• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من هم ملت و صادرات و پاسارگاد و ملی و تجارت رو دارم
امکانات ملت فوق العاده هست خودم هم ملت دارم و عالی هستش
کارمزد هم فقط برای رمزیاب هست که به خاطر خودتون هست که 5 تومن سالانه هست و هم اینکه انتقال وجه بین حساب ها ملت 25 تومن هستش

دسته چک هم واقعا نمیدونم

خوب این توکن ها خوبه،البته نه این رمزیابا
بانک رفاه که توکنش نرم افزار موبایله یا این اس ام اسی ها خوبن

واقعا کم کردن کارمزد،حتی ناچیزش برای یه بانک خیلی افتضاحه

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
ملت از *712# استفاده میکنن از داخل اینترنت بانک ملت میتونید خودتون فعال کنید و هزینه کم بشه
بله درسته ولی خوب فعلا بانک خوبیه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سیف: کاهش نرخ سود بانکی در راه است/سه راهکار تحریک تولید و تقاضا

ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در نشست تبیین تسریع سیاستهای رونق اقتصادی با بیان اینکه رشد اقتصادی فصل آخر سال 93 به میزان 0.6 درصد رسیده است، گفت: این رقم کمترین رقم نسبت به سه فصل قبل از آن است، پیش‌بینی می‌شود که در سال 94 کمتر از سال 93 میزان رشد باشد و برای تحریک تولید و رشد در دوره گذار هستیم و از حال حاضر تا اجرای برجام، این تحرک باید ایجاد شود.
وی با اشاره به سیاست‌های بانک مرکزی در بسته گفت: جهت گیری های **** بانکی در زمینه پولی و اعتباری بوده و دو رویکرد برای خروج از تنگنای مالی و کاهش نرخ سود جاری در نظر گرفته شده که شامل کاهش سپرده قانونی و ورود بانک مرکزی به بازار بین‌بانکی است.
سیف ادامه داد: نرخ ثابت سپرده قانونی بانکها 13 درصد بوده و این مدل برای بانک‌های تجاری تغییر خواهد کرد و از 10 تا 13 درصد متغیر است. برای انضباط‌بخشی به بانکها نسبت به پایبندی و سیاست‌ها درصد مشخص تعیین شده و هر سه ماه تجدیدنظر می‌شود.
به گفته رئیس کل بانک مرکزی، شروع این سیاست اصولاً منجر به ورود نقدینگی از بانک مرکزی به سمت بانکها می‌شود و به کاهش قیمت تجهیز منابع بانکها منجر خواهد شد.
سیف در مورد ورود بانک مرکزی به بازار بین‌بانکی بیان داشت: رفع تنگنا و هدایت سود موجود به سمت دامنه مورد قبول در دستورکار است و علی‌رغم کاهش تورم به 15 درصد، نرخ سود کاهش چندانی نداشت و این اشکال بزرگ است که عوامل آن به فعالیت مؤسسات غیرمجاز، مطالبات بانکها از دولت و مجموعه‌ای از عوامل می‌شود.
وی با اشاره به اینکه نرخ سود کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: با کمک به کاهش تدریجی نرخ رایج در عملیات بانکی شرایط غیرمنطقی حل و فصل می‌شود،همچنین این بانک نسبت به عملکرد گذشته بانکها بی‌تفاوت نیست .بانکهای پیشتاز در رعایت ضوابط معرفی خواهند شد و برخی بانکها نیز به دلیل عدم رعایت سیاست‌ها به هیأت انتظامی معرفی می‌شوند.
سیف با اشاره به تأمین مالی برای تولیدکننده و تسهیلات اعتباری برای خریداران اظهار داشت: رویکرد تأمین مالی برای تولید بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار از طریق عقد خرید دین ایجاد می‌شود و اسناد ناشی از فروش مدت‌دار شرکت‌های تولیدی در بانکها تنظیم شده است. بانکها اسناد خود را به بانک مرکزی ارائه خواهند داد و بانک مرکزی با نرخ 14 درصد این اعتبار را دراختیار بانک ها و بانک‌ها نیز با نرخ 16 درصد، این تسهیلات را دراختیار شرکت‌های تولیدی که لیست آن از سوی وزارت صنعت و معدن تهیه می‌شود قرار می‌دهند.
رئیس کل بانک مرکزی در مورد سیاست دولت برای خودروسازان یادآور شد: مصرف‌کننده این امکان را دارد معادل حداکثر 80 درصد یا 25 میلیون تومان را 7 ساله با نرخ 16 درصد از طریق نمایندگی‌های مجاز تسهیلات دریافت کند و اسناد این تسهیلات از طریق خودروسازان با همان مکانیزم تولید دراختیار آنها قرار خواهد گرفت.
سیف در مورد تسهیلات خرید کالای مصرفی بادوام نیز عنوان کرد: برای این منظور کارت اعتباری پیش‌بینی شده و بانکها مجازند کارت به کارمندان دولتی، بخش خصوصی و کسانی که درآمد مشخص دارند ارائه کرده و افراد محصولات بادوام از شرکت‌های تولیدی داخلی خریداری کنند. حداکثر اعتبار این کارتها 10 میلیون تومان با نرخ سود 12 درصد برای صاحب کارت بوده و منابع بانک مرکزی با نرخ سود 10 درصد دراختیار بانکها قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به ایجاد تحرک در ساخت و ساز نیز گفت: پروژه‌های اصلاح بافت فرسوده با همکاری وزارت مسکن و بانک مرکزی اجرایی خواهد شد، همچنین وزارت نفت در رابطه با تبصره 2بند «ق» بودجه از محل صرفه‌جویی انرژی منابعی را دریافت خواهد کرد.
سیف در مورد نگرانی‌ها به منظور اثرات تورمی این سیاست‌ها گفت: با توجه به هدفدار بودن ارائه اعتبار و تسهیلات به سمت کالاهایی انباشت‌شده واحدهای تولیدی، احتمال چنین تأثیری داده نمی‌شود و البته بانک مرکزی مکلف است ماه به ماه متغیرهای پولی و مالی را زیر ذره‌بین بررسی کند.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
دوستان برنامه همراه بانک ملت مخصوص اندروید تو.سایتش پیدا نکردم کسی لینکش را داره؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینرنت بانک ملت یکبار رمز رو میزنم میگه اشتباهه، بعد چند بار صفحه همزمان سازی میاد. ماه پیش اینطوری شد بانک نتونست درست کنه نمیدونستن باید چکار کنن. زنگ زدم خدمات مشتریان. اونا بعد چند روز باهام تماس گرفتن و درست شد
کسی میدونه باید چی به باجه بانک بگم، چکار کنن تا بتونن درستش کنن مثل اون دفعه چند روز منتظر نمونم.
کسی همچین مشکلی با یکبار رمز نداشته؟ با پشتیبانی تماس گرفتم. هنوز تماس نگرفتن درست کنن

