چک رمزدار برای شماره حساب صادر میشه . میتونید تضمینی(بانکی) بگیریدنمیشه اول رفت چک رمز دار گرفت بعد رفت حساب باز کرد؟
چک رمزدار برای شماره حساب صادر میشه . میتونید تضمینی(بانکی) بگیریدنمیشه اول رفت چک رمز دار گرفت بعد رفت حساب باز کرد؟
سلام
دوستان گرامی که از بانک ملت استفاده میکنن آیا بانک ملت هم صندوق درآمد ثابت داره که بشه با همراه بانک یا اینترنت بانک واحد های صندوق رو صادر و باطل کرد؟
اقتصاد نوین خیلی خوبه .چند ماهی هست دارم از صندوق هاش استفاده میکنم اما برای کاری مجبورم یک حساب در بانک ملت هم داشته باشم.نه فقط بانک اقتصاد نوین و بانک پارسیان صندوق های درامد ثابتشون این ویژگی رو داره .
هزینه افتتاح حساب چقدر میشه؟افتتاح حساب غیر حضوری بانک گردشگری با اپلیکیشن "گردش پی" و تحویل رایگان
با استفاده از قابلیتهای اپلیکیشن "گردش پی" و ورود به بخش "شباهنگ" بانک گردشگری، می توانید در چند ثانیه نسبت به افتتاح حساب غیرحضوری(آنلاین) اقدام کنید. https://shabahang.tourism-bank.com شما میتوانید پس از نصب اپلیکیشن "گردشپی" با ورود به بخش "شباهنگ" پس از احراز هویت ، سپرده مورد نظر خود...forum.persiantools.com
سلامهزینه افتتاح حساب چقدر میشه؟
هیچی نمیگیرنهزینه افتتاح حساب چقدر میشه؟
باید برین شعبه بانک تا درستش کنن.سلام.
یه چک صیاد بانک ملی از یه نفر گرفتم، حالا میخوام تو سایت بانک ملی تأییدش کنم، ارور میده که «کد شهاب نامعتبر است».
کسی چنین مشکلی داشته؟
ویپاد (بانک پاسارگاد)مدعیان نئو بانک (بانک دیجیتال، بانک موبایلی، بانک بدون شعبه فیزیکی) در ایران
مدعیان نئوبانک چه کسانی هستند؟ بلوبانک، بانکینو، فردابانک و نشانبانک - پیوست
ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی با شیوع ویروس کرونا شکل دیگری به خود گرفت؛ هرچند پیش از کرونا نیز مراجعه به شعب بانک کاهش قابل توجهی یافته بود اما ویروس کویید-۱۹ موجب شد تا مردم بیش از پیش از سرویسهای مختلف بانکداری الکترونیکی استقبال کنند و به آن روی خوش نشان دهند. استقبال از سرویسهای الکترونیکی…peivast.com