• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
مدل دوربین نمی تونم بگم
فقط می تونم بگم گرون قیمته و کارایی زیادی داره

کسی سایت معتبر می شناسه کار گوگل ادسنس و شماره حساب انجام بدند؟
اینجور که میگی فکر می‌کنم GH5-S باشه یا یه مدل از سونی
امیدوارم لنزش برات بچرخه ;)

فکر نکنم فعال باشه , تازه یک ماهه را اندازی شده
واقعا نمیتونم درک کنم ملت بشینن مثلا لایو تتلو رو نگاه کنن , خب که چی ! :rolleyes:
پول خوب از همین ملت بیکار و بی هدف درمیاد
اکثر ملت فقط دنبال جفنگیاتن و بس
یه عده هم دنبال کارای خوب فارسی هستن که چون وزنشون نسبت به گروه بالا ناچیزیه، ارزش سرمایه گذاری رو ندارن
چندتا کانال که بازدید روزانشون حداقل ۴۰ ۵۰هزارتاس رو چک کردم
بلااستثنا همه ویدیوهای پربازدیدشون درباره pورن استارها و معرفیشون بود، بین ۹۰۰ تا ۲ میلیون بازدید هر ویدیو

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟ قیمتاش از بقیه بهتره. برای یه اتاق 3*5 به نظرتون 9 تا 50*50 کافیه؟

3 تا رو به رو
3 تا پشت
3 تا سقف
پایین هم که فرشه
به نظرم شونه تخم مرغی خیلی ارزون تره، بیشترم میتونی پوشش بدی
۱ در ۲ متریشو تو دیوار از ضخمات ۲ ۲۷ تومن هست به بالا

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
توصیه میشه برای استارت از ویدئوهای کوتاه حتی 1 یا دو دقیقه استفاده بشه , بعد وقتی کم کم بازدید که رفت بالا زمان ویدئوها هم بالا برسه مثلا بشه 3 دقیقه , بعد 4 دقیقه
کانال تازه تاسیس وقتی تازه راه اندازی شده و مانیتایز نیست نیازی نداره ویدئوی 20-30 دقیقه ای داشته باشه
آخه ویدیو ۱ دقیقه ای خیلی کمه
شما باید ۴هزار ساعت برا شروع بگیری، زمانی که ۵ دقیقه بزاری، ۵ برابر شانس بیشتری داری
و اگه بیشترم بزاری حوصله بازدید کننده رو سر میبره
یه مشکل دیگه هم هست
اینجوری که من متوجه شدم شما نباید تعداد ویدیوهات بیشتر از یکی در روز باشه و کمتر از یکی در ماه (طبق تجربه های افرادی که در فروم هایی نظیر yttalk غیره خوندم)
ویدوی آپلودی بیشتر از یکی در روز باعث میشه که ساب ها هی براشون نوتیفیکیشن بیاد و اذیت شن و بگن ای بابا چه خبره
و مورد دومش باعث میشه که دیگه ذوقی برای دیدن کلیپ های بیشتر از شما نداشته باشن چون انتظار نمیکشن و کلیپا دم دستشونه و این باعث میشه که ویدوهاتون به اون سطح بازدید نرسن که به نظرم یه مقداریش هم برمیگرده به الگوریتم های یوتیوب
یه کانال ایرانی میشناسم که ۱۶۰۰ویدیو داره و روزانه هم ۵ ۶ تا ویدیو داره قرار میده، ساب های کانالش هم کمتر از ۱۰۰کا نیست، اما ویدیوهای روزانه جدیدی که میزاره روی ۵۰۰ الی ۲۰۰۰ بازدید قفل میشه
این ۱۰۰کا یا اصلا ۵۰۰کا سابی که داره قرار نیست هر روز ۵ ۶ بار سر بزنن، یا قرار نیست اگه هفته ای یه بار بیان بشینن اون ویدیوهای جدیدشو که نزدیک ۴۰ ۵۰ تا شده رو ببینن، همه رو میزارن کنار و یکی دوتا از ویدوهارو میبینن و ممکنه دیگه هم سر نزنن
این فرد داره هر روز ۱۰ هزار بازدید روی ویدوهای روزانه جدیدش بدست میاره که به نظر خودش عالیه، به نظر منم عالیه این تعداد بازدید در روز، اما نه برای ۱۶۰۰ویدیو و شاید بیشتر از ۱۰۰کا سابسکرایب (همه ویدیوهاش اختصاصی)
و میدونی چی منو حرص میده؟ اینکه اگه بالای ۴۰درصد از بازدیدشو داره از ویدوهایی که همون روز و یا نهایت روز قبلش قرار داده میگیره و اون ۱۶۰۰ویدیو عملا دارن نقش هویچو بازی میکنن
اینکه ۷۵۸هزار نفر در ماه ویدیوهاشو میبینن رقم قابل توجهیه، اما اگه دستی تو آمار داشته باشی متوجه میشی که کانالش شبیه یه تنگ آب سوراخه

