مراجعه حضوری کارمندان شعبه سعی می کنند جلوی انتقال را بگیرند و در نهایت با اخم و ناراحتی مبلغ را منتقل می کنند.
یک سال
برای یکسال خوبه... من از بانک ملت علیرغم کارمزدهاش خیلی راضیم. همه حسابهای خودم را هم توی بانکهای دیگه غیر از سپه بستم و فقط با ملت کار میکنم. احتمالا سپه را هم ببندم!!یک سال
البته هیچ بانک دیگه ای این هزینه رو نداره
هزينش چقدر ميشه حدودا؟دستگاه پوز سیار موبایلی mpos
ایران کیش
هم پات
http://www.irankish-co.ir/Home/Register
مخصوص شغلهای : پیک، راننده ها، فروشندگان سیار،.....
کلیپ تبلیغاتش( اینجا)