تصویر خودتون در ویدئو هست ؟ویدئو من رو هم از یوتیوب کپی کرده
تصویر خودتون در ویدئو هست ؟ویدئو من رو هم از یوتیوب کپی کرده
واترمارک موجودهتصویر خودتون در ویدئو هست ؟
من ذهنیتم این بود که ضعیفترین میکروفونها کیفیتشون بهتر از میکروفون داخلی دوربین یا گوشیهمیکروفن های این رنج یا کپی هستن که به درد نمیخوره. یا میکروفن یقه ای چینی مثل Boya BY-M1 که با کامپیوتر های ویندوزی خیلی نویز داره. روی مک نویزش کم تر هست.
البته من که هرکاری کردم کیفیتش اونی که میخواستم نشد.
خرید و قیمت میکروفون یقه ای بویا مدل BY M1 | ترب
میکروفون یقه ای بویا مدل BY-M1 با وزن ۳۰۰ گرم، ابعاد ۶۰۰x۱۵x۱۵ میلیمتر، جنس پلاستیک مقاوم (ABS)، کابل ۶۰۰ سانتیمتری و فیلتر نرم کننده صدا.torob.com
گوشی خوب داشته باشی (از میان رده های سامسونگ مثل A70 گرفته تا آخرین مدل آیفون) میکروفنشون به نظر من از این میکروفن ها و حتی ضبط های خبرنگاری بهتره. میکروفن A71 که واقعا نویزش کمتر از Boya روی ویندوز هست.
البته موقع ضبط باید نزدیک منبع صوت باشه وگرنه صدا پخش میشه.
ویدئو رو خودتون تولید کردید؟واترمارک موجوده
گزینه Content ID برای ویدئوهایی هست که آپلود میکنید , این گزینه به شما نشون میده ویدئویی که آپلود کردید مشکل کپی رایت داره یا خیر , که اگر مشکل کپی رایت داره حذف یا اصلاح کنید تا کپی رایت استرایک نگیریداین گزینه کفایت میکنه به همراه ریپورت؟
مشاهده پیوست 1173935
آرهویدئو رو خودتون تولید کردید؟
توی کدوم ویدئو استفاده کرده بودی کدوم قسمت؟وقتی یه اخطار از یوتیوب بگیریم، اون اخطار ظرف مدت ۳ ماه پاک میشه، حتی اگه اون ویدیو حذف شه
Copyright strikes expire after three months, as long as you don't receive. three within that time period.
ویدیوی من فقط یک دقیقه از یک ویدیو دیگه داخلش بود و بعد از چند روز بازدید گرفتن اخطار زیر رو گرفتم و ویدیو خودش حذف شد، پس یعنی طرف ریپورت داده
مشاهده پیوست 1174277
و البت روی یکی از ویدیوهام یک تکه ۲۰ ثانیه از یک موزیک گذاشته بودم که دقیقا بعد از آپلود اخطار گرفتم ولی ویدیو حذف نشده بود و اخطار Copyright claim نگرفته بودم منتها توی توضیحات درج شده بود که درآمد حاصل از تمام اون ویدیو به اون شخص اصلی پرداخت میشه و در صورتی که اینو قبول ندارید باید همون ۲۰ ثانه موزیک رو حذف کنید و یا یه موزیک دیگه انتخاب کنید که البته خود یوتیوب استودیو این امکانو داشت
همچنین با توجه به توضیحات بالا توجه داشته باشید که ویدیو ها و موزیک های کپی رایت دار ۲نوع هستن
مورد اول باعث میشه که فرد مدعی جوری تنظیم کرده باشه که درآمد حاصل از پخش اون ویدیو یا موزیک در کانال شما به اون شخص برگشت داده شه
مورد دوم هم صاحب ویدیو یا موزیک کلا نمیخاد کس دیگه ای حتی با پرداخت هزینه از کارش استفاده کنه که در این صورت ویدیو حذف میشه و اخطار میگیرید
یه ویدیو تست ۳۰دقیقه ای، وسطاشتوی کدوم ویدئو استفاده کرده بودی کدوم قسمت؟
شما مگه قسمت Content ID پنلتون فعال نیست که این ویدئو رو بعد از آپلود پابلیک کردید ؟ اگر Content ID فعال باشه هر ویدئویی که آپلود کنید اگر محتوای کپی رایت دار داخلش باشه بهتون اطلاع میده .وقتی یه اخطار از یوتیوب بگیریم، اون اخطار ظرف مدت ۳ ماه پاک میشه، حتی اگه اون ویدیو حذف شه
Copyright strikes expire after three months, as long as you don't receive. three within that time period.
