سلام
وقت بخیر
من یک حساب می خواهم باز کنم و تراکنش های sms بانک برای یک نفر دیگه بره
اما با این رمز پویا احتمالا به مشکل بر می خورم و خودم نمی تونم رمز دوم داشته باشم . شما چه راه حلی پیشنهاد می دهید ؟
سلام
وقت بخیر
من یک حساب می خواهم باز کنم و تراکنش های sms بانک برای یک نفر دیگه بره
اما با این رمز پویا احتمالا به مشکل بر می خورم و خودم نمی تونم رمز دوم داشته باشم . شما چه راه حلی پیشنهاد می دهید ؟
من 10 تومن از قرض الحسنه ی مهر وام برداشتم با کارمزد 4 درصد-1000 تومن به محض واریز وام به عنوان ابطال وام و 47400 تومن هم کم کردند که زنگ زدم گفتم برای چی این 47 تومنو کم کردید اونم گفت برای بیمه ی وام!!بیمه ی وام دیگه چه صیغه ییه؟شما خبر داری؟بیشتر بانکها
ابطال تمبر بانکی 1000 تومان
صدور کارت 2300 تومان
فعال کردن اینترنت بانک و موبایل رایگان است
اگه براتون اتفاق افتاد، بیمه بدهی شما را به بانک پرداخت کنه، نه وارثها........من 10 تومن از قرض الحسنه ی مهر وام برداشتم با کارمزد 4 درصد-1000 تومن به محض واریز وام به عنوان ابطال وام و 47400 تومن هم کم کردند که زنگ زدم گفتم برای چی این 47 تومنو کم کردید اونم گفت برای بیمه ی وام!!بیمه ی وام دیگه چه صیغه ییه؟شما خبر داری؟
صدور کارت عابر بانک 2300 تومانه یا 5200 تومان؟بیشتر بانکها
ابطال تمبر بانکی 1000 تومان
صدور کارت 2300 تومان
فعال کردن اینترنت بانک و موبایل رایگان است
قرار بوده کارمزد ها ی بانکی گرون بشه... ...صدور کارت عابر بانک 2300 تومانه یا 5200 تومان؟
سه هفته پیش کارت بانک ملتم رو عوض کردم 2300 بودصدور کارت عابر بانک 2300 تومانه یا 5200 تومان؟
درگاه غیر حضوری منظورشون چیا هستش؟بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند
بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند
بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند / مسدود کردن تراکنشهای زیر ۵ هزار تومانway2pay.ir
نمونه خرید اینترنتی مثل شارژ موبایل از طریق اینترنت بانک، موبایل بانک، درگاه اینترنتیشوندرگاه غیر حضوری منظورشون چیا هستش؟
متوجه نشدم یعنی برای زدن ساتنا و پایا فقط باید ساعت 14 اقدام کنیم؟ساعت کاری سامانههای ساتنا، پایا و چکاوک تغییر یافت
تغییر ساعت کاری سامانههای ساتنا، پایا و چکاوک در راستای تمهیدات بانک مرکزی برای مقابله با ویروس کرونا و کاهش حضور مردم در شعب به شبکه بانکی برای اعمال تغییرات ابلاغ شد.
http://bankemardom.ir/1398/12/13/147979/
خرید اینترنتی مبلغ تراکنش زیر 5000 باشه خرید انجام نمی شه؟ بعضی وقتا بیشتر مبلغ با کارت هدیه یا کوپن تخفیف پرداخت میشه 2000-3000 تومن می مونه. 2-3 هزار تومن چطوری پرداخت بشه؟بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند
بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند
بیش از 10 بانک خصوصی تراکنشهای زیر ۵ هزار تومان روی درگاههای غیرحضوری را مسدود کردند / مسدود کردن تراکنشهای زیر ۵ هزار تومانway2pay.ir