• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
صداوسیمای جمهوری اسلامی شامل کپی رایت هستش ؟
یعنی میشه با فیلماش کسب درامد کرد یا نه ؟

فک کنم قبل مانیتایز نشه استفاده کرد چون تایید نمیشه ولی بعد قبول شدن مانیتایز فک کنم بشه استفاده کرد
3-4 سال دیر شده !

تهیه کننده ها همه قرارداد میبندن خودشون اپلود میکنن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نمیدونم کلا مشکوک میزنه!
این همه سایت که کار ارزی انجام میده فقط همین یکی خدمات یوتیوب داشت
مالزی که به ایرانی اقامت نمیده ! یعنی هیچ شماره حسابی با ایرانی نمیشه ساخت !

این چطور حساب داره که چک میگیره ؟

اگر با طرف خارجی کارمیکنه - نزدیک 30 درصد مالیات مالزی هستش ! چقدر در میارید که سی درصد باید بدید ! این را بهتون اعلام کرده ؟!

دوما اگر شرکت بزرگی هست ! چطور میشه یک ادرس یک حساب مثلا به 10 حساب یوتیوب متصل شه ؟

یعنی این شرکت ادعا کنه مالک 100 صفحه یوتیوبم ! چطور گوگل شک نمیکنه ؟ یا محدودیتی هست

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یعنی چطور؟؟؟
بالاخره باید کپی رایت باشه که یوتیوب گیر بده

چطور رو باید یک اکانت فیک بسازی

هرچی ایتم صدا سیما مدنظرت هست

اپلود کنی تا ببینی چه شرکتی رایت محصول برعهده گرفته !

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چطور رو باید یک اکانت فیک بسازی

هرچی ایتم صدا سیما مدنظرت هست

اپلود کنی تا ببینی چه شرکتی رایت محصول برعهده گرفته !

بنظرت چقدر طول میکشه تا پیام کپی رایت بیاد ؟

فرض کن یه روز ویدئو رو بزاری وقتی ویو گرفت یا de list کنی یا پرایویتش

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

گرگ ها همیشه در صحنه هستن !

پیام که هوشمند هست همان لحظه میاد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
گرگ ها همیشه در صحنه هستن !

پیام که هوشمند هست همان لحظه میاد
نه اینطوری نیستش

میشه این کار رو کردش

پیام هوشمند برای محصولاتی میادش که اطلاعات کپی رایتشون توی دیتابیس یوتیوب ذخیره شده مثلا گدهای md5 و هش هاشون

حالا من مطمنم محصولات ایرانی از این چیزا ندارن و جایی ثبت نمیشن و هشدارها دستی هستش

گرگ کیلو چنده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نه اینطوری نیستش

میشه این کار رو کردش

پیام هوشمند برای محصولاتی میادش که اطلاعات کپی رایتشون توی دیتابیس یوتیوب ذخیره شده مثلا گدهای md5 و هش هاشون

حالا من مطمنم محصولات ایرانی از این چیزا ندارن و جایی ثبت نمیشن و هشدارها دستی هستش

گرگ کیلو چنده

مگه تهیه کننده های صدا سیما چه تعداد هستن ؟ چقدر محتوا در سال تولید میشود ؟

همه در کتابخانه شون ثبت شدند

درمورد گرگ کیلو چنده منم تا پارسال همینو میگفتم !

بعد فهمیدم چه دنیای هستش !
چه مافیایی پشت یوتیوب فارسی هستش

صدا سیما تحریم شده ! منتهی محتوای تولید شده در همین صدا سیما رایت داره !! عجب

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مگه تهیه کننده های صدا سیما چه تعداد هستن ؟ چقدر محتوا در سال تولید میشود ؟

همه در کتابخانه شون ثبت شدند

درمورد گرگ کیلو چنده منم تا پارسال همینو میگفتم !

بعد فهمیدم چه دنیای هستش !
چه مافیایی پشت یوتیوب فارسی هستش

صدا سیما تحریم شده ! منتهی محتوای تولید شده در همین صدا سیما رایت داره !! عجب

کپی رایت و دخل و خرج صداوسیما توی یوتیوب رو میگن دست شایان شلیله هستش با یه شرکت توی اتریش مدیرتش میکنن

برای بلک هت هیچ محدودیتی وجود نداره عشقم

الان طرف یه بخشایی از فیلم رو میزاره وسط یه سری تصویر آشغال بعد یکی دو روز که ویو گرفت و درامدش هم حساب شد با یوتیوب استدیو فیلم رو کات میکنه و ویدئو عادی رو برمیگردونه سر جاش

ذهنت کوچیک باشه سریع به بنبست میخوری

توی اینترنت هیچ ناممکنی وجود ندار
البته برای ما ایرانی ها داره از نظر پول

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کپی رایت و دخل و خرج صداوسیما توی یوتیوب رو میگن دست شایان شلیله هستش با یه شرکت توی اتریش مدیرتش میکنن

برای بلک هت هیچ محدودیتی وجود نداره عشقم

الان طرف یه بخشایی از فیلم رو میزاره وسط یه سری تصویر آشغال بعد یکی دو روز که ویو گرفت و درامدش هم حساب شد با یوتیوب استدیو فیلم رو کات میکنه و ویدئو عادی رو برمیگردونه سر جاش

ذهنت کوچیک باشه سریع به بنبست میخوری

توی اینترنت هیچ ناممکنی وجود ندار
البته برای ما ایرانی ها داره از نظر پول

مسئله استرایک هست یا اخطار کپی رایت ؟

اگر اخطار کپی رایت که هیچ درامدی عاید نمیشه !