ویدیوی من فقط یک دقیقه از یک ویدیو دیگه داخلش بود و بعد از چند روز بازدید گرفتن اخطار زیر رو گرفتم و ویدیو خودش حذف شد، پس یعنی طرف ریپورت داده
مشاهده پیوست 1174277
و البت روی یکی از ویدیوهام یک تکه ۲۰ ثانیه از یک موزیک گذاشته بودم که دقیقا بعد از آپلود اخطار گرفتم ولی ویدیو حذف نشده بود و اخطار Copyright claim نگرفته بودم منتها توی توضیحات درج شده بود که درآمد حاصل از تمام اون ویدیو به اون شخص اصلی پرداخت میشه و در صورتی که اینو قبول ندارید باید همون ۲۰ ثانه موزیک رو حذف کنید و یا یه موزیک دیگه انتخاب کنید که البته خود یوتیوب استودیو این امکانو داشت
همچنین با توجه به توضیحات بالا توجه داشته باشید که ویدیو ها و موزیک های کپی رایت دار ۲نوع هستن
مورد اول باعث میشه که فرد مدعی جوری تنظیم کرده باشه که درآمد حاصل از پخش اون ویدیو یا موزیک در کانال شما به اون شخص برگشت داده شه
مورد دوم هم صاحب ویدیو یا موزیک کلا نمیخاد کس دیگه ای حتی با پرداخت هزینه از کارش استفاده کنه که در این صورت ویدیو حذف میشه و اخطار میگیرید
فعاله و سبزشما مگه قسمت Content ID پنلتون فعال نیست که این ویدئو رو بعد از آپلود پابلیک کردید ؟ اگر Content ID فعال باشه هر ویدئویی که آپلود کنید اگر محتوای کپی رایت دار داخلش باشه بهتون اطلاع میده .
همیشه قبل از اینکه ویدئویی رو بصورت پابلیک منتشر کنید اول بصورت Unlisted ذخیره کنید . اینکار دو مزیت داره
اول اگر اخطار کپی رایت داشته باشید قبل از انتشار عمومی ویدئو بهتون نمایش میده
دوم اگر ویدئو شما کیفیت HD 720 و 1080 باشه بعد از انتشار با همون کیفیت 720 یا 1080 قابل نمایش هست ولی اگر بعد از آپلود مستقیما پابلیک کنید برای مدت زمانی ویدئو شما با کیفیت SD نمایش داده میشه تا یوتیوب بتونه کیفیتهای 720 و 1080 رو پردازش کنه
نکته بعدی , طبق تستی که من انجام دادم ظاهرا میشه 29 ثانیه از یک محتوای کپی رایت دار رو استفاده کرد و یوتیوب این مقدار زمان رو به عنوان کپی رایت به حساب نمیاره
ولی 29 ثانیه اگر بشه 30 ثانیه یوتیوب اخطار کپی رایت میده , این مورد رو شخصا خودم در مورد سریال Money Heist شبکه نتفلیکس تست کردم
البته اگر اون اثر بصورت کلی بلاک نباشه , همونطور که شما گفتید بعضی از محتوا ها بصورت کلی تحت هیچ شرایطی امکان استفاده ندارند
نمیدونم این مورد چقدر در مورد بقیه ویدئوها درست باشه , من یه سکانس سریال money heist رو نیاز داشتم که همش اخطار کپی رایت میگرفتفعاله و سبز
وقتی اون ویدیو پابلیک شد چند روز هم بازدید و لایک و کامنت اینا خورد و بعدش دیدم اخطار اومده، احتمالا خود یارو اومده دستی ریپورت داده
