الهه.آتش
Registered User
- نوشتهها
- 4,783
- لایکها
- 2,400
سپهر کارت ندارم با کارت بانک ملت یا دی میشه از خودپرداز پرداخت کنم؟بله شما با سپهر کارت از طریق خودپرداز بانک صادرات میتونید به راحتی پرداخت کنید...
سپهر کارت ندارم با کارت بانک ملت یا دی میشه از خودپرداز پرداخت کنم؟بله شما با سپهر کارت از طریق خودپرداز بانک صادرات میتونید به راحتی پرداخت کنید...
نه نمیشه عزیزسپهر کارت ندارم با کارت بانک ملت یا دی میشه از خودپرداز پرداخت کنم؟
بنظر من پاسارگاد کامل ترین بانکهبهترین بانک واسه باز کردن حساب کدومه؟
همه مدل خدمات رو داشته باشه مخصوصا اینترنتی
درگاهم داره؟بنظر من پاسارگاد کامل ترین بانکه
سامان و ملت و پارسیان و ... هرکدوم تو مواردی نقطه قوت دارن اما پاسارگاد تقریبا تو همه بخشها متوسط رو به بالاس،بازم جزیی تر سوالی داشتین در خدمتم
بالای سه قسط میره سررسید گذشته و بالای شش قسط معوق. بعضی بانک ها تو معوق زنگ میزنن بعضی ها قبلش.بعد از اینکه چندتا قسط بانک ندیم بانک با ضامن تماس میگیره؟
باید خرید کنید. از عابربانک ها پرداخت نمیشه.یه وامی از بانک گرفتم و وام رو به صورت پول نقد ندادن بهم کارت اعتباری دادن...
حالا من این کارت رو ببرم بانک سپه یا پاسارگاد و روی پوزشون بکشم، پول به حسابم واریز میشه؟
چیکار باید بکنم؟
سپاس
الان دوتا قسط مهر اقتصاد ندادیم . یعنی تا سه تا قسط نشه با ضامن تماس نمیگیرن؟یا از حقوقش کسر نمیکنن؟بالای سه قسط میره سررسید گذشته و بالای شش قسط معوق. بعضی بانک ها تو معوق زنگ میزنن بعضی ها قبلش.
نه، بعضی بانک ها بعد از سه قسط SMS میزنن.الان دوتا قسط مهر اقتصاد ندادیم . یعنی تا سه تا قسط نشه با ضامن تماس نمیگیرن؟یا از حقوقش کسر نمیکنن؟
درگاه اینترنتی برای خرید از سایتها؟درگاهم داره؟
شرایط خاصی واسه درگاه گرفتن لازمه؟
http://www.sb24.com/Fa/Personal/Investment/صندوق-ها.htmlدوستان جریان این سپرده صندوق سرمایه گذاری بانکها چیه؟
مهم ترین چیز اینکه اصل پول تضمین میشه یا نه رو چیزی ننوشته
هم ثامن و هم مهراقتصاد بعداز پرداخت نکردن دوقسط پیامک زدن و تهدید کردن که به ضامن اطلاع میدن:general208:نه، بعضی بانک ها بعد از سه قسط SMS میزنن.