1587379901058.png

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
فکر نکنم فعال باشه , تازه یک ماهه را اندازی شده
واقعا نمیتونم درک کنم ملت بشینن مثلا لایو تتلو رو نگاه کنن , خب که چی ! :rolleyes:
حاجی انگار نمیدونی هین تتلو رکورد لایو زده 450 نفر آنلاین داشتن لایوشو میدیدن !!
ملت دنبال مطالب زردن . الان همین کیودیپای با کاورها و حرف ها سوسکی هست که اینقد مخاطب داره ! :D
دیدی تو تلگرام میخان یهه کانالی تبلیغ کنن چه تیتر های عجیبی میزنن ؟ دقیقا همون بیشترین بازدیدو داره. من هرکاری کردم نتونستم:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یه سوال فنی
اگه کسی که خارج از کشوره ولی اعتماد زیادی بهش نداریم و همه چی به اسم اون شخص باشه یعنی ایمیل ، کانال و ... و ما فقط ویدئو توی ایران اونم با آی پی همون کشور تولید بکنیم . اگه بعد از مثلا 5 سال کار روزانه به ماهی 5 هزار درآمد برسه ، اون شخص رمز رو عوض بکنه کلا مالکیت همه چیزو به اسم خودش بکنه ، تکلیف ما چی میشه ؟
اگه خودمونم توی ویدئو باشیم !
میشه بعدا ادعای کپی شدن کانال رو کرد یا اینکه کلا همه چی میپره ؟
میفته تو بحث شکایت که ویدیو های شما از اول بدون اجازت توی یوتیوب آپلود شده. اگر هم موفق باشی، نهایتا کانال حذف میشه. مال شما نمیشه

شما روی جیمیل و یوتیوب خودتون میتونید آپلود کنید. برای درآمدزایی اون شخص خارجی رو منیجر کنید، میتونه ادسنسش رو اضافه کنه به کانال

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
معجزه فیس بوک و شبکه های اجتماعی
5min Crafts توی فیسبوک نزدیک به ۷ برابر بیشتر از یوتیوب نمایش داشته
ben philips هم ۸۳ برابر
آمار برای مارس ۲۰۲۰

1587393177032.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حاجی انگار نمیدونی هین تتلو رکورد لایو زده 450 نفر آنلاین داشتن لایوشو میدیدن !!
ملت دنبال مطالب زردن . الان همین کیودیپای با کاورها و حرف ها سوسکی هست که اینقد مخاطب داره ! :D
دیدی تو تلگرام میخان یهه کانالی تبلیغ کنن چه تیتر های عجیبی میزنن ؟ دقیقا همون بیشترین بازدیدو داره. من هرکاری کردم نتونستم:D
دونستن رو میدونم , ذائقه ملت رو درک نمیکنم !