در مورد ویدیو ۳۰ ثانیه واقعا عالیه اگه درست باشه چون به طور مثال میشه در مورد یه فیلم چندتا از سکانس هاشو برای نقد و بررسی استفاده کرد و یا کلی کار دیگه
ولی در مورد موزیک هم یه چک کنید، فکر میکنم موزیک خیلی کمتر باشه، من حتی فکر میکنم بعضی از افکت های صوتی هم نشه استفاده کرد
در مورد ویدیو های اینستایی ایرانی مثه امیر تتلو که من دیدم حتی یارو چند دقیقشو هم پابلیک کرده تو کانالش اما اخطاری نگرفته
اینارو چک کردی ببینی مشکل درآمدی دارن یا نه؟ اگه داشته بشن میشه ۲۹ ثانیشو برا درآمد خودمون استفاده کنیم یا اونم مشکل داره؟
فکر کنم این مورد شامل Fair use می شه.نمیدونم این مورد چقدر در مورد بقیه ویدئوها درست باشه , من یه سکانس سریال money heist رو نیاز داشتم که همش اخطار کپی رایت میگرفت
بخاطر همین برای اینکه الکی آپلود نکنم شروع کردم از 10 ثانیه تست کردن , هر بار 5 ثانیه اضافه کردم تا اینکه روی 30 ثانیه اخطار کپی رایت داد.
30 ثانیه رو کردم 29 ثانیه درست شد , حتی 29 ثانیه و 10 فریم هم اخطار داشت ولی 29 ثانیه مشکلی نداشت
مورد اینستا رو چک نکردم چون کلا اینستا ندارم , تو اینستا هم نمیچرخم ولی موارد ایرانی به غیر از فیلم و موزیک بعید میدونم مشکل کپی رایت داشت باشه یا کسی پیگیری کنه
یکم تو کانالهای فارسی فضولی کردم ببینم جریان این ۳۰ ثانیه چیهنمیدونم این مورد چقدر در مورد بقیه ویدئوها درست باشه , من یه سکانس سریال money heist رو نیاز داشتم که همش اخطار کپی رایت میگرفت
بخاطر همین برای اینکه الکی آپلود نکنم شروع کردم از 10 ثانیه تست کردن , هر بار 5 ثانیه اضافه کردم تا اینکه روی 30 ثانیه اخطار کپی رایت داد.
30 ثانیه رو کردم 29 ثانیه درست شد , حتی 29 ثانیه و 10 فریم هم اخطار داشت ولی 29 ثانیه مشکلی نداشت
مورد اینستا رو چک نکردم چون کلا اینستا ندارم , تو اینستا هم نمیچرخم ولی موارد ایرانی به غیر از فیلم و موزیک بعید میدونم مشکل کپی رایت داشت باشه یا کسی پیگیری کنه
در کل به نظرم استفاده از محتوای دیگران ارزش وقت گذاشتن نداره , چون ممکنه کلی وقت انرژی بزاری و بعد آخرش ببینی مانیتایز نمیشه
یه سوال , چرا دوستان کانال یوتیوبشون رو مخفی میکنن!
مشکل حساب بانکی و آدرس چطور حل کردی؟مشکل حساب بانکی و آدرس رو برای یوتیوب حل کردم, ولی نمیدونم روی چه موضوعی کار کنم
همین خوبه یعنی تو این قیمت ؟تو این رنج قیمت گین رو ببری بالا همه کارت ها نویز دارن. با نرم افزار میشه نویز رو گرفت. من گین رو حدود 50 درصد میزارم (با پاپ شیلد) بدون پاپ شیلد پایین تر هم میشه گذاشت که نویز در حد صفر میشه.
تو بازار همرده اینو بخوای بگیری steinberg ur12 هست که قدیمی تره کابلش هم usb c نیست مثل scarlett solo g3 و قیمتش حدود 2500