اینجا که نمیشه خیلی حرفا رو زدگفتا زکه نالیم؟!
ملت ایران یه عادتی دارن گند میزنن و در عین پررویی میگن تقصیر ما نیست ککشون هم نمیگزه
این گرونیم که هست همش تقصیر امریکا و ایسسرائیله
مشاهده پیوست 1008540
گلابی ۳۰ تومنسلام
نمیدونم فقط ولایت ما اینطوریه یا همه جا به اینصورته - امروز رفتم خرید گوجه کیلویی حدود 11تومان بود سیب درختی 22 تومن و گلابی 30 تومن -خلاصه امشب مهمان دعوت کردم کلا پشیمون شدم
آیا اطراف شما هم گرانی اومده؟
اینجا که نمیشه خیلی حرفا رو زد
ولی راست میگی -خیلی جاها میبینم یه عده ادعای گنده fartiمیکنن مثلا توی یه پست تهدید داعش علیه ایران دیدم کامنتا رو همه آماده جنگ بودن وادعا میکردن و اماده جهاد بودن - حالا همین افراد اگه بخوان وارد یه مشکل داخلی رو حل کنن فرار میکنن تو سوراخ موش -همینایی رو میگم که دوست دارن از ایران برن ولی بعضی جاها فاز میهن پرستی بر میدارن -کلا خود درگیری دارن بعضیا
توف به شرفت آرياييخیار باید از موز گرونتر بشه!
چون محکمتره :general703:
باید واردات میوه و گوشت خارجی آزاد بشه تا کشاورز و دامدارهای ایرانی دست از تنبلی بردارند. الان تهرانی ها دارن از جیبشون به کشاورز و دامدار، سوبسید میدن:general108:
توف به شرفت آريايي
بخاطر سرمای شمال و سیلی که جنوب کشور اومد همه محصولات (بیشتر گوجه) نابود شد ...
گرونی هم فقط و فقط به همین خاطر هست ...
همینطور که میدونید میوه از شمال کشور و محصولی مثل گوجه از جنوب کشور به باقی شهرها ارسال میشه...چرا باید گرون بشه ؟
همینطور که میدونید میوه از شمال کشور و محصولی مثل گوجه از جنوب کشور به باقی شهرها ارسال میشه...
با نابودی محصولات کشاورز نتیجه اش میشه کاهش و کمبود میوه و تره بار سالم و نبود محصول در میادین میوه و تره بار شهر ...
خب در این وصورت طبیعی هست که قیمت بسیار بالا بره ...
چیزی که طبیعی نیست خواب زدگی مسئولین کشور هست و نمیدونم چرا با واردات محصولاتی که در داخل کشور با کمبود مواجه هست, جلوی گرونی رو نمیگیره!...
عزیز گفتم که...ساده ترش اینه:این رو توضیح بده که چرا باید یه چیزی گرون بشه ؟
ایا تولیدش گرونتر میشه ؟
اینا به نظرم بهانه هستش -دهات ما اکثر چیزا بومیه خب اونجا سیل اومده چرا باید تولید شهر خودمون گران بشهبخاطر سرمای شمال و سیلی که جنوب کشور اومد همه محصولات (بیشتر گوجه) نابود شد ...
گرونی هم فقط و فقط به همین خاطر هست ...
واردات گوشت ازاده! گوشت برزیلی منجمد میارن میگن 3 ماه تو کشتی هست تا برسه ایران و میگن همه رستورانا ازون گوشت ک کیلیویی حدود 17 هزار تومنه استفاده میکنن ولی رستورانا انکار میکنن!باید واردات میوه و گوشت خارجی آزاد بشه تا کشاورز و دامدارهای ایرانی دست از تنبلی بردارند. الان تهرانی ها دارن از جیبشون به کشاورز و دامدار، سوبسید میدن:general108:
نه آقا. همون مقداری هم که وارد میشه، هزار تا موافقت از هزار جای مختلف میخواد که فقط به مصطفی میدن( این که میگم منظورم مجوزهای بهداشتی نیست، مجوزهای بازرگانیه)... اگر واردات آزاد بشه، من بهترین گوشت گوساله و گوسفند رو وارد میکنم، با قیمت عرضه 10 تومن در تهران . مرغ دونه ای 6 تومن پرتغال و سیب کیلویی 3 تومن. روغن ذرت و زیتون لیتری 8 تومن ... لوبیا و نخود و حبوبات پاک کرده و بسته بندی کیلویی 4 تومن... زنبیلو بردار و بیا ... حراجش کردمواردات گوشت ازاده! گوشت برزیلی منجمد میارن میگن 3 ماه تو کشتی هست تا برسه ایران و میگن همه رستورانا ازون گوشت ک کیلیویی حدود 17 هزار تومنه استفاده میکنن ولی رستورانا انکار میکنن!
نه واقعا چرا؟ :general509:تولید هیچی در ایران، توجیه اقتصادی نداره مگر به زور دولت و ممنوعیت واردات