آخه ویدیو ۱ دقیقه ای خیلی کمه
شما باید ۴هزار ساعت برا شروع بگیری، زمانی که ۵ دقیقه بزاری، ۵ برابر شانس بیشتری داری

شما یه نکته ای رو می بینی و یه نکته ای رو نمی بینی ! نکته ای که می بینی زمان کوتاه 1 دقیقه یا 2 دقیقه هست آمار میگیری برای بدست آوردن 4 هزار ساعت و میبینی که خیلی طول میکشه و در نتیجه تایم ویدئوت رو زیاد میکنی تا زودتر به 4 هزار ساعت برسی

حالا چیزی که نمی بینی چیه ؟ مدت زمان بازدید ویدئو شما توسط بازدید کننده هست و تاثیر مستقیم اون الگوریتم گوگل

مثلا شما یه ویدئو 5 دقیقه ای میزاری که بطور میانگین و طبق آمار یوتیوب بازدید کننده ها 2 دقیقه از ویدئو شما رو می بینن یعنی 40%
در کنار اون یک ویدئو 2 دقیقه ای داری طبق امار یوتیوب بازدیدکننده شما 1.5 دقیقه ویدئو رو تماشا کرده یعنی 75%

این درصدها و امارها هست که به یوتیوب میگه کدوم ویدئو برای مخاطبین بیشتر نمایش داده بشه. پس برای شروع کوتاه تر , بهتر

ضمنا خود یوتیوب بهترین توصیف رو در مورد یک کانال به شما ارائه کرده , به بخش مانیتایز کانال بری تصویر زیر رو می بینی که کاملا گویای همه چیز هست

Untitled.jpg

یعنی چی ؟ یعنی یک کانال مثل یک نهال میمونه , باید صبور باشید تا این نهال رشد کنه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یه چیزی بگم لال از دنیا نرم:D کلا ادسنس و تبلیغات روش بی ارزشی برای پول درآوردنه. از طرف دیگه جذب مخاطب زیاد هم همیشه بازدهی نداره. روش های خیلی بهتر هست که با هدف قرار دادن گروه خاص، خیلی بیشتر از صنار سه شاهی ادسنس درآورد

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
یه چیزی بگم لال از دنیا نرم:D کلا ادسنس و تبلیغات روش بی ارزشی برای پول درآوردنه. از طرف دیگه جذب مخاطب زیاد هم همیشه بازدهی نداره. روش های خیلی بهتر هست که با هدف قرار دادن گروه خاص، خیلی بیشتر از صنار سه شاهی ادسنس درآورد
خیلی ها از همین ادسنس هم ماهانه چند هزار دلار درامد دارن.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خیلی ها از همین ادسنس هم ماهانه چند هزار دلار درامد دارن.
ماهانه چند هزار دلار در مقابل حجم کاری که انجام میدن، هیچی نیست. یه منطق خیلی ساده داره. الان خیلی ها در ایران هم دنبال همین هستن. یک سایت میزنن که صرف بیننده جذب کنه، بعد هم تبلیغات بذارن و یه پول بخور و نمیر در بیارن. ممکنه یه نفر همین براش کافی باشه، اما در واقع از پتانسیل اون زیرساخت استفاده درست نکرده

یوتیوب زیرساخت بسیار خوبیه و پول های خیلی خوبی هم میشد و میشه ازش در آورد، اما من مطمئنم درآمد های ادسنس( یا صرفا بازدیدش) به مرور زمان به شدت کاهش پیدا میکنه. چون داره به سمتی میره که بازدیدهاش واقعا ارزش تجاری ندارن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
واسه ما ایرانیا ادسنس بهتره
اما توی انجمن های یتیوب، خیلی ها عنوان کرده بودن که درآمد ادسنس نسبت به بقیه درآمدهایی که از یوتیوب دارن یه چیز معمولیه
منظورم اسپانسر و فروش و دونیته

