10 هزار توماندوستان بانک ملت باید چقدر تو عابرش بمونه؟ بانک ملی چقدر؟
ملت ۵ هزار تومنه ملی صفردوستان بانک ملت باید چقدر تو عابرش بمونه؟ بانک ملی چقدر؟
حساب کوتاه مدت ملت 10 هزار تومان هستملت ۵ هزار تومنه ملی صفر
چندوقت دیگه که قطعات هم گیر نیومد تراکنش ها رو روی پاره سنگ هک میکنن میدن خدمتمونبعلت تحریم و نبود کاغذ( رول ) دستگاه پوز و قیمت بالا هر رولی چهار تا شش هزار تومان.... ....
بانکها به سمت بانکداری سبز رفتن
1) کوچک کردن کاغذ رسید( 30 تا 50) درصد
2) حذف رسید پذیرنده و فقط چاپ رسید مشتری
3)نشان دادن مبلغ و تایید تراکنش های خرد روی صفحه( حذف چاپ همان رسید مشتری)، چاپ رسید مشتری در صورت درخواست مشتری
4)الکترونیکی کردن رسید، اپلیکیشن جزئیات تراکنش
بهترین اپلیکیشن، موبایل بانک ،بانک صادر کننده کارت هستدرود. دوستان اپلیکیشنی هست هم مانده حساب بده هم راحت کارت به کارت انجام بده؟
ممتون از پاسخ.برای موبایل بانک مراجعه کردم میگن محدودیت داره و...هزینه هفتاد هزاری هم داره.بانک کشاورزی که بیخیالش شدم.بهترین اپلیکیشن، موبایل بانک ،بانک صادر کننده کارت هست
اپلیکیشنهای معروف:
اپ ، سه سوت، پات، تاپ،.... هستند
دونکته:
1) طبق دستورات و توافقات بانکها : حداکثر انتقال موبایلی کارت به کارت یک میلیون شده
2) برای انتقال مبلغ بیشتر از پانصد هزار باید رمز دوم اینترنتی یکبار مصرف استفاده کنی
منظور حواله پایا ، ساتنا استمدت زمان انتقال پول از طریق شبا چقدره؟
امروز ساعت 16:15 از طریق برنامه موبایلی یکی از بانکها اقدام به انتقال پول به یک بانک دیگه کردم (مبلغ زیر 500,000 تومان بود). قسمت «حساب مقصد» سه گزینهی 1. شماره کارت 2. شماره حساب 3. شماره شبا داشت. که چون شماره کارت و شماره حساب رو قبول نمیکرد، مجبور شدم شماره شبا رو وارد کنم. به همین دلیل نمیدونم حوالهی «پایا» بود یا «ساتنا». پول از حسابم کسر شده و پیام انتقال موفقیتآمیز هم اومد ولی هنوز به حساب مقصد واریز نشده.منظور حواله پایا ، ساتنا است
سه بار در روز انجام میشه
دستور پرداخت مشتریان غیر شاپرکی: روزهای غیر تعطیل رسمی(ساعت ۱۱:۴۵ و ۱۵:۴۵ روز جاری و ساعت ۳:۴۵ روز کاری بعد)، روزهای تعطیل رسمی(ساعت ۳:۴۵ روز کاری بعد)
من طی سالها استفاده کردم تابحال ندیدمسلام
این انتقال پایا ممکنه اشتباهی به یک حساب دیگه بره؟
امروز ساعت 12 انتقال صورت گرفته و باید حداکثر تا 5 بعدازظهر واریز میشد به حساب اما خیلی طول کشیده
تعجب خودمم از همینهمن طی سالها استفاده کردم تابحال ندیدم