• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بانک ملی هم پیامک های تراکنش را برای شما با تاخیر میفرسته؟
خرید انجام میدم پیامک برداشتش با تاخیر زیاد میاد. این چ وضعشه
متاسفانه ایران برعکسه ...
بانک های بزرگ و قدرت مند و قدیمی همشون مستهلک شدن ! نه کارمنداشون خوش اخلاقن نه سیستم های بروزی دارن
از اون طرف بانک های کوچیکتر و خصوصی خدمات و سرویس دهی بهتری دارن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
امروز فهمیدم تو بانک ملی بین حساب های خودت از سامانه بام کلا بیشتر از 100 میلیون در روز نمی تونی جا به جا کنی
واقعا شوکه شدم. هیچ بانکی رو ندیده بودم اینجوری. میگه باید بری داخل بانک بیشتر از 100 میلیون بین حساب های خودت جا به جا کنی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بانک های بزرگ و قدرت مند و قدیمی همشون مستهلک شدن ! نه کارمنداشون خوش اخلاقن نه سیستم های بروزی دارن
بانک ملت که برای من پیامک واریز رو نمیفرسته. پول پیامک فرستادن رو هم گرفتن. اما نمیفرسته

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چند روزه که بهتر شده.
زیر 2-3 دقیقه میاد پیامک هاش

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
بانک ملت که برای من پیامک واریز رو نمیفرسته. پول پیامک فرستادن رو هم گرفتن. اما نمیفرسته
تا جایی که یادمه طی سال ها هر کی رو دیدم می گفت با پیامک های بانک ملت مشکل داره نمیاد برای واریز ، برای منم همینطوره

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
تا جایی که یادمه طی سال ها هر کی رو دیدم می گفت با پیامک های بانک ملت مشکل داره نمیاد برای واریز ، برای منم همینطوره

درود

خودم که با همه چیز بانک ملت از درگاهش گرفته تا خود بانک و کارکنان وقت تلف کن و ناکارآمدش! مشکل دارم. :rolleyes::oops::eek:پیامک واریز که نمی آید و تنها هر بار که وارد اینترنت بانک بشوم پیامک می آید که شما در این زمان به اینجا وارد شده اید!!!! :oops::rolleyes:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
دور دسته چک‌های جدید با مدت اعتبار ۳ سال و درج شناسه یکتا

بانک مرکزی و شبکه بانکی به منظور اجرای قانون جدید صدور چک، دسته چک‌های جدید با مدت اعتبار حداکثر ۳ ‌سال از زمان دریافت چک و با درج شناسه یکتا و با قابلیت ثبت در سامانه صیاد منتشر می‌کند.

http://www.ibena.ir/news/120359/

قانون جدید چک؛ از شنبه با دقت چک بکشید

بانک اول - طبق ماده پنج مکرر اصلاح قانون صدور چک، در صورت برگشت خوردن چک، گیرنده چک می‌تواند بلافاصله حساب‌های شخص را در شبکه بانکی مسدود کند. اجرایی شدن این ماده مستلزم استعلامات قضایی و تسهیل تبادل اطلاعات میان بانک مرکزی و قوه قضائیه بود که طبق تازه‌ترین اطلاعیه بانک مرکزی این اقدامات نیز نهایی شده است.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

فکر کنم برای پیامک ( ارسال ) و پیامک ( دریافت ) ریال جداگانه پول میگیرن، پیش فرض پیامک برای ارسال وجه هست، و برای پیامک دریافت ریال جداگانه باید پول داد.

پ.ن: بانک ملت هزینه ی انتقال وجه داخلی رو از 25 به 30ت افزایش داد.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
نحوه ثبت اطلاعات چک در سامانه صیاد

برای وارد کردن اطلاعات و ثبت چک در سامانه صیاد لازم است تا مراحل زیر به طور کامل توسط دارنده چک طی شود که به ترتیب عبارتند از :

آدرس سایت سامانه صیاد را در موتور جست و جوی رایانه خود دنبال کرده و وارد صفحه اصلی سامانه صیاد در این سایت می شوید .

مبلغ مورد نظر برای چک را مشخص کرده .

اطلاعات و مشخصات فرد دریافت کننده چک یعنی کسی که چک در وجه وی صادر می شود را به طور کامل و دقیقی وارد کنید .

با ایجاد سامانه صیاد دیگر امکان صدور چک های در وجه حامل وجود نداشته و به این صورت از کلاه برداری و سوء استفاده دیگران جلوگیری شده است .

پس از وارد کردن اطلاعات سامانه اطلاعات و استعلام حساب شما را نشان می دهد و مشخص می کند که مجاز به صدور این مبلغ چک هستید یا خیر .

در صورتی که مجاز به صدور چک باشید تمامی اطلاعات وارد شده بر روی یک نسخه چک چاب شده و به شما تعلق می گیرد .

لازم به ذکر است که برای استفاده از سامانه صیاد ثبت نام در این سایت الزامی می باشد .

https://www.bankavl.com/news/14845/نحوه-ثبت-چک-در-سامانه-صیاد.aspx

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
مروری بر صفر تا صد چک کشیدن به شیوه جدید

سقف عمر
چک های صادره از سوی دارنده دسته چک، سه سال است.

اگر صادر کننده چک دارای چک برگشتی باشد، اجازه صدور برگه چک جدید در سامانه به وی داده نمی شود.

در دست چک های جدید باید تمام اطلاعات فرد گیرنده چک در سامانه ثبت شود.

