• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یقه ای خوب هم دو سه تومن میشه
این محیط استاندارد که بخوای باشه خودش ده برابر میک خوب خرجشه خب :D
من از عهد مصطفی اولی تا حالا نخریدم. قیمتا رو نمیدونم:D

نه لزوما ... خیلی ها اتاق صدابرداری درست میکنن با پشم شیشه و موکت به اینور و اونور زدن :D و عایق کاری و اینا. آخرش میبینی صدا رو بدتر کردن. عایق کاری خیلی مهم نیست. میکروفون های خازنی معمولی تا حد زیادی دیفرانسیلی ( یعنی صداهای ضعیفتر رو حذف میکنن) و دایرکشنال ( یعنی یک زاویه دریافت دارن و خارج از اون زاویه تضعیف میکنن) هستن. بنابراین عایق کاری در درجه دوم اهمیته. چیزی که مهمه اینه که اولا صدا نباید اشباع یا اعوجاج داشته باشه ( یعنی تنظیمات پری آمپلی فایرت درست باشه. حالا چه در کارت صدا یا میز صدا یا هرچی که استفاده میکنی)، دوم اینکه صدا مولتی سورس نشه ( یعنی از چند جا با تاخیر فازی به میکروفون نرسه)، سوم اینکه هام برق شهر نداشته باشه ( وسیله های اضافی و فن خاموش باشن)، چهارم اینکه ماجولیشن با یک فرکانس دیگه روی صدا انجام نشه ( اینم تنظیمات مرحله بعد میکروفونه)

پ.ن: اگر دقت کرده باشی، صدای گرامافون های 60 سال پیش، و کامپیوترهای 20 سال پیش که کارت صدای PCI داشتن از خیلی از صداهای ضبط شده الان بهتره. علتش خیلی ساده است. برای اینکه سیستم های اون موقع خیلی از قسمت های دردسر ساز صدا رو حذف میکردن. الانم شما میتونی با نرم افزار با طیف فرکانسی صدا طوری بازی کنی که همون نتیجه رو بده. فقط کافیه مشخصات میکروفونت رو بدونی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یعنی من الان میتونم بدون آدرس و حساب خارجی، بدون فرم مالیات با FBA کار کنم؟
associate رو گرفتم چی شد، آدرس و مشخصات مالیاتی فیک. درآمد هم با گیفت آمازون نقد میشه. این رو میتونم درک کنم که آدرس نمیخواد.
FBA چطور میشه؟ یکی مثلا کالا رو بخواد پس بفرسته به کجا میفرسته؟
بعد با مشخصات غیر واقعی ثبت نام کنیم آمازون میگه بفرمایید این فضای انبار ما خدمت شما که همه مشخصاتت فیکه؟ :oops:
برای دراپ شیپینگ یعنی اینکه شما از چین چیزی رو بخری و در انبار آمازون بذاری و بفروشی، آمازون یک سری از سایت های چینی رو قبول میکنه. یعنی حاضره از آدرس اونا به انبارش ارسال بشه. بنابراین باز هم چیزی از آدرس شما به آمازون ارسال نمیشه. اگر کسی بخواد کالا رو مرجوع کنه، به انبار آمازون مرجوع میکنه نه به فروشنده. آمازون وقتی چیزی رو از شما گرفت دیگه بر نمیگردونه، مگر اینکه کلا قطع ارتباط تجاری بکنی

آمازون تا امروز چیزی به آدرس من نفرستاده یا تاییدیه آدرس از من نخواسته. با اینکه درآمد خیلی زیادی ازش داشتم... اما ممکنه از شما بخواد. من قطعا توصیه نمیکنم از مشخصات و آدرس فیک استفاده کنید. توصیه من شراکت با یک فرد مقیم خارجه.... صرفا میخواستم بگم حتی اگر بخوای تنهایی کار کنی، باز هم راه هایی هست و حساب و آدرس مشکل بزرگی نیستن
الان کانالایی مثل آریا کیوکسر دارن پای سیستم بازی میکنن و چند هزار دلار هم درمیارن در ماه.
مخاطب ایرانی معمولی نیست که، با آیپی غیر ایرانی هست.
مشاهده پیوست 1174925

