mostafagoodrzi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
اون به معنی فعال بودن مانیتایز نیست , تا زمانی که شما به 4000 ساعت واچ تایم و 1000 ساب نرسید نمیتونید مانیتایز بشیدولی چرا روی اکانت اصلی که تعداد ساب ها زیاده و ویدیوهای بیشتری هم داره کلا غیر فعاله ؟
اما کانال هایی دیگه که همچین کاری میکنن و تبلیغاتشون فعاله
فقط حساب بانکی کفایت نمیکنه , آدرس محل سکونت نیاز هست چون گوگل یه نامه به اون آدرس ارسال میکنه که حاوی یک کد هست که باید به گوگل اعلام کنیدحساب اروپا میدم ..
قبلا در یک ویدئو دیده بودم که مباحث مرتبط به درآمد زایی و پول ریت بالایی داره , یکی از دلایلی هم که ویدئوهای MrBeast ترند میشه و همیشه بالای 10 میلیون ویو میخوره دخیل بودن پول در ویدئو هست. تو ویدئو زیر هم میگه حتی تا 35 دلار برای هر 1000 بازدید میره بالا!!خب اون ولاگرا گفتن چند دلار به ازای هزار بازدید؟
شنیده بودمقبلا در یک ویدئو دیده بودم که مباحث مرتبط به درآمد زایی و پول ریت بالایی داره , یکی از دلایلی هم که ویدئوهای MrBeast ترند میشه و همیشه بالای 10 میلیون ویو میخوره دخیل بودن پول در ویدئو هست. تو ویدئو زیر هم میگه حتی تا 35 دلار برای هر 1000 بازدید میره بالا!!
با ۱دلار برای ۱۰۰۰ بازدیدی که دوستان میگن، پس با روزانه 6250 بازدید میشه ماهانه دقیقا ۳میلیون درآورد ماهانه (با احتساب دلار ۱۶تومنی)
(6250*30)*16000
دقیقا مال اون لحظه ای بود که اون پست رو نوشتی !!ماهانه دقیقا
من منظورتون از تکس رو نمیفهممالبته این را جویا شدم الان ایالات متحده آمریکا تا 500دلار معاف از مالیات بر اشتغال است
و تکس 15.5میباشد
من اون پست رو برای حداقل درآمد زندگی تو این کشور زدمدقیقا مال اون لحظه ای بود که اون پست رو نوشتی !!
فراموش نکن تو این کشور همه چیز لحظه ای تغییر میکنه و دقیقنی وجود نداره!
این که درست نیست یعنی خالص این نیست
شما در اروپا باید 40درصد تکس هم لحاظ کنی اخر سال !
در کانادا و امریکا 10-12درصد !
1000یورو ماه برفرض دربیاری در سال 12000تا 40درصد را سوسیال حساب میکنه و باید تکس بدی !
برای همین رو رقم های ناچیز وهدف های کوچک نباید زیاد فوکس داشته باشید !
تولید محتوای اساسی و گنده که ارزش این ریسک را داشته باشد
ترکیه رو نمیدونم واقعامن منظورتون از تکس رو نمیفهمم
یعنی مالیات بر درآمد؟
من اون پست رو برای حداقل درآمد زندگی تو این کشور زدم
و متاسفانه درسته حرفتون
اگه ۴۰درصد مالیاتم باشه به نظرم بازم میصرفه
سوزش اینه که مالیات اونجا رو میدی، اینجا هم احتمالا ازت میگیرن و برا چنج کردن پولت به ریال هم باید یه درصدی بدی
ترکیه چند درصده؟
این یوزر آپارات با ربات کل محتوای فارسی یوتیوب, ویدئو های دیگر یوزر های آپارات و کلا از هر جا که تونسته گذاشته داخل کانال خودش
ویدئو من رو هم از یوتیوب کپی کرده
چطوری میشه حالشو گرفت؟ پس قانون کپی رایت چیه؟
اکر یکی مثل ما داخل سایت خودمون محتوای کپی رایت بزاریم به رجیسترار گزارش میدن و مالکیت دامنه گرفته میشه, ولی aparat.com که دامنه ایران هم نیست و تابع قوانین بین الملل باید باشه چطور هنوز هییییچ اتفاقی نیوفتاده؟!!!!
قانون DMCA فقط برای ما هست؟
رجیسترار آپارات کجاست که حتی در حد یه اخطار هم نمیگیره؟
رجیسترار به کنار, icnnn چطور؟ اونم هیچ کاره هست؟!!
حتی دامنه ir هم باشه میگیرن, آپارات چطور از هر طرف آزاده!!
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
www.aparat.com
کسب درآمد؟ آپارات؟
به ازای هر ۱۰۰۰ دقیقه نمایش ویدیو بر اساس کیفیت ویديو، ۲۰۰۰ تا ۷۰۰۰ ریال، درآمد تولید کننده خواهد بود
میدونم یه درآمد چندغازی میدهدنبال درامده و اینجا هم ایرانه و باقی داستان هم که میدونی
پس سخت نگیر lol
سرورهاشون الانم ترکیده..میدونم یه درآمد چندغازی میده
برای همین چند ریال و کشیدن ویدئو از یوتیوب, سرور سایت نمیترکه؟
چندین ترابایت محتوای کپی و اسپم
این ها به کنار, بحث رجیسترار دامنه چی میشه؟ قطعا تا الان یه تعداد خارجی که ویدئو هاشون کپی شده باید گزارش داده باشن به رجیسترار
گزارش dmca به گوگل نه, فقط به رجیسترار دامنه