- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,050
حساب جاری 24 بانک ساماندوستان کدوم بانک بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد؟
حساب جاری 24 بانک ساماندوستان کدوم بانک بدون پروانه کسب میشه حساب جاری باز کرد؟
بله ،می توانید با دریافت رمز صورتحساب اینترنتی رایگان تا بیش از سه سال را ببینید.(همراه جزئیات کامل)سلام من یک حساب دارم بانک ملی چند بار کارتشو عوض کردم حالا نیاز شدید پیدا کردم که تمام دیافت واریز های این حسابم رو به کارتهای مختلفش دریافت کنم برای سه سالی هم میشن ایا امکانش هست؟هزینش برام مهم نیست
سلام دوست عزیزبانک قرضالحسنه رسالت با نرخ ۲٪ و انتظاره ۴ ماهه
قرضالحسنه مهر ایران به هر ایرانی تا ۶ میلیون ۴٪ تسهیلات میده بازپرداخت ۳۶ ماهه.
شما از درآمدت میتونی سود روزشمار از بانک یا موسسه بگیری یا حساب قرالحسنه بازکنی و امتیاز وام بگیری.سلام دوست عزیز
شرایط این وام ها چیه؟
دوستان یه سوال دارم اینکه من الان ماهی یه تومن در آمد دارم چه وامی یا حسابی هست که باهاش میشه از این پول بهترین بهره رو گرفت؟
ممنون
Sent from my C6603 using Tapatalk
ممنون از راهنمایی دوست عزیزشما از درآمدت میتونی سود روزشمار از بانک یا موسسه بگیری یا حساب قرالحسنه بازکنی و امتیاز وام بگیری.
رسالت به ازای هر یک میلیون در هر روز ۵۴۰۰ تومن امتیاز وام میده.
Sent from my GT-S6312 using Tapatalk
خواهش می کنم.ممنون از راهنمایی دوست عزیز
وام رسالت شرایطش چطوره؟
ممنون رفیقخواهش می کنم.
رسالت باز پرداختش بعد ۴ ماه خواب سپرده به صورت ۱۰ ماهه هست و به ازای هر یک ماه خواب سپرده ۲ قسط اضافه میشه .
زیر ۱۰ میلیون یک ضامن و چک هم نداشته باشی سفته می گیره.
فیش زیری رو باید مهر یا امضا کنن بهتون بدن ، سند و ملاک حقوقی هم درصورت نیاز صورت حساب میکشن بیرون اصلا این فیش ها ملاک نیست به اون شکل ، در ضمن پرفراژ که میشه خیلی واضح روی فیش زیر هم چاپ میشه پس مشکلی نیست.دوستان وقتی پولی رو به حسابی واریز میکنیم 2 تا فیش هست یکی روی که خودمون با خودکار می نویسیم و زیریش که با کاربن نوشته میشه بانک کدوم رو باید به مشتری بده؟
من هر وقت میرم فیش زیری که با کاربن نوشته میشه رو بهم میده از نظر حقوقی این فیش ها ارزششون یکسان هست؟
ضامن من پدرم بودن که کارمند هستن.شاید کاسب و ... هم قبول کنن.ممنون رفیق
ضامن دولتی میخواد؟
رفیق ممنونضامن من پدرم بودن که کارمند هستن.شاید کاسب و ... هم قبول کنن.
2 درصد [emoji41]رفیق ممنون
ولی راستی مهمترین چیز رو نگفتی بهره چند درصد هست؟
یعنی اون چاپی که ماشین میزنه کافیه؟فیش زیری رو باید مهر یا امضا کنن بهتون بدن ، سند و ملاک حقوقی هم درصورت نیاز صورت حساب میکشن بیرون اصلا این فیش ها ملاک نیست به اون شکل ، در ضمن پرفراژ که میشه خیلی واضح روی فیش زیر هم چاپ میشه پس مشکلی نیست.
من هر روز ارسال وجه دارم با شعبه ، همیشه هم فیش زیری رو مهر و امضا میگیرم، ولی در کل وقتی که واریز میزنه داخل بارکرد هم شماره شناسه ثبت شده هم نام واریز کننده هم تاریخ و ساعت ، با اینا هم میشه پیگیری کردیعنی اون چاپی که ماشین میزنه کافیه؟
بعدش چون فیش زیری رو به من میدن امضاشون با کاربن هست اونجوری مشکلی نیست
کلا وقتی دستگاه چاپ رسید رو چاپ میزنه یعنی پول به حسابمون واریز شده درسته؟من هر روز ارسال وجه دارم با شعبه ، همیشه هم فیش زیری رو مهر و امضا میگیرم، ولی در کل وقتی که واریز میزنه داخل بارکرد هم شماره شناسه ثبت شده هم نام واریز کننده هم تاریخ و ساعت ، با اینا هم میشه پیگیری کرد