• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون خدمات بانکی

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
بیشتر سود برای روز شمار رو چه بانکهای میدن..

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

داوو مایه داری ها !
onion055.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نام کاربریم تو بانکداری مجازی پاسارگاد مسدود شده. باید چکار کنم؟ مثل ملت بعد یه روز دوباره درست میشه یا باید رفت شعبه؟

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
نحوه فعالیت ساتنا و پایا در تعطیلات نوروز مشخص شد
سامانه های مذکور از روز دوشنبه 29 اسفندماه 90 تا جمعه 4 فروردین ماه 91 فاقد فعالیت خواهند بود.

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
مجوز بانک الکترونیکی آرین لغو شد

بانک الکترونیکی آرین-جزئیات
=====================
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دلایل لغو مجوز بانک آرین براساس مصوبه شورای پول و اعتبار را اعلام کرد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شورای پول و اعتبار در یکهزار و یکصدوسی و هشتمین جلسه مورخ 16/12/1390 خود مصوب کرد با توجه به تامین بخش قابل توجهی از سرمایه بانک آرین از محل تسهیلات دریافتی از بانکها و موسسات اعتباری ، مجوز تاسیس بانک مذکور لغو شود.

در اطلاعیه صادره از سوی بانک مرکزی به این موضوع اشاره شده است که به موجب قانون اجازه تاسیس بانکهای غیر دولتی مصوب سال 1379 ، برخورداری اشخاص حقیقی وحقوقی داخلی از توان مالی برای تامین سرمایه بانک غیر دولتی از شرایط لازم برای صدور مجوز در این زمینه است.

همچنین به موجب بند 5 از الحاقیه به نکات لازم الرعایه در اساسنامه بانکهای غیر دولتی مصوب نهصدونودوسومین جلسه مورخ 3/12/1381 شورای پول واعتبار، سرمایه بانک نباید از محل تسهیلات دریافتی از بانکها و موسسات اعتباری تامین شود؛ موضوعی که توسط بخشی از سهامداران این بانک رعایت نشده است.

لغو مجوز بانک الکترونیکی آرین با استناد به اختیارات مندرج در قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال 1351 و قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است و در حال حاضر، مراحل قانونی خود را طی می کند .

به گزارش مهر،همچنین این بانک ضمن تاکید بر عزم جدی در برخورد با تخلفات مشابه ، به این موضوع اشاره کرده است که تصمیمات بانک مرکزی و ارکان مختلف آن از جمله شورای پول واعتبار به موقع ، به طور رسمی و از طریق مجاری مربوط به اطلاع رسانه ها وعموم شهروندان گرامی خواهد رسید

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
من چند روزیه نمی تونم وارد حساب اینترنتی صبا بشم , همش ارور میده و میگه کاربر وارد شده است بعد از ۳ دقیقه دوباره وارد شوید به پشتیبانی هم زنگ می زدم کلی پشت خط بودم آخر سر هم قطع کردم
کسی مشکل مشابه ای داره؟

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
کارت مجازی پاسارگاد، خدمتی جدید در افزایش امنیت در خریدهای اینترنتی
کارت مجازی پاسارگاد خدمت جدید و خلاقانه دیگری از بانک‌پاسارگاد است که مشتریان گرامی می‌توانند با بهره‌گیری از آن، امنیت را در خریدهای اینترنتی خود افزایش دهند.
کارت مجازی پاسارگاد (Virtual Card) که هدف اصلی آن افزایش امنیت مشتریان در خریدهای اینترنتی است، موجودیت فیزیکی نداشته و صرفا یک اعتبار مجازی و الکترونیکی برای دارنده آن محسوب می‌شود.
مشتریان گرامی با این کارت می‌توانند از کلیه درگاه‌های اینترنتی عضو شبکه شتاب خرید کنند.
ویژگی اصلی کارت مجازی، افزایش امنیت مالی مشتریان در خریدهای اینترنتی است. بدین نحو که می‌توانند این کارت را با مبلغ مورد نظر شارژ کرده سپس خرید را با اطلاعات کارت مجازی انجام دهند. بدین‌طریق امنیت مالی کارت اصلی آنها به خطر نمی‌یفتد. صدور کارت مجازی به‌نام مشتری، قابلیت شارژ کارت بدون هیچ محدودیتی، عدم محدودیت در پرداخت‌ها، اعتبار دو ماهه، امکان دریافت صورتحساب و دارا بودن قابلیت استفاده در کلیه سایت‌های اینترنتی و پرداخت‌های تلفنی از طریق درگاه‌های عضو شبکه شتاب از دیگر ویژگی‌های این کارت هستند.
کلیه دارندگان کارت‌های عضو شبکه ‌شتاب می‌توانند با مراجعه به درگاه‌ اینترنتی بانک‌پاسارگاد به‌آدرس

