• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود

بانک پارسیان چند روز پیش هزینه را یک جا همان 15000 تومان کم کرده.
و نکته جالب اینجاست که واسه تراکنشهای زیر 20 هزار تومن پیامک نمیفرسته .
تو این بانکهایی که کار میکنم فقط بانک ملی رو دیدم که حتی واسه 1 ریال هم پیامک میده :D

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
تو این بانکهایی که کار میکنم فقط بانک ملی رو دیدم که حتی واسه 1 ریال هم پیامک میده :D
بانک ملت هم تو حالت عادی زیر 30 پیامک نمیده مگه بری بانک درخواست بدی که من این کار کردم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
چگونه سوء اثر چک برگشتی به صورت غیرقانونی رفع می‌شود؟... ;)... :D

روش کار رفع غیرقانونی سوء اثر چک به این صورت است که در یک دفتر اسناد رسمی، یک نفر وکالتی جعلی از دارنده واقعی چک، بدون اینکه وی اطلاعی داشته باشد ثبت می‌کند و سپس با سوء استفاده از آن وکالت‌نامه جعلی، به صادرکننده چک، رضایت‌نامه‌ای داده می‌شود.

صادرکننده چک برگشتی نیز با مراجعه به شعبه بانکی که از آن، دسته چک اخذ کرده‌است، رضایت‌نامه جعلی را تحویل داده و بانک نیز به دلیل اینکه مشخصاتی از دارنده واقعی چک ندارد، آن رضایت‌نامه را پذیرفته و تمام محدودیت‌های صدور چک برگشتی را برای صادرکننده چک برگشتی از بین می‌برد. حالا صادرکننده چک برگشتی می‌تواند دسته‌چک جدید را اخذ کند...:D
یعنی چی وکالت نامه جعلی میده به کسی
بیشتر توضیح بدید
ممنون

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
یعنی چی وکالت نامه جعلی میده به کسی
بیشتر توضیح بدید
ممنون
شرکتی هایی که تو روزنامه آگهی میدن( رفع سوء اثر چک برگشتیب
با دفاتر دستشون توی ی کاسه برات وکالت جعلی درست میکنن... ;)... :D

h3saam

Registered User
لایک‌ها
392
بانک ملی خدمات و مشتری مداری خیلی بهتری داره
اما خدمات نرم افزاری و بانکداری الکترونیکش قدیمی و فرسوده هست

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
بانک ملی خدمات و مشتری مداری خیلی بهتری داره
اما خدمات نرم افزاری و بانکداری الکترونیکش قدیمی و فرسوده هست
والا من از سامانه بام بانک ملی استفاده میکنم واقعا راضیم مشکل خاصی ندیدم. این سامانه هم نسخه تحت وبش و هم تحت موبایلش تقریبا تمام امکاناتی که کاربر نیاز داره رو ارائه میده.
البته تا ۲-۳ سال پیش بانک ملی تو زمینه بانکداری الکترونیک عقبتر از بقیه بود.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مشکل بانک ملی نیروهایش ( فاقد سواد رایانه ای هستند)

اگه از خدمات الکترونیک بانک ملی بپرسی، بلد نیستن برای مشتری توضیح بدن

علتش اکثرا سن بالا و کارمند رسمی دولتی هستند، نیاز در آبدیت خودشون نمی‌بیند برخلاف بانک‌های خصوصی... ;)... :D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
الان با گوشی پایا بزنم کی میرسه به حساب مقصد؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
واقعا این بانک پارسیان خیلی داغونه داخل شعبه که میری اینگار تو ده ۶۰ گیر کردن دکور زشت و کارمند های بی ادب و عتیقه ! همه بانک ها اگر تقاضا بدی اینترنت بانک رو برات تا سقف ۱۰۰ میلیون در روز افزایش میدن ولی بانک پارسیان فقط ۱۵ میلیون در روز میشه انتقال پایا داد و افزایش هم نمیدن .

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
غیر حضوری از خانه به صورت (تماس تصویری)
کارتا انجام بده، فقط کارت ملی دم دست باشه باید جلوی صورت بگیری برای شناسایی... ;)... :D

در استفاده از خدمات سامانه شعبه مجازی آن بانک، که مبتنی بر برقراری ارتباط صوتی، تصویری و متنی می باشد حجاب و شئون اسلامی را رعایت نمایم و در غیر این صورت بانک ناگزیر از قطع ارائه این خدمات خواهد بود.... :D

واقعا این بانک پارسیان خیلی داغونه داخل شعبه که میری اینگار تو ده ۶۰ گیر کردن دکور زشت و کارمند های بی ادب و عتیقه ! همه بانک ها اگر تقاضا بدی اینترنت بانک رو برات تا سقف ۱۰۰ میلیون در روز افزایش میدن ولی بانک پارسیان فقط ۱۵ میلیون در روز میشه انتقال پایا داد و افزایش هم نمیدن .

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
غیر حضوری از خانه به صورت (تماس تصویری)
کارتا انجام بده، فقط کارت ملی دم دست باشه باید جلوی صورت بگیری برای شناسایی... ;)... :D

در استفاده از خدمات سامانه شعبه مجازی آن بانک، که مبتنی بر برقراری ارتباط صوتی، تصویری و متنی می باشد حجاب و شئون اسلامی را رعایت نمایم و در غیر این صورت بانک ناگزیر از قطع ارائه این خدمات خواهد بود.... :D

سر کاریه برنامش رو نصب کردم اصلا باز نمیشه

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سامانه ثبت چک های مفقودی

افرادی که چک هایشان مفقود می شود می توانند با مراجعه به این سامانه به نشانی
www.sad24.ir
سریال و سری چک و نام بانک را ثبت کنند.

همچنین کسانی که چک دریافت می کنند برای اطمینان از مسروقه نبودن چک می توانند به سامانه مذکورمراجعه کنند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
❌آمریکا ۱۸ بانک و موسسه مالی ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنج‌شنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام 18 بانک ایرانی به فهرست شرکت‌های تحت تحریم دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه به شمار می‌رود، اضافه شده است

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اپلیکیشن رمز دوم کارت بانکی روی گوشی نصب هست که سیمکارت رو نمیشناسه یعنی خرابه و هیچ ارتباطی نداره(وای فای ، اینترنت ، سیمکارت و هیچی نداره) ولی رمز دوم عمل میکنه
قبلا فکر میکردم با ussd رمز میگیره ولی الان که با هیچ جا در ارتباط نیست چطوری رمز دوم رو میسازه و بانک قبول میکنه؟!

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اپلیکیشن رمز دوم کارت بانکی روی گوشی نصب هست که سیمکارت رو نمیشناسه یعنی خرابه و هیچ ارتباطی نداره(وای فای ، اینترنت ، سیمکارت و هیچی نداره) ولی رمز دوم عمل میکنه
قبلا فکر میکردم با ussd رمز میگیره ولی الان که با هیچ جا در ارتباط نیست چطوری رمز دوم رو میسازه و بانک قبول میکنه؟!
با الگوریتمی که زمان نصب از بانک گرفتی و ثبت کردی

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان یجا دیدم به کارت خوان وقتی کارت می کشیدی لیست چند تا شبا رو می آورد می تونستی انتخاب کنی که به کدوم حساب ریخته بشه، منم می خوام حساب های دیگری به کارت خوان اضافه کنم کسی اطلاع داره چجوری از کجا میشه این کار رو کرد؟

بالا