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
صرفا درامد اون نیست .
مثلا این ایرانیا اسپانسر گرفتن . یا با همین شهرت یوتیوب پیج اینستاشونو بالااوردن که از اونم درامد دارن . درکل بشینی تو خونه جلو دوربین حرف بزنی . درامدبالاییه
پیج های اموزشی هم که میتونن پکیج اموزشی بفروشن و هزار کار دیگه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
واسه ما ایرانیا ادسنس بهتره
اما توی انجمن های یتیوب، خیلی ها عنوان کرده بودن که درآمد ادسنس نسبت به بقیه درآمدهایی که از یوتیوب دارن یه چیز معمولیه
منظورم اسپانسر و فروش و دونیته
هیچی بهتر از فروش مستقیم نیست. اگر محتوای خوب داشته باشی و شم تجاری خوب، اصلا درآمدش قابل مقایسه با ادسنس نیست. من خودم اصلا ادسنس نذاشتم، برای اینکه در ازای پول کمی که میده، بی کلاسی زیادی داره:D. مثل اینه که یک هیات تجاری رو دعوت کنی بیان کلیپ معرفی محصولاتت رو ببینن، بعد وسطش براشون تبلیغ رب تبرک و کشک بادمجون دلپذیر پخش کنی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
صرفا درامد اون نیست .
مثلا این ایرانیا اسپانسر گرفتن . یا با همین شهرت یوتیوب پیج اینستاشونو بالااوردن که از اونم درامد دارن . درکل بشینی تو خونه جلو دوربین حرف بزنی . درامدبالاییه
پیج های اموزشی هم که میتونن پکیج اموزشی بفروشن و هزار کار دیگه
به خاطر همون موضوع قرمز شده میگم که درآمد ادسنس به مرور زمان کم میشه. الان درآمد صرفا جلوی دوربین حرف زدن برای افراد کشورهای پیشرفته ( بجز نوجووناشون)، درآمد زیادی نیست. اما برای هند و ایرانی و امریکای جنوبی و ویتنامی و اینا خوبه. بنابراین میبینید که روز به روز داره این ویدیوها در یوتیوب زیاد میشن. اما نه این افراد، نه مخاطبینشون درآمدی برای گوگل و تبلیغ دهنده هاش ندارن. لذا گوگل به مرور این درآمدها رو کم میکنه. کما اینکه تا همینجا هم کرده. درآمد ادسنس 7-8 سال قبل برای محتوای مشابه خیلی بیشتر از الان بود

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
هیچی بهتر از فروش مستقیم نیست. اگر محتوای خوب داشته باشی و شم تجاری خوب، اصلا درآمدش قابل مقایسه با ادسنس نیست. من خودم اصلا ادسنس نذاشتم، برای اینکه در ازای پول کمی که میده، بی کلاسی زیادی داره:D. مثل اینه که یک هیات تجاری رو دعوت کنی بیان کلیپ معرفی محصولاتت رو ببینن، بعد وسطش براشون تبلیغ رب تبرک و کشک بادمجون دلپذیر پخش کنی
حرف شما درسته ولی مساله اینجاست که همه این توانایی رو ندارن.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خب به نظر شما از ادسنس و یوتیوب و .. چی بهتره که بچه ها روش انرژی بذارن؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
به خاطر همون موضوع قرمز شده میگم که درآمد ادسنس به مرور زمان کم میشه. الان درآمد صرفا جلوی دوربین حرف زدن برای افراد کشورهای پیشرفته ( بجز نوجووناشون)، درآمد زیادی نیست. اما برای هند و ایرانی و امریکای جنوبی و ویتنامی و اینا خوبه. بنابراین میبینید که روز به روز داره این ویدیوها در یوتیوب زیاد میشن. اما نه این افراد، نه مخاطبینشون درآمدی برای گوگل و تبلیغ دهنده هاش ندارن. لذا گوگل به مرور این درآمدها رو کم میکنه. کما اینکه تا همینجا هم کرده. درآمد ادسنس 7-8 سال قبل برای محتوای مشابه خیلی بیشتر از الان بود
برای کانال های سرگرمی موافقم ولی درامد کانال های تخصصی کم نمیشه.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یعنی حرف زدن‌ آسان است.
ما فعلا تو همین آدرس/حساب یوتیوب موندیم بعد دنبال روش های بهتر باشیم؟
حرف خوب همه میتونن بزنن، همین آقا میری تو 2-3 ماه گذشته 500+ هزار فالور با حرفای خوب گرفته. موقع عمل کردن همه چی عوض میشه
حرف با ارزش زدن با تجربه پشتش، خیلی هم آسان نیست:D
دوست عزیز یه مثال ساده برات بزنم. همین حسابی که شما اینقدر حرصشو میخوری... شما بجای ادسنس اگر دنبال درآمد از آمازون اسوشیئیت باشی دردسر خیلی کمتری داری. آمازون در ازای فروش هات بهت گیفت کارت میده که خیلی راحت میتونی تبدیل به ریالش کنی. دیگه دردسر آدرس ادسنس هم نداری

بالا