https://sedabazar.com/ اینجا معتبر هست - کسی خرید داشته ؟
همونجا بزن بهت میگه کدوم کاربر گزارش دادهطرف ریپورت داده
ویدیو فارسی نبود، مخاطبینشم فارسی نبودهمونجا بزن بهت میگه کدوم کاربر گزارش داده
سوال مهم اینجاست که خود یوتیوب به صاحب ویدئو اطلاع میده یا طرف خودش پبدا میکنه؟
اگر پیدا میکنه چطور از زبان دیگه ای میتونه سریع پیدا کنه؟! سرویس های dmca مجانی محتوای کپی رایت پیدا نمیکنن باید اکانت پولی خرید تا پیدا کنه
مشکوکه . قبلا هم پرسیدم ولی به نتیجه ای نرسیدم
به احتمال زیاد خود یوتیوب اطلاع میده
فرقی ندارهویدیو فارسی نبود، مخاطبینشم فارسی نبود
خود طرف ریپورت داده بود
ربطی ندارهیعنی اگه لب دریا بریم خشک میشه !!! بین این همه کشور پایین ترین نرخ CPM نصیب ما شده !!
مشاهده پیوست 1175762
شاید چون با آی پی ایران آپلود میکنم تو این منطقه قرار میگیرم
این آریا خیلی خوبه . الانم یه مدته روزی یه ویدیو میذاره . هر ویدیوش هم حداقل 60کا ویو میخوره . فکر کنم تو ایرانیا بیشتریت درامدو دارهشخصیت مورد علاقه من تو یوتیوب
خیلی خوبو نازه
تو گزینه هایی که دیدی، میکروفون تو رنج قیمت بویا BY-M1 بهترم بود؟چرا این گوزینه های میکروفون انقدر کم و شخمی هستن و یه سری شون گرون
به نظرم میا فعلا از همه بازدید بالاتری داره , جدیدا هر ویدئویی که میزاره تو 24 ساعت تقریبا 100K بازدید میخورهاین آریا خیلی خوبه . الانم یه مدته روزی یه ویدیو میذاره . هر ویدیوش هم حداقل 60کا ویو میخوره . فکر کنم تو ایرانیا بیشتریت درامدو داره
تو گزینه هایی که دیدی، میکروفون تو رنج قیمت بویا BY-M1 بهترم بود؟
اره میا ویدیوهاش بازدیدش بالای 100کا هست ولی ویدیو کم میذاره . مثلا تو 7 روز اخیر میا یه ویدیو گذاشته 125کا ویو خورده ولی کوکسر 8تا ویدیو گذاشته که سرجمع 540کا ویو خورده!به نظرم میا فعلا از همه بازدید بالاتری داره , جدیدا هر ویدئویی که میزاره تو 24 ساعت تقریبا 100K بازدید میخوره
کلا جنس مونث ایرانی همیشه در این مقوله ها موفق تر از مذکرشه!!
منظورم مدلش بود
مرسیاینم به نظر چیز خوبی باشه تو این قیمتمیکروفون دوربین آدیو تک مدل ATR3350
خرید اینترنتی میکروفون دوربین آدیو تک مدل ATR3350 و قیمت انواع میکروفون حرفهای متفرقه از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای میکروفون حرفهای متفرقه با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
یدونه +rode lav همچین چیزی هم هست فکر کنم دور بر 400-600 هستشمرسی
توی تست های بین این و بویا، اکثرا به اکثرا 3350 رای داده بودن
چند وقتی هم هست که از اصطلاحات سکشوال بیشتر استفاده میکنن، بازی هایی هم که بازی میکنن همینطورهبه نظرم میا فعلا از همه بازدید بالاتری داره , جدیدا هر ویدئویی که میزاره تو 24 ساعت تقریبا 100K بازدید میخوره
کلا جنس مونث ایرانی همیشه در این مقوله ها موفق تر از مذکرشه!!
smartlav+ قیمتش ۱۸۰۰ زدن - امازون ۸۰ دلار ناقابلیدونه +rode lav همچین چیزی هم هست فکر کنم دور بر 400-600 هستش
فقط نمیدونم این 3350 که دادم چرا باطری ساعت باید بخوره
چند وقتی هم هست که از اصطلاحات سکشوال بیشتر استفاده میکنن، بازی هایی هم که بازی میکنن همینطوره
لباس های باز تری هم میپوشه و کلا رفتار و گفتار هر دوشون به سمت نیاز جامعه ایرانی رفته!
این قضیه فقط به ایران محدود نمیشه، منتها ایران سهم بیشتری دارهیادمه یه استریم رینیوسیکس تو توییچ دیده بودم کلی بازدید کننده داشت , گیمر هم دختر بود , گفتم برم ببینم چه خبره
رفتم دیدم چه می بینی ! دختر با یه تاپ نصفه نیمه نشسته , وقتی هم گیم شروع میشد کلا 1 دقیقه دووم نمیاورد و کشته میشد ! و بقیه مدت داشت با گوشی ور میرفت!
ولی ملت همیشه در صحنه همچنان در حال تماشا بودن !! فقط بخاطر یه تاپ نصفه نیمه !
الان تاکسیک گرل تقریبا 17K ساب داره ولی هر ویدئو تو 24 ساعت اول نزدیک 40K بازدید میخوره
کلا جنس مونث تو ایران در این زمینه ها موفق تره