Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
اگر ازت ایراد ری یوزکانتنت نگیره مانیتایز میکنه احتمال زیاد
اما آنچه که واضحه این واسطه های ایرانی واست انجام نمیدن و باید خودت مستقیم اقدام کنی
اگر ازت ایراد ری یوزکانتنت نگیره مانیتایز میکنه احتمال زیاد
صرفاً دارم آزمون خطا میزنماگر ازت ایراد ری یوزکانتنت نگیره مانیتایز میکنه احتمال زیاد
اما آنچه که واضحه این واسطه های ایرانی واست انجام نمیدن و باید خودت مستقیم اقدام کنی
چند وقت هست استارت زدید؟سلام دوستان
چنل منم در حوزه ارز دیجیتال تازه شروع کردم ببینم به درآمد می رسه یا نه.....
حتما سر بزنید:
حدود 2 سال ولی زیاد فعالیت ندارم، جدیدا دارم روی کانال دیگم کار میکنم: https://www.youtube.com/@cryptomarket24_supportسلام دوستان
چنل منم در حوزه ارز دیجیتال تازه شروع کردم ببینم به درآمد می رسه یا نه.....
حتما سر بزنید:
پشت اینجور کانال ها ..یه تیمه..طرف یه دستگاه برش واترجت داره با همون 1 میلیون اشتراک یوتیوب گرفته
یعنی همون درآمد یوتیوب به تنهایی کفاف کل زندگیش رو میده
دستگاه پرس و اون خردکنه که همه چی میخوره هم میلیونی ویو دارندطرف یه دستگاه برش واترجت داره با همون 1 میلیون اشتراک یوتیوب گرفته
یعنی همون درآمد یوتیوب به تنهایی کفاف کل زندگیش رو میده
کانالش به مانیتایز رسیده؟آقا یه مورد جالب من برخوردم
یکی از دوستان کانال داشت و خواستم براش بخش earn رو نشون بدم اما سخ مرحله نشون میداد که تو مرحله دوم باید به یه حساب ادسنس وصل کنیم یا بسازیم.
کسی تجربه مشابه داره ؟
هزار و خورده ای فالوور داشت اما واچ تایمش پایین بودکانالش به مانیتایز رسیده؟
من از obs استفاده میکنم. رابط کاربری خوب و ساده ای داره.برای ضبط از صفحه نمایش و محیط ویندوز از OBS استفاده میکنید یا Camtasia ؟
در عملکرد جفتشون یکسال هستند با اختلاف های جزیی ولی نکته قابل توجه این هست که در OBS وقتی ضبط رو متوقف میکنی فایل ضبط شده بصورت آنی در محل ذخیره وجود داره
ولی در Camtasia وقتی ضبط به اتمام میرسه و میخواد فایل ضبط شده رو ذخیره کنه شروع به انکود کردن میکنه که زمانبر هست !
به نظر خودم هم ویدئو ضبط شده با Camtasia کمی کیفیت بهتری نسبت به OBS داره
کیفیت که یکیه Obs تنظیمات زیادی داره تو قسمت اوت پوتبرای ضبط از صفحه نمایش و محیط ویندوز از OBS استفاده میکنید یا Camtasia ؟
در عملکرد جفتشون یکسال هستند با اختلاف های جزیی ولی نکته قابل توجه این هست که در OBS وقتی ضبط رو متوقف میکنی فایل ضبط شده بصورت آنی در محل ذخیره وجود داره
ولی در Camtasia وقتی ضبط به اتمام میرسه و میخواد فایل ضبط شده رو ذخیره کنه شروع به انکود کردن میکنه که زمانبر هست !
به نظر خودم هم ویدئو ضبط شده با Camtasia کمی کیفیت بهتری نسبت به OBS داره