سیانور رو اخیرا دیدم. آخرین فیلم از بهروز شعیبی (کارگردان فیلم دهلیز)
به نظرم فیلم قابل توجه و خوبی بود
نکات خوب خودش رو داشت در وفاداری به واقعیت و عدم جهت گیری
از نظر تکنیکی و بصری هم در سطح خوبی قرار داشت
فیلمنامه تمیزی هم داشت
دیدنش رو پیشنهاد می کنم به دوستان
http://cinematicket.org/?p=filmdetail&fid=1252&fileid=1546&t=سیانور
چند وقت پیش نمیدونم چی شدم رفتم سراغ فیلمهای ندیده...بدون هیچ پیش زمینه ای همینجوری دستم رفت سمت
فیلم سیانور!
اصلا حواسم به تم این فیلم نبود و این که من حوصله دیدن این فیلم رو دارم یا نه؟
دیدم کارگردان بهروز شعیبی هست..معطلش نکردم...
شاید موضوع و تم فیلم مناسب این روزا نبود.... ولی در کل فیلم خوش ساختی بود بنظرم
مثل درِ مربا که دقیقا رو ریل های شیشه مربا به خوبی میچرخه و همه چی سر جاشه تمام سناریوهای فیلم دقیقا به موقع تموم شد و ببیننده ای که من باشم دچار سردرگمی نشد!
چند تا نکته:
1- چرا مشهدی ها(مثل بهروز شعیبی و رضا عطاران) بهتر فیلم میسازن؟ ارتباطی به شهرشون داره؟
2- این هانیه توسلی چقدر فیلم بازی کرده تا حالا! جایزه اش برای فیلم دهلیز رو با کارگردانی همین بهروز شعیبی گرفته...بنظرم جدیدا نقش منفی بیشتر بهش میاد..اونم تو سناریویی که با یه پسر دیگه بانکی بزنن مثل فیلم خط ویژه یا با حامد کمیلی تو سیانور، امریکایی ترور کنن
3- مهدی هاشمی به درستی برای نقشش انتخاب شده بود...چقدر دوست داشتم تیپ بازیگریشو..همینطور آتیلا پسیانی
4- یه همچین موضوعی که بارها و بارها مشابه ش فیلم و سریال ساخته شده رو بهروز شعیبی خوب درآورده بود.....البته دست فیلنامه نویس هم درد نکنه
5-بعضی لوکیشن ها سلیقه ای بود و اگر من کارگردان بودم جور دیگه ای درش میاوردم
6- من اوایل بازیهای بابک حمیدیان رو دوست نداشتم ولی تو چند تا فیلم اخیری که ازش دیدم نشون داد بیخود نیست معروف شده و بازیهاش حرف نداره..همینطور حامد کمیلی و بهنوش طباطبایی
7-بر خلاف کوشت و کوشتاری که بعضا تو فیلم اتفاق میفتاده و حتی بعضی صحنه های درام، مخاطب خیلی خسته نمیشه...البته من که نشدم..شایدم پوست ما کلفت شده
8-صرفنظر از اینکه فیلم برای جشنواره فجر ساخته شده یا گیشه یا زیاد فروخته یا کم فروخته، من این فیلم رو دوست داشتم...