amirradan26
Registered User
- نوشتهها
- 471
- لایکها
- 1,540
قوانین یوتیوب تغییر کرده؟
الان چنتا ساب و واچتایم میخواد؟ 4 میلیون شورت هم لازمه؟
4 هزار ساعت واچ تایمقوانین یوتیوب تغییر کرده؟
برای جهان اولی ها اینا جذابهمن یه سوالی برام پیش اومده یکسری از کانالها چطوری می تونن این همه سابسکرایبر بگیرن و این همه ویوی خارجی دریافت کنن
الان مثلا این کانال کلوت نه محتوای خاصی داره نه جذابیتی داره ، ویدیو ها همه بالای 40-50 دقیقه حوصله سر بر اما ویو بالا 60-70 کا ، حتی یه ویدیوشون بالای 1 میلیون ویو خورده ، همه هم پر کامنت ، یعنی مردم دنیای امروز اینقدر بی کار هستن که بشینن این مذخرفات رو ببینن ؟ واقعا چی پشت این قضیه هست که طرف ظرف 6-7 ماه اینقدر بولد میشه
میس اینفو :دوستان امروز کانال من بسته شد
دلیلش هم کپی رایت استرایک
من تو این تستایی که با این کانال زدم فقط میتونم بگم محتوای یونیک (یعنی باز تولید هم بکنی اوکیه) + استمرار تو آپلود ویدیو باعث موفقیت میشه
باز تولید :میس اینفو :
چون تو مرحله رد کردن لیمیت قبل واجد شرایط بودن برای فعال سازی اپلود بودی ، متوجه این نمیشی بازتولید اوکیه یا نه !!
من این مراحل رد کردم ، بازتولید هم اوکی نیست
دو هفته برای بررسی زمان میخواد یوتیوب
رجکت میکنه چون محتوای در هم ورهم تایید نمیکنه
مثلا یک کلیپ از موسیقی
یک کلیپ از اخبار سیاسی
استرایک میگیریباز تولید :
مثلاً طرف آموزش فتوشاپ داده یا اومده فلان جا رو معرفی کرده . تو هم همون محتوا رو با زبان و ادبیات و .... خودت تولید کنی ایراد نداره
باز تولید که بیایم چیزی که مثلا کس دیگه ای صداشو تولید کرده استفاده کنیم ممکنه کپی رایت بخوره
تو کدوم مراحلو رد کردی ؟ محتوای کانالت دقیقاً کاری بود که منم کردم
If you are using the visuals on your videosfrom the original videos, and just directly translating the original videos into some other language and wish to monetize your translated videos then NO! You can not monetize it.
میگه اگه ویدیو اصلی رو برداری و ترجمه کنی و بزاری مانیتایز نمیشهاسترایک میگیری
اگر درست فهمیدم ، یعنی یه ویدیو اورجینال برداری ترجمه کنی و حتی صدا خودت بزاری
If you are using the visuals on your videosfrom the original videos, and just directly translating the original videos into some other language and wish to monetize your translated videos then NO! You can not monetize it.
d
میگه اگه ویدیو اصلی رو برداری و ترجمه کنی و بزاری مانیتایز نمیشه
یعنی از همون ویدیوی ارجینال استفاده کنی
جالبه
در قوانین اومده استفاده از ویدئو دیگران در صورتیکه تغییر قابل توجهی ایجاد بشه مشکلی نداره و مانیتایز هم میشهاسترایک میگیری
اگر درست فهمیدم ، یعنی یه ویدیو اورجینال برداری ترجمه کنی و حتی صدا خودت بزاری
کیفیت اموزشش و موضوع م مهمه ، قالب بندی در ورد نیاز چند در صد مردم است ؟وضعیت بازدید محتوای آموزشی در یوتیوب فارسی در مقایسه با انگلیسی به طرز فاجعه باری پایین هست !
اکثر کانال های آموزشی وضعیتی مشابه تصویر زیر دارند !
مشاهده پیوست 1330378
کیفیت اموزشش و موضوع م مهمه ، قالب بندی در ورد نیاز چند در صد مردم است ؟
گرچه صد در صد برای خودش مطلوباست نتایج با این موضوعات دموده !
این مثال نقص شما که واقعا اونقدر هم وضعیت پیج های آموزشی بد نیست
مشاهده پیوست 1330387
دقیقا راهش همینهپویوت واقعا کانال خوب و با کیفیتیه
ولی بهترین استراتژی برای یوتیوب اگر قرار بر این باشه کانال آموزش باشه، این هست که اونجا خودتون رو پروموت کنید و بغلش مثلا تو سایت یا کانال دوره بفروشید.
مردم ما یاد گرفتن واسه آموزش پول بدن. پول ندن احساس میکنن آموزش بدرد نخوره
لزوما اون چهره معروف میتونه ویدئوشو پروموت کنه اما متفرقه جواب گو نیستدقیقا راهش همینه
تو اینستا با ترفندهای ۳۰ ثانیه ای و تو یوتوب با ویدیوهای ناقص بلندتر که تهش پکیج ۰ تا ۱۰۰ ش رو یه جا دیگه بفروشی
البته بنظر من اینستا برای این پروموت کردن خیلی بهتره.