• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی
برای برداشت از حساب جاری دارای دسته چک و همچنین کارت، آیا صاحب حساب(با داشتن مدارک شناسایی) میتونه داخل شعبه با داشتن کارت برداشت کنه بدون استفاده از چک؟
یعنی سوالم این هست که برای برداشت از حساب جاری که دارای کارت هم هست داخل شعبه، برای خود صاحب حساب، داشتن کارت کافی هست یا حتماً باید چک کشید. یا برای بانکهای مختلف متفاوت هست؟

Last edited:

take

Registered User
لایک‌ها
100
ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید
من قصد دارم 800 میلیون تومن تو بانک بزارم منتها از شما عزیزان کمک میخوام کدوم بانک حساب باز کنم
500 میلیون رو میخوام سپرده کنم یکساله میخواستم بدونم سود ماهیانه کدوم بانک بیشتر و ماهیانه چقدر سودش میشه؟
300 تومن رو میخوام تو حسابم باشه برای خرید و فروش بانکی مد نظرم هستش که هم راحت چک بده هم بشه باهاش کارهای اینترنتی رو درست انجام داد حساب هم به چک وصل باشه هم کارت
ودر اخر سقف برداشت خیلی محدود نداشته باشه
از شما میخوام با توجه به نیازهای من بهترین بانک رو معرفی کنید و جسارتا موسسه بانکی اصلا مدنظرم نیست حتی اگر مجوز داشته باشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانک ملی
اینترنت بانک جدید خودش یا نام (بام) رونمایی کرد
http://www.akhbarbank.com/vdciwpa5.t1auy2bcct.html
حذف دستگاه رمز ساز توکن، فعال سازی غیر حضوری
از دیگر امکانات و خدمات ارائه شده در این سامانه می توان به مواردی نظیر خلاصه حساب ها، صورتحساب، محاسبه اقساط تسهیلات، محاسبه سود سپرده‌ها، داشبورد، مدیریت مالی شخصی، تاریخچه انتقال پول، مشخصات کاربر، پرداخت قبض، انتقال پول کارت به کارت و حساب به حساب، تعیین مبلغ و تاریخ چک، استعلام وضعیت چک، واحدهای بانک، دفترچه تلفن، بازخوردها، گزارش تسهیلات و نرخ ارز اشاره کرد.
http://bmi.ir/Fa/BMIServicesShow.aspx?SId=258

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
اطلاعات اینترنت بانک جدید بانک ملی
http://way2pay.ir/ویژگی‌های-سامانه-جدید-بانکداری-اینتر/

تبلت بانک رفاه
http://www.refah-bank.ir/portal/module/News/Shownews/page-1335/index.aspx?NewsId=412
برای نخستین بار در شبکه بانکی کشور/ سامانه « تبلت بانک رفاه» راه اندازی شد
تبلت بانک رفاه مبتنی بر سیستم عامل اندروید برای اولین بار در شبکه بانکی کشور طراحی و راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک به عنوان بانک پیشرو در زمینه ارائه خدمات بانکداری مدرن، همگام با توسعه فناوری های نوین اقدام به عرضه جدیدترین و خاص ترین خدمت الکترونیکی در قالب سامانه تبلت بانک در شبکه بانکی کشور کرده است.
نمایش داشبورد مالی شخصی و تحلیل هزینه های انجام شده طی ماه مورد نظر ، امکان ذخیره اتوماتیک شماره حساب ، شماره شبا و شماره کارت مخاطب در منوی انتقال وجه، امکان نمایش رسید انتقال وجه و به اشتراک گذاری آن از طریق شبکه های اجتماعی و پیامک، قابلیت فعال سازی مبتنی بر اینترنت و دریافت کد فعالسازی، امکان هوشمند تشخیص سرویس مناسب با توجه به داده های مشتری در منوی انتقال وجه ، امکان درج یادداشت در رسید انتقال وجه به هنگام به اشتراک گذاری آن، انجام تراکنش به صورت رمز نگاری شده با رعایت کامل استانداردهای امنیتی و .... از ویژگی ها و قابلیت های مهم این سامانه است.
همچنین داشبورد مالی، نمایش لیست حساب های حقیقی، دریافت صورتحساب، انتقال وجه فوری، کارت به کارت، پایا و ساتنا، پرداخت قبوض از دو طریق دستی و بارکدخوان، پرداخت حق بیمه کارفرمایان، خرید شارژ همراه اول و ایرانسل، امکان تعیین و تغییر نام کاربری دلخواه مشتریان، تغییر رمز اول و دوم، امکان اعلام گزارش خطا و مشکلات به طور مستقیم و فوری با مرکز فراد ( پاسخگویی و اطلاع رسانی)، امکان دسترسی به راهنما از داخل نرم افزار و شعبه یاب از خدمات تبلت بانک هستند.
مشتریانی که از سامانه موبایل بانک رفاه استفاده می کنند بدون مراجعه به شعبه و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور موبایل بانک خود می توانند با مراجعه به پورتال بانک به نشانی www.refah-bank.ir و دانلود و نصب نرم افزار از خدمات سامانه تبلت بانک رفاه بهره مند شوند.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
خدمت جدید شرکت پرداخت الکترونیک سامان
حذف کارت فیزیکی بانکی ipay
http://24ipay.com/

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
استفاده ussd،نیاز به اینترنت نداره
یک مزیت داشت(به دستور بانک مرکزی قطع شد) ،انتقال پول نفر به نفر بود
از طریقnfc ،وجه خرید پرداخت کرد
با نصب نرم افزار فروشندگان، موبایل و گوشی تبدیل به دستگاه کارتخوان pos میشه و نیاز به تهیه دستگاه پوز و کارتخوان فیزیکی ندارند
.....