خب این داره تقلب میکنه. کانالی که مخاطبش ایرانیه و هیچ درآمدی برای گوگل نداره، داره از گوگل پول میگیره. دیر یا زود گوگل این راه هارو میبنده. قدیما با خرید بازدید و لایک و سابسکرایب این هندی ها یک روزه بالا می امدن، الان یوتیوب همه رو غیر فعال کرده. دو روز دیگه هم یه آپدیت میده، آیپی های فیلتر شکن رو از دیدن تبلیغ هاش بن میکنه یا رنک کانال رو نابود میکنه، آریا کیوکسر بدبخت میشه:D

سرمایه گذاری روی چیزی که منطق تجاری نداره، فایده نداره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یعنی من الان میتونم بدون آدرس و حساب خارجی، بدون فرم مالیات با FBA کار کنم؟
زیاد جدی نگیرش , 20 تا پست دیگه دوباره برمیگرده پاتوق ;)

پ.ن : الان شد 19 تا پست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب این داره تقلب میکنه.کانالی که مخاطبش ایرانیه و هیچ درآمدی برای گوگل نداره
تقلبی در کار نیست , خودش ساکن ترکیه هست و همه چیزش درسته , به صاحب کانال چه ربطی داره مخاطب با فیلترشکن میره یا نه !!

ضمنا کی گفته درآمدی برای گوگل نداره !! الان کلی تبلیغ فارسی قبل ویدئوهای یوتیوب نمایش داده میشه نمونش چیلیوری
منتها تبلیغ فارسی فقط برای افرادی نمایش داده میشه که با جیمیل لاگین کرده باشن و لوکیشن جیمیلشون ایران باشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

فایل های ضمیمه

• 20200420_203000.jpg
    20200420_203000.jpg
    1.1 MB · نمایش ها: 39

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
تقلبی در کار نیست , خودش ساکن ترکیه هست و همه چیزش درسته , به صاحب کانال چه ربطی داره مخاطب با فیلترشکن میره یا نه !!

ضمنا کی گفته درآمدی برای گوگل نداره !! الان کلی تبلیغ فارسی قبل ویدئوهای یوتیوب نمایش داده میشه نمونش چیلیوری
منتها تبلیغ فارسی فقط برای افرادی نمایش داده میشه که با جیمیل لاگین کرده باشن و لوکیشن جیمیلشون ایران باشه
منظورم این نبود که اون تقلب میکنه. منظور اینه که یه جور گول زدن سیستم تبلیغ گوگله دیگه. گوگل فکر میکنه طرف اسپانیاییه، مثلا تبلیغاتی که من در ادوردز دادم رو برای یک ایرانی با آیپی اسپانیا پخش میکنه. منم از نتایج تبلیغم ناراضی میشم، دیگه کمپین در ادوردز درست نمیکنم و این به ضرر گوگله

گوگل همین الان بازدید آیپی های پروکسی رو هر چند وقت یکبار در ریویوی کانال ها حذف میکنه. وقتی تعداد سابسکرایب ها به 100 هزار و یک میلیون میرسه برای فرستادن اون پلی باتن نقره ای و طلایی، تمام سابسکرایب ها و بازدید ها رو آمار میگیره که اکثرشون آیپی الکی نباشن ... براش خیلی راحته که مشکل بازدید های فیلترشکنی رو در گوگل ادسنسش هم برطرف کنه و دیر یا زود این کار رو میکنه

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگر اگر در یوتیوب سرچ کنید " Small youtuber support " ویدئوهایی رو می بینید که کانال های نوپا میزارن و در اونجا از طریق کامنت همدیگه رو سابسکرایب میکنن

چندی پیش من در همین ویدئوها میچرخیدم و صاحبان کامنت ها رو چک میکردم که ببینم چند ساب دارن. در همین بین شخصی بود به اسم تام که توی اکثر ویدئوها کامنت میذاشت
وقتی رفتم کانالش رو چک کردم در کمال تعجب دیدم تقریبا 400 خورده هزار ساب داره !!! برام خیلی عجیب بود و همش تو این فکر بودم که چرا شخصی با 400 هزار ساب باید بیاد در چنین جمعی کامنت بزاره !! از همون لحظه اول برام مشکوک بود !

