• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان وقتی پولی رو به حسابی واریز میکنیم 2 تا فیش هست یکی روی که خودمون با خودکار می نویسیم و زیریش که با کاربن نوشته میشه بانک کدوم رو باید به مشتری بده؟
من هر وقت میرم فیش زیری که با کاربن نوشته میشه رو بهم میده از نظر حقوقی این فیش ها ارزششون یکسان هست؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
پرداخت با موبایل درهمه جا و همه زمانها

مدیر راهکارهای بانکداری الکترونیک شرکت عصر دانش افزار با بیان تجارب شرکت‌هایی نظیر اپل و سامسونگ در این باره ادامه داد: در ایران نیز با تولید نرم افزار موبایل بانک تجارت عملاً امکان "پرداخت از هر مکان و در هر زمان" برای تلفن‌های همراه با نام "تجارت پی " فراهم شده است.

رونقی گفت: این اپلیکیشن علاوه بر سهولت استفاده و امنیت اطلاعات مشتریان، امکاناتی برای حفظ و نگهداری مشتریان قدیمی و جلب مشتریان جدید را برای صاحبان کسب و کار فراهم آورده است.

وی افزود: با استفاده از این سرویس مشتریان قادر به پرداخت موبایلی بهای کالا و خدمات بصورت حضوری و یا غیرحضوری (در سایت ارائه دهنده کالا و خدمات) بوده و رمز را نیز بر روی تلفن همراه خود وارد نموده و بدین وسیله از افشای رمز جلوگیری بعمل خواهد آمد.

رونقی به مزایای این نرم‌افزار برای صاحبان کسب و کار اشاره کرد و گفت: صاحبان کسب و کار علاوه بر دریافت موبایلی بهای کالا و خدمات خود، به امکاناتی از قبیل ارائه کوپن تخفیف، ارسال تبلیغات و پیام، اعلام حراج‌های فصلی و نمایش مکان کسب و کار، به مشتریان بالقوه دسترسی خواهند داشت.

گفتنی است در حال حاضر تهیه این نرم‌افزار از طریق سایت TejaratPay.com امکان‌پذیر است.
http://tejaratpay.com/app/

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام من یک حساب دارم بانک ملی چند بار کارتشو عوض کردم حالا نیاز شدید پیدا کردم که تمام دیافت واریز های این حسابم رو به کارتهای مختلفش دریافت کنم برای سه سالی هم میشن ایا امکانش هست؟هزینش برام مهم نیست

chama

Registered User
لایک‌ها
241
سلام من یک حساب دارم بانک ملی چند بار کارتشو عوض کردم حالا نیاز شدید پیدا کردم که تمام دیافت واریز های این حسابم رو به کارتهای مختلفش دریافت کنم برای سه سالی هم میشن ایا امکانش هست؟هزینش برام مهم نیست
بله ،می توانید با دریافت رمز صورتحساب اینترنتی رایگان تا بیش از سه سال را ببینید.(همراه جزئیات کامل)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
کدوم بانک بدون داشتن جواز کسب کارتخوان میدن؟

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
میخام اس ام اس بانک یا همون سیستم که پول از حساب بر میداری پیامک میاد فعال کنم برای بانک پارسیان
باید به شعبه بانک مراجعه کنم ؟
اینترنت بانک فعال کردم نمیشه اینترنتی فعال کرد ؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بانک قرضالحسنه رسالت با نرخ ۲٪ و انتظاره ۴ ماهه
قرضالحسنه مهر ایران به هر ایرانی تا ۶ میلیون ۴٪ تسهیلات میده بازپرداخت ۳۶ ماهه.
سلام دوست عزیز
شرایط این وام ها چیه؟

دوستان یه سوال دارم اینکه من الان ماهی یه تومن در آمد دارم چه وامی یا حسابی هست که باهاش میشه از این پول بهترین بهره رو گرفت؟
ممنون

Sent from my C6603 using Tapatalk

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام دوست عزیز
شرایط این وام ها چیه؟

دوستان یه سوال دارم اینکه من الان ماهی یه تومن در آمد دارم چه وامی یا حسابی هست که باهاش میشه از این پول بهترین بهره رو گرفت؟
ممنون

شما از درآمدت میتونی سود روزشمار از بانک یا موسسه بگیری یا حساب قرالحسنه باز‌کنی و امتیاز وام بگیری.
رسالت به ازای هر یک میلیون در هر روز ۵۴۰۰ تومن امتیاز وام میده.