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
سامان یار
«سامان‌یار» شامل چند برنامه کاربردی خواهد بود که هر اپلیکیشن امکانات ویژه‌ای را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد و آن‌ها می‌توانند متناسب با نیاز خود از خدمات اپلیکیشن‌های موردنظرشان بهره‌مند شوند.
همه افراد، بدون نیاز به داشتن حساب بانکی می‌توانند اپلیکیشن «سامان‌یار» را روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند و به‌عنوان یک دستیار بانکی حرفه‌ای و هوشمند از خدمات آن استفاده کنند.
برای دانلود وب‌سایت نشانی
https://Samanyar.sb24.com

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوستان عزیز :

با توجه به اینکه در مورد محاسبات وامهای بانکی و اقساط آنها سوالات زیادی وجود دارد ، کاربرگ زیر به گونه ای طراحی شده که با روشی بسیار ساده و با مطرح کردن چند سوال تقریباً به تمامی پرسشها در زمینه وامهای بانکی پاسخ میدهد .

امید است که مورد استفاده قرار گیرد و مفید واقع شود . ضمناً کاربرگ قبلی که سود مرکب سپرده ها را محاسبه میکرد و چند ماه پیش ارائه شد به این کاربرگ اضافه شد . جهت استفاده از این کاربرگها باید نرم افزار اکسل در سیستم عامل ویندوز نصب شده باشد.

loan-profit-jpg.899189

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
یه سوال از دوستان دارم برا کد بورسی و معاملات آنلاین باید حساب ملت یا سامان داشت اوناییکه تجربه کار با این بانکارو داشتین خدمات کدوم بهتره?
منظورم اینترنت بانک و خدمات غیر حضوریه شنیدم ملت کارمزد الکی زیاد میگیره سامان رو خبر ندارم?

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اجباری نیست حساب ملت یا سامان داشته باشی،وقتی میتونی با کارت اینترنتی واریز کنی،چرا دیگه میخای خودت را عذاب بدهی

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
آره اجباری نیست ولی بانکای دیگه باید حسابتو شارژ کنی بخوای مبلغ رو برات بریزن چند روز بعذ تصفیه و کلا مکافات ولی این دوتا آنلاینه
حالا سوای این بحث خدمات این دوتا بانک و به خصوص بحث کارمزد رو دوستانی که کار کردن باهاشون میشه نظر و تحربشون رو بگن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
در این مورد اطلاعی ندارم ولی برای تسویه تا جایی که من میدونم فرق خاصی ندارن اگر فرقی داره خوشحال میشم بدونم،چون به هرحال 3 روز کاری بعد معامله میتونن پول به حسابت بریزن حالا چه ملت باشه چه هر بانک دیگه..فقط هروقت خواستی برداشت کنی سریع میشه از حسابت مستقیم برداشت کرد که البته همین مورد بعضی مواقع مثل عرضه اولیه و شاید صف ها،خرید را سخت تر و با تاخیر میکنه

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
از ظهر تا الان ، بانک ملی و انصار هر کاری میکنم از طریق همبانک و تلفنبانک نه میشه موجودی گرفت نه میشه پول انتقال داد . علت خاصی داره؟

Sent From My GLXphone

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان
من دنبال یه وام ۵ میلیونی بدون سپرده گذاری هستم. یعنی اینکه نیازی نباشه من ابتدا پولی رو تو حسابم بریزم تا مبلغ وام رو بهم بدن. باز پرداختش هم در حدود ۳۶ ماه باشه خوبه. یه جا رو الان پیدا کردم که شاید شاید بشه و ۳۲ درصد سود داره! میخوام ببینم جای دیگه ای هست که سود کمتری بگیره؟
دوستان راهی رو میشناسن؟ هر راهی باشه خوش حال میشم راجع بهش بدونم.. همچنین اطلاع دارین که بازپرداخت مبلغ کارت های اعتباری بانک ها تا چند ماه قسط بندی میشن؟
خیلی ممنون.

موفق باشید:D

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان
حداکثر مبلغی که میشه از طریق اینترنت بانک سپهر ( با استفاده از دستگاه رمزیاب ) به سایر کارتهای شتاب انتقال داد چقدره ؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانك سامان
مشتري گرامي
آبونمان سالانه دريافت پيامك هاي واريز و برداشت، مبلغ 95 هزار ريال است. لطفا در صورت عدم تمايل به دريافت اين پيامك ها حداكثر تا دهم بهمن 94، عدد 1 را به سامانه 20000 ارسال كنيد.
اطلاعات بيشتر: 0216422
از اول سال 95همه بانکها

بالا