تا اینکه امروز بطور اتفاقی به ویدئو زیر برخودم !! بعله ! کاشف به عمل اومده تام یک ربات هست برای افزایش ساب البته نه بصورت فیک , بلکه بصورت واقعی
توضیح دادنش بصورت نوشتاری یکمی پیچیده هست ویدئو رو ببینید متوجه میشید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اگر اگر در یوتیوب سرچ کنید " Small youtuber support " ویدئوهایی رو می بینید که کانال های نوپا میزارن و در اونجا از طریق کامنت همدیگه رو سابسکرایب میکنن
من درست تام رو متوجه نشدم
اما اینکه تو کامنت ها همو سابسکرایب کنن بش میگن sub4sub و باعث میشه کانال زمین بخوره (نه اینکه مسدود شه)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
همدیگه رو سابسکرایب نمیکنن. بات نوشته زیر همه ویدیو های پر بازدید کامنت خوب میزاره یه درصدی هم سابسکرایب میکنن.
x میلیون کامنت -> x*10 هزار سابسکرایبر
به نظر ایده جالبی میاد
نوشتن برنامشم خیلی آسونه منتها باید زمان ارسالش رندوم باشه هر کامنت بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه فاصله بزاره
یه لیست پر از پیام هایی که میشه تو هر ویدیویی هم ارسال کرد بهش بدی و شروع کنه بزاره
برای شروع هم عکس پروفایلو یه دختر بزاریم که ملت حمله کنن :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ساده ترینش اینه که مخ یک دختر خارجی رو بزنی تا حساب بانکیش رو در اختیار قرار بده, و بهش پورسانت بدی. :cool:
خارجی ها هیچ مانعی سر راهشون نیست این ما هستیم که یک کار کوچیک میخوایم انجام بدیم هزار تا مانع سر راهمون هست.

یک مشکل دیگه هم هست فکر کنم برای درامد زایی با آی پی ایران نشه ویدئو آپلود کرد (مطمئن نیستم)

هیچکی دردسر به خرج نمیده تا به دولت بگه انقدر درامد اضافه دارم ! حتی قرار باشه پورسانت بگیره !

درمورد دوم متوجه نشدم یوتیوب فیلتره ! چطور ایپی ایران بفهمه؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
بازم در مورد شبکه های اجتماعی و تاثیرش روی یوتیوب تحقیق کنید
در تصویر زیر یه ویدیو دارم که فقط ۶۰درصد ورودیش از یوتیوبه و ۳۰ درصد از فیس بوک

hgfd.jpg

نکته قابل توجه اینه که این فایل فقط ۱۱ روز بارگذاری شده و به جز یوتیوب در جایی Share نکردم و خودجوش Share شده

1587489727762.png

rgh.jpg

حالا تصور کنید اگه یه صفحه مخصوص کانالم داشتم که فقط ۲۰درصد از پست هام مخصوص ویدیوها و share کردنشون بود و مابقی هم مطالب مرتبط باهاشون که بتونم با کاربرا تعامل داشته باشم، بازدهی و بازدید ویدیوها چقدر بالا میرفت (کاری که اکثر یوتیوبر ها دارن ازش استفاده می‌کنن و پیشنهادش میکنن)
پس توجه داشت باشید که یکی از بهترین ابزارهای رایگان برای شناخت و بالا بردن بازدید شبکه های اجتماعی فیسبوک، اینستا و شبکه های مشابه هست

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من درست تام رو متوجه نشدم
اما اینکه تو کامنت ها همو سابسکرایب کنن بش میگن sub4sub و باعث میشه کانال زمین بخوره (نه اینکه مسدود شه)
همدیگه رو سابسکرایب نمیکنن. بات نوشته زیر همه ویدیو های پر بازدید کامنت خوب میزاره یه درصدی هم سابسکرایب میکنن.
x میلیون کامنت -> x*10 هزار سابسکرایبر
به نظر ایده جالبی میاد
نوشتن برنامشم خیلی آسونه منتها باید زمان ارسالش رندوم باشه هر کامنت بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه فاصله بزاره
یه لیست پر از پیام هایی که میشه تو هر ویدیویی هم ارسال کرد بهش بدی و شروع کنه بزاره
برای شروع هم عکس پروفایلو یه دختر بزاریم که ملت حمله کنن :D

