با رمز ایستا تا 100هزار تومن بود فکر کنم. بقیش پایین نوشتهدوستان کسی میدونه سقف پرداخت اینترنتی با کارت چقدره و با رمز ایستا تا چقدر میشه پرداخت اینترنتی داشت ؟
جفتش میتونید برید.سلام من تا حالا اصلا خودمو درگیر چک و چک بازی نکرده بودم :|
الان یه چک دارم از بانک مسکن ولی توی بانک مسکن حسابی ندارم بخوام مبلغ رو بزنم به حساب بانک آینده باید چیکار کنم؟ برم به شعبه صادر گننده چک یا باید برم بانک آینده خودم؟
بانکا معمولا با ۱۰۰ تومن باز میکنن بعضیا هم ۵۰ تومنبچه ها با کمترین مبلغی که که توی بانک صادرات میشه حساب باز کرد چی هست؟
فقط میخوام یه کارت داشته باشه
بررسی بلو بانک، اولین بانک مجازی و بدون شعبه فیزیکی ایران (کلیپ اینجا)
بلوبانک چیست و چگونه میتوان در آن حساب باز کرد؟ / افتتاح حساب در 7 دقیقه - راه پرداخت
بلوبانک چیست و چگونه میتوان در آن حساب باز کرد؟ / نحوه افتتاح حساب در بلوبانک چگونه در بلو بانک حساب باز کنیم؟ شماره پشتیبانی بلوبانکway2pay.ir
!
اگر علاقه به افتتاح حساب آنلاین دارید بانک مهر ایران افتتاح حساب غیر حضوری داره و روی معدل حساب میتونید وام 4% بگیرید https://mehriranapp.com/بررسی بلو بانک، اولین بانک مجازی و بدون شعبه فیزیکی ایران (کلیپ اینجا)
بلوبانک چیست و چگونه میتوان در آن حساب باز کرد؟ / افتتاح حساب در 7 دقیقه - راه پرداخت
بلوبانک چیست و چگونه میتوان در آن حساب باز کرد؟ / نحوه افتتاح حساب در بلوبانک چگونه در بلو بانک حساب باز کنیم؟ شماره پشتیبانی بلوبانکway2pay.ir
!
بانک بدون شعبه و کاغذ بازی اداری دوست داریم... ...اگر علاقه به افتتاح حساب آنلاین دارید بانک مهر ایران افتتاح حساب غیر حضوری داره و روی معدل حساب میتونید وام 4% بگیرید https://mehriranapp.com/
فکر کنم غیر از مهر و آینده و سامان بقیه حساب کاملا آنلاین ندارند شروعش هم با مهر بوده :دیبانک بدون شعبه و کاغذ بازی اداری دوست داریم... ...
الان اکثر بانکها غیر حضوری حساب باز میکنند
بانک قرض الحسنه رسالت، کلا همه شعبه هاش تعطیل و جمع آوری کرده......
وام بدون سود، 2 درصد و 4 درصد هم میده...
جریان این بلو بانک چیه؟یعنی بدون هیچ حضوری میشه حساب باز کرد؟مشاهده پیوست 1231467
کسب در آمد از بلو بانک
معرفی 5 نفر (ثبت نام با کد معرف)
به ازای هر نفر 30 هزار تومان کسب در آمد کنید
قبلا 10 نفر بود... ...
بديش اینه که باید ی ویدیو کلیپ از خودت بفرستی که جنسیت لو میره......جریان این بلو بانک چیه؟یعنی بدون هیچ حضوری میشه حساب باز کرد؟
خوب لو بره مگه روسری سرمون نیستبديش اینه که باید ی ویدیو کلیپ از خودت بفرستی که جنسیت لو میره......
چرا برای ویندوز نسخه ای ندارنرقیب بلو بانک و دومین بانک مجازی و بدون شعبه ایران
بانکینو
بانکینو - پرداخت و بانکداری دیجیتال
بانکینو، تحت لیسانس بانک خاورمیانه، ارائه دهنده خدمات نوین بانکی به صورت کاملاً غیر حضوری و دیجیتالbankino.middleeastbank.ir
میشه بگید چجوری؟بانک بدون شعبه و کاغذ بازی اداری دوست داریم... ...
الان اکثر بانکها غیر حضوری حساب باز میکنند
بانک قرض الحسنه رسالت، کلا همه شعبه هاش تعطیل و جمع آوری کرده......
وام بدون سود، 2 درصد و 4 درصد هم میده...