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
من حساب بانک ملی دارم
اگه بخام از طریق اینترنت از بانک ملی به بانک دیگه پول واریز کنم باید چیکار کنم ؟
چون اینترنتی فقط ملی به ملی میشه واریز کرد
آیا باید برم بانک و خدمات اینترنتی رو فعال کنم ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من حساب بانک ملی دارم
اگه بخام از طریق اینترنت از بانک ملی به بانک دیگه پول واریز کنم باید چیکار کنم ؟
چون اینترنتی فقط ملی به ملی میشه واریز کرد
آیا باید برم بانک و خدمات اینترنتی رو فعال کنم ؟
بلی.....خدمات اینترنتی رو فعال کنین
از داخل اون انتقال کارت به کارت یا انتقال پایا میتونین برای اینکار انجام بدین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
درود بر دوستان

بنده تو بانک ملی در شهرستان اشنایی داشتم که برام دسته چک درست کرده اما نیاز دارم که تو تهران هم یک حساب جاری داتشه باشم میخواستم بدونم تو تهران که آشنایی ندارم آیا میتونم از بانکی (هر بانکی) دسته چک بگیرم؟

ممنون

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
درود بر دوستان

بنده تو بانک ملی در شهرستان اشنایی داشتم که برام دسته چک درست کرده اما نیاز دارم که تو تهران هم یک حساب جاری داتشه باشم میخواستم بدونم تو تهران که آشنایی ندارم آیا میتونم از بانکی (هر بانکی) دسته چک بگیرم؟

ممنون
بله چرا نشه ! دسته چک چیزی نیست که نیاز به داشتن اشنا داشته باشه !

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به گزارش خبرآنلاین، این پیامک که از کسر مبلغ ۵۰ هزار ریال بابت آبونمان ارسال پیامک خبر می‌دهد، یادآور اعتراضاتی است که چندی قبل در شرایط مشابه در یکی دیگر از بانک ها ایجاد شده بود؛ و مبلغی از حساب مشتریان کسر شده بود.

حالا و پس از چند ماه، مشتریان بانک اقتصاد نوین، اگر به هر دلیلی این پیامک را دریافت نکرده یا به آن توجه نکنند، بی اختیار مبلغی را به حساب بانک ریخته‌اند (بخوانید از حساب‌شان برداشت شده) که رضایت قبلی برای این منظور ابراز نداشته‌اند.

uploadfromtaptalk1446231322068.jpg

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یک وام 12میلیون تومانی میخواهم
12تومان هم پول دارم یک ماه فرصت دارم
کجا بگذارم که بشه باهاش یک وام 12 میلیونی گرفت با کارمزد پایین
ماهی قسطش بشه350تا 400هزار تومان

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
یک وام 12میلیون تومانی میخواهم
12تومان هم پول دارم یک ماه فرصت دارم
کجا بگذارم که بشه باهاش یک وام 12 میلیونی گرفت با کارمزد پایین
ماهی قسطش بشه350تا 400هزار تومان
یک ماهه که احتمالا نمیشه .ولی یه سر به مهر اقتصاد‌ بزنید طرح های متنوع دارن.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
با چک و و سفته هیچ بانکی وام نمیده؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان پس از تموم شدن قسط ها بانک باید رسیدی بهمون بده؟
و اینکه بعضی وقتا وقتی قسط پرداخت میکنم کارمند شعبه فقط مهر میزنه و با ماشین چاپ میزنه رسید قسط رو و امضا نمیکنه این بعدا مشکل ساز نمیشه؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان پس از تموم شدن قسط ها بانک باید رسیدی بهمون بده؟
و اینکه بعضی وقتا وقتی قسط پرداخت میکنم کارمند شعبه فقط مهر میزنه و با ماشین چاپ میزنه رسید قسط رو و امضا نمیکنه این بعدا مشکل ساز نمیشه؟
همیشه تسویه حساب کنید و چک و سفته ها رو از بانک بگیرید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
همیشه تسویه حساب کنید و چک و سفته ها رو از بانک بگیرید.
در مورد این سوالم چی؟

بالا