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شما از درآمدت میتونی سود روزشمار از بانک یا موسسه بگیری یا حساب قرالحسنه باز‌کنی و امتیاز وام بگیری.
رسالت به ازای هر یک میلیون در هر روز ۵۴۰۰ تومن امتیاز وام میده.

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
وام رسالت شرایطش چطوره؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون از راهنمایی دوست عزیز
وام رسالت شرایطش چطوره؟

خواهش می کنم.
رسالت باز پرداختش بعد ۴ ماه خواب سپرده به صورت ۱۰ ماهه هست و به ازای هر یک ماه خواب سپرده ۲ قسط اضافه میشه .
زیر ۱۰ میلیون یک ضامن و چک هم نداشته باشی سفته می گیره.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خواهش می کنم.
رسالت باز پرداختش بعد ۴ ماه خواب سپرده به صورت ۱۰ ماهه هست و به ازای هر یک ماه خواب سپرده ۲ قسط اضافه میشه .
زیر ۱۰ میلیون یک ضامن و چک هم نداشته باشی سفته می گیره.

ممنون رفیق
ضامن دولتی میخواد؟

hossein813

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان وقتی پولی رو به حسابی واریز میکنیم 2 تا فیش هست یکی روی که خودمون با خودکار می نویسیم و زیریش که با کاربن نوشته میشه بانک کدوم رو باید به مشتری بده؟
من هر وقت میرم فیش زیری که با کاربن نوشته میشه رو بهم میده از نظر حقوقی این فیش ها ارزششون یکسان هست؟
فیش زیری رو باید مهر یا امضا کنن بهتون بدن ، سند و ملاک حقوقی هم درصورت نیاز صورت حساب میکشن بیرون اصلا این فیش ها ملاک نیست به اون شکل ، در ضمن پرفراژ که میشه خیلی واضح روی فیش زیر هم چاپ میشه پس مشکلی نیست.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ضامن من پدرم بودن که کارمند هستن.شاید کاسب و ... هم قبول کنن.

رفیق ممنون
ولی راستی مهمترین چیز رو نگفتی بهره چند درصد هست؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فیش زیری رو باید مهر یا امضا کنن بهتون بدن ، سند و ملاک حقوقی هم درصورت نیاز صورت حساب میکشن بیرون اصلا این فیش ها ملاک نیست به اون شکل ، در ضمن پرفراژ که میشه خیلی واضح روی فیش زیر هم چاپ میشه پس مشکلی نیست.
یعنی اون چاپی که ماشین میزنه کافیه؟
بعدش چون فیش زیری رو به من میدن امضاشون با کاربن هست اونجوری مشکلی نیست

hossein813

Registered User
لایک‌ها
56
یعنی اون چاپی که ماشین میزنه کافیه؟
بعدش چون فیش زیری رو به من میدن امضاشون با کاربن هست اونجوری مشکلی نیست
من هر روز ارسال وجه دارم با شعبه ، همیشه هم فیش زیری رو مهر و امضا میگیرم، ولی در کل وقتی که واریز میزنه داخل بارکرد هم شماره شناسه ثبت شده هم نام واریز کننده هم تاریخ و ساعت ، با اینا هم میشه پیگیری کرد

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
من هر روز ارسال وجه دارم با شعبه ، همیشه هم فیش زیری رو مهر و امضا میگیرم، ولی در کل وقتی که واریز میزنه داخل بارکرد هم شماره شناسه ثبت شده هم نام واریز کننده هم تاریخ و ساعت ، با اینا هم میشه پیگیری کرد
کلا وقتی دستگاه چاپ رسید رو چاپ میزنه یعنی پول به حسابمون واریز شده درسته؟

بالا