وقت همه عزیزان بخیر خواهش دارم دوستانی به سوال جواب بدن که حتما اطلاعات بروز داشته باشند یا کارمند بانک باشند
چند وقت پیش با یکی از عزیزان برای فروش ملکش همکاری داشتیم یک تیم 3 نفره ملک هم رقم بالای 200 میلیارد تومان بود برای فروش با مالک قرار بر این شد که اگر ملک فروش رفت به هر کدوم از کارگزارها مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان داده بشه خدا بخواد هفته اینده امکان داره انجام بشه منتها مالک گفته یا چک رمز میدم یا میزنم به حساب هیچ قراردادی هم نوشته نمیشه
مشکل و سوال اصلی اینجاست از بعضی دوستان شنیدیم طبق قانون جدید بانک اگر 200 میلیون تومان به بالا بیاد تو حساب باید مدرک ببری و حساب قفل میشه خواستم بدونم درسته یا نه و اینکه راه حلی هست بشه مدرک نبرد چون مالک هیچ قراردادی نمیبنده ممنون از عزیزان
همین امروز درگیرش بودم. البته مبلغ مورد نظر کمتر از این حرف ها بود ولی خلاصه داستان اینه که اخیرا بالای 100 میلیون (میدونم بخشنامه دادن که بالای 200 میلیون ولی بانک رفاه، حداقل این شعبه ای که رفتم گفت بالای 100 میلیون شاید هم میخواسته اذیت کنه - شاید بقیه جاها همون 200 میلیون باشه) گفت سندی ارائه کنید مبنی بر اینکه این چک بانکی به چه منظور به شما داده شده که مبایعه نامه رو نشونش دادیم و کپی اش رو هم گرفت. البته کارمند بانک حرفی نداشت ولی مدیر اشاره کرد سندی ضمیمه بشه. فکر کنم به بانک، شعبه اش، اخلاقیات طرف و این چیزها هم بستگی داره...