https://epayment.bankpasargad.com/GetCyberCard.aspx

از طریق زیرمنوی "صدور کارت مجازی" نسبت به صدور این کارت اقدام کرده و از خدمات آن بهره‌مند شوند
.
برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز اطلاع رسانی بانک پاسارگاد به شماره 82898289 تماس حاصل فرمایید
راهنمای صدور کارت مجازی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
سلام به همه.یه سوال مهم دارم.قبل از عید یه حساب از بانک ملی باز کردم برای پرداخت های اینترنتی که متاسفانه بعد از چند روز شتاب رو غیر فعال کرد و الان فقط میشه به کارت های خودش یعنی کارت های ملی پول واریز کرد.
حالا سوالم اینه که برم کدوم بانک حساب باز کنم که سیستم پرداخت کارت به کارت با اینترنت داشته باشه و به راحتی بشه به سایر بانک ها پول واریز کرد؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام به همه.یه سوال مهم دارم.قبل از عید یه حساب از بانک ملی باز کردم برای پرداخت های اینترنتی که متاسفانه بعد از چند روز شتاب رو غیر فعال کرد و الان فقط میشه به کارت های خودش یعنی کارت های ملی پول واریز کرد.
حالا سوالم اینه که برم کدوم بانک حساب باز کنم که سیستم پرداخت کارت به کارت با اینترنت داشته باشه و به راحتی بشه به سایر بانک ها پول واریز کرد؟
من اقتصاد نوین دارم . چند ساله . خیلی هم راضیم . سامان هم خوبه . از دولتی ها هم به نظر من فقط ملت بانک حساب میشه .

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
من اقتصاد نوین دارم . چند ساله . خیلی هم راضیم . سامان هم خوبه . از دولتی ها هم به نظر من فقط ملت بانک حساب میشه .

ممنون.ملت کارت به کارت میشه به بانک های دیگه واریز کرد؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179

البته با شبا میشه به حساب سایر بانک ها هم واریز کرد که باید دستگاه تُکِن بگیری ازشون اما کار احمقانه ای که کردن این بود که چند روز قبل از عید گفتن حداقل مبلغ انتقال باید 15 میلیون تومن باشه !

کله پوکا !

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
البته با شبا میشه به حساب سایر بانک ها هم واریز کرد که باید دستگاه تُکِن بگیری ازشون اما کار احمقانه ای که کردن این بود که چند روز قبل از عید گفتن حداقل مبلغ انتقال باید 15 میلیون تومن باشه !

کله پوکا !

15 میلیون ؟!!!! اینا با خودشون چه فکری کردن :blink:
دلمون خوشه سیستم شتاب داریم...:wacko:

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون.ملت کارت به کارت میشه به بانک های دیگه واریز کرد؟
بله دوست عزيز ميتونيد از اينترنت بانكش به وسياه حواله داخلي بانك ملت حواله سحاب(همون كارت به كارت) حواله پايا ،حوالسه ساتنا و حواله سقف بالا داخلي پول انتقال بديد

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
بله دوست عزيز ميتونيد از اينترنت بانكش به وسياه حواله داخلي بانك ملت حواله سحاب(همون كارت به كارت) حواله پايا ،حوالسه ساتنا و حواله سقف بالا داخلي پول انتقال بديد

خیلی متشکرم :)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
کلا به خاطر مسائل امنیتی همه بانک های کارت به کارت رو برداشتن و فقط از طریق بخش اینترنت بانکشون می تونید اینکار رو انجام بدید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینترنت بانک پاسارگاد کارت به کارت به همه بانک ها داره

بالا