- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,050
چرا حواله پایا و ساتنا نمیزنی؟من می تونم از حساب جاری خودم در یک بانک یه چک در وجه خودم بکشم ببرم یه بانک دیگه به حساب خودم واریز کنم ؟
چرا حواله پایا و ساتنا نمیزنی؟من می تونم از حساب جاری خودم در یک بانک یه چک در وجه خودم بکشم ببرم یه بانک دیگه به حساب خودم واریز کنم ؟
العان کارمزدش برای 1 میلیون تومان چقدر هست این حواله پایا و ساتنا؟چرا حواله پایا و ساتنا نمیزنی؟
اکثرا رایگانالعان کارمزدش برای 1 میلیون تومان چقدر هست این حواله پایا و ساتنا؟
یکصدم درصد مبلغ تراکنش (کف کارمزد ۲۰۰ تومان، سقف کارمزد ۲۵۰۰ تومان) |
نئوبانک های ایران، همین دوتان فقط؟ بلو و بانکینو؟رقیب بلو بانک و دومین بانک مجازی و بدون شعبه ایران
بانکینو
بانکینو - پرداخت و بانکداری دیجیتال
بانکینو، تحت لیسانس بانک خاورمیانه، ارائه دهنده خدمات نوین بانکی به صورت کاملاً غیر حضوری و دیجیتالbankino.middleeastbank.ir
دوتا دیگه قراره اضافه بشن ( ازهمین مدل اپلیکیشن موبایلی)نئوبانک های ایران، همین دوتان فقط؟ بلو و بانکینو؟
کامرزدش بالاست. برای 100 میلیون 25 هزار تومن کارمزد کم میکنن.چرا حواله پایا و ساتنا نمیزنی؟
بله میشه، اگه دسته چک قدیمی هست میتونید در وجه حامل بنوسید و اگر هم دسته چک جدید هستش در وجه خودتون بنویسیدکامرزدش بالاست. برای 100 میلیون 25 هزار تومن کارمزد کم میکنن.
بعد کلا 100 تومن بیشتر هم نمیشه انتقال داد اینترنتی. حضوری هم که 200 هست
گفتم بیشتر از 200 تومن چک خودم باشه به حساب خودم میشه انتقال داد یا نه
دادنش که میدن ولی سند نیاز داره و مسدودی دارهکسی تجربه گرفتن وام های بالای 1 میلیارد رو داره ؟
اصلا میدن و شرایط و اینها ...
چک در وجه خودت بکش ببر بذار سر حساب ( تا قبل ساعت 10)کامرزدش بالاست. برای 100 میلیون 25 هزار تومن کارمزد کم میکنن.
بعد کلا 100 تومن بیشتر هم نمیشه انتقال داد اینترنتی. حضوری هم که 200 هست
گفتم بیشتر از 200 تومن چک خودم باشه به حساب خودم میشه انتقال داد یا نه
حساب به حساب (مبدا و مقصد تو یه بانک باشن)العان بهترین روش برای انتقال چیه که کارمزد هم بهمون نخوره؟
نه اگه توی یه بانک نباشن به صرفه ترین روش العان چیه؟حساب به حساب (مبدا و مقصد تو یه بانک باشن)
بانک ملت مطمئنا کارمزد کسر میکنه، حتی از حساب خودت به حساب خودت در یک شعبهحساب به حساب (مبدا و مقصد تو یه بانک باشن)
ده میلیون شده. اینترنت بانک داری؟ پایا بزندوستان من الان مثلا بخوام مبلغ 45 میلیون منتقل کنم به بانک دیگه دقیقا چطور باید عمل کنم؟
مثلا از حساب ملی خودم که فقط کارتشو دارم واریز کنم به بانک ملت