فکر کنم فایلش ناقصه. از همین سایت یه فایل دیگه دانلود کردم بدون مشکل باز شد. این فایلی هست که مشکل داره:
Download Focus Play End Screen - a free Premiere Pro Template from Mixkit.
mixkit.co
این برای کانال آموزشیم نیست یه کانال دیگست. دارم ایده های مختلف تست میکنم
ویدیو های من احتمال زیاد معمولا 2-15 دقیقه هستن. شاید یه سری آموزش X در 1 ساعت هم بزارم.
به نظرم ویدئوآموزشی حدودا بین 15 تا 30 دقیقه باشه بهتره
خودمم اینطوری میپسندم ! واسه همین الان میخوام نظر شخصی خودمو بگم :
کمتر باشه میگم حرفی واسه گفتن نداره چود تا طرف خودشو معرفی بکنه و بگه لایک و ساب فراموش نشه ، در مورد موضوع صحبت بکنه و لامپ اضافی خامووش ، 5 دقیقه گذشته !
بیشتر از 30 دقیقه هم چون برای همه کار پیش میاد اون وسطا ، ممکنه بیخیال بشنم ( اگه موضوعش برام مهم نباشه )
اگه موضوعش برام مهم باشه و مثلا 1 ساعت باشه ، میگم بزارم سر فرصت ببینم ! هیچ وقت هم فرصتش پیش نمیاد
تشنه گذاشتن مخاطب هم عالیه ! شما بگو قسمت اول ، قسمت دوم هم فلان روز میزارم ! طرف پیش خودش میگه این یارو کارش درسته و با برنامه پیش میره ! تازه اینشکلی مخاطب هم جذب میشه ! توی اون مدت فاصله ممکنه به چند نفر دیگه هم معرفی بکنه که این قسمت اول بود ، قسمت بعدی فلان روز میادش ...
کلا به نظرم قسمت های کوچیک جذابیت بیشتری داره . اگه هم حجم محتوایی که میخوای بزاری زیاده ، اشکال نداره شما همون روزی یه ویدئو نیم ساعتی بزار ولی تا مثلا یک هفته دیگه محتوا آماده داشته باش