موضوع فقط ساب کردن و ساب بدست آوردن نیست , در ویدئو بهصورت تقریبی توضیح داده

تام یک کانال هست که پشت اون یک بات هست , این بات در زیر تمام ویدئوهایی که تازه منتشر میشه کامنت میزاره

بواسطه این کامنت ها چرخه بدست آوردن ساب واقعی بوجود میاد چون یک سری میرن و کانال تام رو چک میکنن و ساب میکنن تا الان تام 400 هزار ساب بدست آورده

داستان از اینجا شروع میشه , پشت پرده تام چی هست ؟ کانال تام در دارک وب اجاره داده میشه به افرادی که کانال با ساب پایین دارن تا به واسطه تام رشد کنن
بعد شخصی که کانال تام ( بات ) رو اجاره کرده اسم و اواتار اصلی خودش رو دقیقا مثل کانال تام ( بات ) قراره میده و در کانال تام به عنوان ساب شده در پیج اصلی نمایش میده ( این مورد در تنظیمات هست )
از اونجا که خود تام ویدئویی نداره وقتی بازیدکننده وارد کانال تام اصلی یا همون بات میشه در پایین تر مجددا یه کانال دیگه به اسم تام میبینه با اواتار مشابه و ویدئو
ولی در اصل این ویدئو مال کانال اجاره کننده هست. بازدیدکننده که از پشت پرده خبر نداره کانال دوم هم ساب میکنه و ویدئوها رو تماشا میکنه . اینطوری میشه که هم ساب و هم واچ تایم واقعی بدست میاد!!
وقتی هم مدت اجاره تموم شد یه نفر دیگه میاد دوباره تام رو اجاره میکنه و این چرخه ادامه داره

البته ظاهرا بعد انتشار این ویدئو کانال تام برای مدتی غیرفعال شد ولی مجددا با اسم تاد شروع به فعالیت کرده !!

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ایده جالبیه برای فروش کانال ولی برای رشد طبیعی کانال ساب ها واقعی باشن بهتره چون درصد engagement ساب ها باعث میشه یوتوب ویدیو هارو به بقیه هم پیشنهاد بده ببینن.
مثل خرید فالور اینستا هست engagement رو میاره پایین.

دوستان جایی سراغ دارید سابسکرایبر واقعی بفروشن؟ (با تبلیغات و راه های طبیعی دیگه)
در حد 500-1000 تا که کانال راه بیفته
خرید ساب هم مثه فالوور بی ارزش و قابل ریزشه
بهترین کار اینه لینک ویدیو رو بدی به کانال یا پیج توییتری مرتبط با موضوع شیر کنه ( چون هردو کاربر وی پی ان داره :D )

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستان جایی سراغ دارید سابسکرایبر واقعی بفروشن؟ (با تبلیغات و راه های طبیعی دیگه)
در حد 500-1000 تا که کانال راه بیفته
ساب واقعی میخوای همون روش " small youtuber support "
فقط ممکنه دو سه ماهی زمان ببره چون همه ساب بک نمیکنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
نظرتون درباره میگ چیه چی بگیرم در چه حد:rolleyes:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه boya by m1 بگیر با گوشی صدا رو رکورد کن 200 300 قیمتشه. اگه بد بود rode nt USB یا rode nt1 + کارت صدا Scarlett solo

کیفیت boya مثل خود گوشیه چون نمیتونی گوشی رو تو فیلم نزدیک خودت بزاری پیشنهاد دادم
نظر خودم روی پادمایک و سولو هستش قیمتش از ان تی و یو اس بی کمتره خوب میکروفون
فقط موندم بهتره از اول کیفیت بهتر رو گرفت یا تستی چیزا سبک (ولی میگم کیفیتشون شاید خیلی داغون باشه :D )

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
یه boya by m1 بگیر با گوشی صدا رو رکورد کن 200 300 قیمتشه. اگه بد بود rode nt USB یا rode nt1 + کارت صدا Scarlett solo

کیفیت boya مثل خود گوشیه چون نمیتونی گوشی رو تو فیلم نزدیک خودت بزاری پیشنهاد دادم
Wooow o_O
تو ویدیو زیر با دوربین a6000 سونی (تقریبا همون دوربین من) تفاوت کیفیتشو گذاشته

واقعا عجب چیزیه با این قیمت

بالا