hossein813
Registered User
- نوشتهها
- 102
- لایکها
- 56
بله ، فقط اگه خیلی حساس هستید بعد از دریافت فیش پرفراژ رو چک بکنیدکلا وقتی دستگاه چاپ رسید رو چاپ میزنه یعنی پول به حسابمون واریز شده درسته؟
بله ، فقط اگه خیلی حساس هستید بعد از دریافت فیش پرفراژ رو چک بکنیدکلا وقتی دستگاه چاپ رسید رو چاپ میزنه یعنی پول به حسابمون واریز شده درسته؟
خانم عزیزدوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟
خانم عزیز
بانکها هم خرج دارن
باید خرج زن و بچه و حقوق کارمنداشون رو را از یه راهی دربیارن
فقط نمیتونن سود بدن که
همون طور که شوهر شما باید از هر راهی که شده خرج لوازم آرایش و خورد و خوراک و پوشاک تو و پوشک بچه رو درآره
متوجه شدی خانم الهه ؟؟؟
بله مشخصهایشون اسپمر شناخته شده ای هستن .
داخل تاپیک های پر ببیننده تبلیغ امضاشو می کنه.
کی؟ایشون اسپمر شناخته شده ای هستن .
داخل تاپیک های پر ببیننده تبلیغ امضاشو می کنه.
بله دوست گرامی میدونم خرج دارنخانم عزیز
بانکها هم خرج دارن
باید خرج زن و بچه و حقوق کارمنداشون رو را از یه راهی دربیارن
فقط نمیتونن سود بدن که
همون طور که شوهر شما باید از هر راهی که شده خرج لوازم آرایش و خورد و خوراک و پوشاک تو و پوشک بچه رو درآره
متوجه شدی خانم الهه ؟؟؟
اگه بتونه قست خودشو بده که عالیه ولی بعید میدونم بتونهبا سلام
دوستان نظرتون چیه از بانک رسالت 80 میلیون بزاریم و وام بگیریم هرچقدر دادن مثلا دو برابر 160 میلیون با نرخ 4% و بعد بزاریم توی بانک های خصوصی یکساله با نرخ سود 20% سودش رو بگیریم و وام رو بدیم ؟ به نظرتون هیچی استفاده و سود داره !؟
فقط چند تا بانک خصوصی هست که واقعا خصوصیه،اون ها هم مال افراد قدرتمندهبانک ملت میری میگی سلام میگه 1000ت کارمزد جواب سلام میشه : ))))))
به نظر من سعی کنید حدالامکان از بانک ملت استفاده نکنید... [بانک ملی ، سپه و کشاورزی و ... هم که تکلیفش مشخصه :دی ]
واسه اینترنت بانک ، بانک سامان رو من پیشنهاد میکنم...