gheymeh
Registered User
- نوشتهها
- 1,013
- لایکها
- 70
به خاطر 5 هزار تومن پول برای تمدید این سرویسهیکبار رمز بانک ملت رو همیشه از *712 می گرفتم ولی الان همش می گه " سرویس منقضی شده است " .. علتش چیه؟
به خاطر 5 هزار تومن پول برای تمدید این سرویسهیکبار رمز بانک ملت رو همیشه از *712 می گرفتم ولی الان همش می گه " سرویس منقضی شده است " .. علتش چیه؟
اصل پول( نقد شوندگی) بانک تضمین میکنه در اینجا مثلا بانک سامانمهم ترین چیز اینکه اصل پول تضمین میشه یا نه رو چیزی ننوشته
بانک مرکزی اصل پول رو تضمین میکنه؟یا امکانش هست فردا روز بگن مثلا چون سهام سقوط کرده پول شما هم از بین رفته؟
برای من هم امروز اینطوری شدهیکبار رمز بانک ملت رو همیشه از *712 می گرفتم ولی الان همش می گه " سرویس منقضی شده است " .. علتش چیه؟
بانک اگه دلش بخواد میتونه همون روز هم واریز کنه.دوست عزیز چک در همون روز ارسال میشه از طریق سامانه چکاوک
همون روز در صورت اینکه طرف حسابش موجودی داشته باشه از حساب طرف کسر میشه و فرداش به حساب شما واریز میشه
در سامانه چکاوک چک های روز رو ارسال می کنن
خوابوندن به حساب یکم طولانی میکنه کار رو.ظاهرا که همون روز نمیاد. عجب اشتباهی کردیم بردیم خوابوندیم به حساب..
آره معمولا نیم ساعت زودتر اجازه ورود مشتری رو به داخل نمیدن.یه شعبه نزدیک ما هستش که اینجوریه .یه بارم رفتم گفت برو بیرون حسابی شاکی شدم. گفتم مهد کودک باز کردین مگه این ساعت روز تعطیل میکنیندوستان بانک صادارت خصوصیه یا دولتی؟
بعدش آیا این بانک حق داره از ساعت 1.20 دقیقه در روزهای عادی(به غیر از پنجشنبه) درب بانک رو روی مشتری ها ببنده؟یا باید تا ساعت2 ظهر مشتری بپذیره؟
کلا شکایت کارکنان یه بانک رو به کجا باید کرد؟آره معمولا نیم ساعت زودتر اجازه ورود مشتری رو به داخل نمیدن.یه شعبه نزدیک ما هستش که اینجوریه .یه بارم رفتم گفت برو بیرون حسابی شاکی شدم. گفتم مهد کودک باز کردین مگه این ساعت روز تعطیل میکنین
شکایت کارکنان بانک صادرات به صورت ایمیل کردم اگه جواب دادن همینجا خبرشو میذارمباید به حراست همون بانک از طریق تلفن و ایمیل انجام داد