دارنده دسته چک دارای سقف اعتباری مشخصی است و جمع چک های صادره از سقف اعتباری وی تجاوز نخواهد کرد.

صدور و انتقال هر برگه چک مستلزم ثبت در «سامانه صیاد» توسط مشتریان الزامی است. نقد کردن چک تنها توسط شخصی که به عنوان دریافت‌کننده نامش در سامانه ثبت‌ شده است، امکان‌پذیر خواهد بود.

صادرکننده چک باید هدف خود از صدور این مبلغ چک را درج کند...;)... :D

صادرکننده چک باید اطلاعات روی برگ چک را از طریق برنامک تلفن همراه یا اینترنت بانک همان بانک که در آن حساب جاری داشته و دسته چک را از آن گرفته ثبت کند.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مروری بر صفر تا صد چک کشیدن به شیوه جدید

سقف عمر
چک های صادره از سوی دارنده دسته چک، سه سال است.

اگر صادر کننده چک دارای چک برگشتی باشد، اجازه صدور برگه چک جدید در سامانه به وی داده نمی شود.

در دست چک های جدید باید تمام اطلاعات فرد گیرنده چک در سامانه ثبت شود.

دارنده دسته چک دارای سقف اعتباری مشخصی است و جمع چک های صادره از سقف اعتباری وی تجاوز نخواهد کرد.

صدور و انتقال هر برگه چک مستلزم ثبت در «سامانه صیاد» توسط مشتریان الزامی است. نقد کردن چک تنها توسط شخصی که به عنوان دریافت‌کننده نامش در سامانه ثبت‌ شده است، امکان‌پذیر خواهد بود.

صادرکننده چک باید هدف خود از صدور این مبلغ چک را درج کند...;)... :D

صادرکننده چک باید اطلاعات روی برگ چک را از طریق برنامک تلفن همراه یا اینترنت بانک همان بانک که در آن حساب جاری داشته و دسته چک را از آن گرفته ثبت کند.
اگه اف ای تی اف رو تصویب میکردن میگفتیم یه کاری در جهت اون دارن میکنن اما این داستانا مثل ثبت کردن هدف از چک کشیدن و.. جز مالیات گرفتن نیست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان از یه بانک به یه بانک دیگه بخوایم از حساب خودمون به حساب خودمون پول جابه جا کنیم مبلغ بالا باید سوال و جواب پس بدیم ؟

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
بانک ملت حتی اپلیکیشن همراه بانک اش هم به درد نمیخوره. کارت به کارت و انتقال وجه پایا برای من هیچ وقت کار نکرد. در صورتی که همون کارت به کارت رو با اپ های واسط انجام میدم خیلی خوب کار میکنن.

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
سلام دوستان من یک سپرده دارم ۶ ماه دیگه موعدش میشه بخوام الان بردارم پولی که سپرده گذاشتم با سودش چه تغییری میکنه؟ کم میشه یا سود ماه های آتی رو نمیدن؟ کلا شرایطش چیه بر سر اصل پول اتفاقی رخ میده؟ مرسی

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بانک ملت حتی اپلیکیشن همراه بانک اش هم به درد نمیخوره. کارت به کارت و انتقال وجه پایا برای من هیچ وقت کار نکرد. در صورتی که همون کارت به کارت رو با اپ های واسط انجام میدم خیلی خوب کار میکنن.
همراه بانک تجارت بنظرم از بقیه خیلی بهتر و کاربردری تره یک ویژگی خوبشم اینه با اپش میتونی تا سقف ۵۰ تومن ساتنا بزنی و حساب به حسابم داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با رفاه کارت میخوام پرداخت اینترنتی انجام بدم میزنه
خطا در تراکنش
شرح پیام: اطلاعات کارت نامعتبر است،لطفا با کارت دیگری جهت پرداخت اقدام بفرمایید.(14)

حتی 2 میلیون تومن. تا 1999000 تومن میشه. فقط یه بار 2 میلیون رو قبول کرد.

بیشتر از 2 میلیون درگاه آسان پرداخت هم میزنه

• 99 - شناسه پرداخت يا شناسه قبض نادرست

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حواله پایا کی به حساب مقصد واریز میشه؟

سرچ کردم همه سایتها یه مطلب تکراری نوشتن. در چرخه اول همانند روزهای عادی انجام خواهد شد؛ زمان آغاز پردازش چرخه دوم پایا ساعت ۱۰:۴۵ و چرخه سوم نیز ۱۳:۴۵ دقیقه تعیین شده و تسویه بین بانکی چرخه‌های مزبور نیز در همان روز از طریق ساتنا انجام خواهد شد.

سایت بانک ملت نوشته 2 بار درروز و در ساعت 03:45 و 15:45 صورت می پذیرد

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
حواله پایا کی به حساب مقصد واریز میشه؟

سرچ کردم همه سایتها یه مطلب تکراری نوشتن. در چرخه اول همانند روزهای عادی انجام خواهد شد؛ زمان آغاز پردازش چرخه دوم پایا ساعت ۱۰:۴۵ و چرخه سوم نیز ۱۳:۴۵ دقیقه تعیین شده و تسویه بین بانکی چرخه‌های مزبور نیز در همان روز از طریق ساتنا انجام خواهد شد.

سایت بانک ملت نوشته 2 بار درروز و در ساعت 03:45 و 15:45 صورت می پذیرد
هر بانکی فرق داره ولی معمولا در ساعات اداری واریز میشه دو بار در روز

بالا