دوما ! با مدارک واقعی احراز هویت شدی ! دنبال درامد لیگال ( قانونی ) هستی ! باید رعایت همه چی بکنی ! حتی طرفی که محتواش کپی رایت داره .. میتونه به علت ابیوز بچیاره کنه اون کسی که حسابش متصل به یوتیوب هست!

بلک هت جاش تو فضای قانونی نیست !

----

با فرض اینکه مسئله بالا هم اهمیت ندیم ! بگیم حساب ماله ما نیست ! ماهم در اروپا نیستیم !

در مارکت ایران شما در 2 روز چقدر میتونی ویو بگیری هیت بشی؟ فقط امیر تتلو باید باشی با حاشیه هاش ! وگرنه محتوای خاصی نیست در دوروز انقدر دیده شه !که بشه درامدی بدست اورد !

---
به نظر این که کاری که گفتی میکنن فقط برای مشترک جمع کردن برای استفاده های آینده !
وگرنه همون کارم در دوروز اول با ریپورت میتونه پاک بشه ! تکرار اینها حساب بسته میشه !

---

من خودم فوتبال ها که تمام میشد با گزارش انگلیسی میزاشتم ! اما ویدئو را راست به چپ میکردم !

بازیکن به سمت راست گل میزد ! تو تصویر من به سمت چپ گل میزد :))

منتهی دون میپاشید برام یوتیوب ! یا درامدزایی فعال کردم حساب را بست ! جوری هم بست که گفت حق استفاده از سرویس نداری

1588805286456.png

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مسئله استرایک هست یا اخطار کپی رایت ؟

اگر اخطار کپی رایت که هیچ درامدی عاید نمیشه !

دوما ! با مدارک واقعی احراز هویت شدی ! دنبال درامد لیگال ( قانونی ) هستی ! باید رعایت همه چی بکنی ! حتی طرفی که محتواش کپی رایت داره .. میتونه به علت ابیوز بچیاره کنه اون کسی که حسابش متصل به یوتیوب هست!

بلک هت جاش تو فضای قانونی نیست !

----

با فرض اینکه مسئله بالا هم اهمیت ندیم ! بگیم حساب ماله ما نیست ! ماهم در اروپا نیستیم !

در مارکت ایران شما در 2 روز چقدر میتونی ویو بگیری هیت بشی؟ فقط امیر تتلو باید باشی با حاشیه هاش ! وگرنه محتوای خاصی نیست در دوروز انقدر دیده شه !که بشه درامدی بدست اورد !

---
به نظر این که کاری که گفتی میکنن فقط برای مشترک جمع کردن برای استفاده های آینده !
وگرنه همون کارم در دوروز اول با ریپورت میتونه پاک بشه ! تکرار اینها حساب بسته میشه !

---

من خودم فوتبال ها که تمام میشد با گزارش انگلیسی میزاشتم ! اما ویدئو را راست به چپ میکردم !

بازیکن به سمت راست گل میزد ! تو تصویر من به سمت چپ گل میزد :))

منتهی دون میپاشید برام یوتیوب ! یا درامدزایی فعال کردم حساب را بست ! جوری هم بست که گفت حق استفاده از سرویس نداری

مشاهده پیوست 1177474

فوتبال فارسی لیگ برتر خودمون ؟

خب بلک هت همینه دیگه ذاتش

متدهایی بسیار زودبازده و زودگذر

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

فیلم های سینمایی همون لحظه اخطار کپی رایت میاد , چند صفحه قبل توضیح دادم
فیلم های سینمایی ایرانی بواسطه شرکتی بنام wediacorp لایسنس کپی رایت دارن و به محض آپلود همون لحظه اخطار کپی رایت میگیره و امکان انتشار نیست

تمام کانال هایی هم که فیلم و سریال منتشر میکنن به نوعی از wediacorp لایسنس دارن , حالا چطور لایسنس گرفتن رو نمیدونم

Untitled-1.jpg

در مورد ویو گرفتن و بعد پرایوت کرد فکر کنم محاسبه نشه , چون یوتیوب میگه پابلیک واچ تایم

در مورد فیلم من یه ایده دارم نمیدونم چقدر جواب میده

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فیلم های سینمایی همون لحظه اخطار کپی رایت میاد , چند صفحه قبل توضیح دادم
فیلم های سینمایی ایرانی بواسطه شرکتی بنام wediacorp لایسنس کپی رایت دارن و به محض آپلود همون لحظه اخطار کپی رایت میگیره و امکان انتشار نیست

تمام کانال هایی هم که فیلم و سریال منتشر میکنن به نوعی از wediacorp لایسنس دارن , حالا چطور لایسنس گرفتن رو نمیدونم

مشاهده پیوست 1177483

در مورد ویو گرفتن و بعد پرایوت کرد فکر کنم محاسبه نشه , چون یوتیوب میگه پابلیک واچ تایم

در مورد فیلم من یه ایده دارم نمیدونم چقدر جواب میده

بنظرت اگه md5 و هش فیلم رو عوض کنن درست میشه ؟ حالا بخشی از فیلم رو اپ کنیم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بنظرت اگه md5 و هش فیلم رو عوض کنن درست میشه ؟ حالا بخشی از فیلم رو اپ کنیم
به ذهنم رسیده بود که hash و md5 رو تغییر بدم ولی خودم تست نکردم

جدیدا بعضی کانال ها فیلم رو بصورت کامل بصورت مورب قرار میدن , ولی من خودم این حالت رو تست کردم بازم اخطار کپی رایت اومد , حالا نمیدونم اینا چطور با این روش قرار میدن که اخطار رو رد میکنه

Untitled.jpg

در مورد آپلود بخشی از فیلم هم باید بگم فقط تا 29 ثانیه از یک محتوای کپی رایت دار رو اگه آپلود کنید اخطار نمیده و بیشتر از 29 ثانیه اخطار میاد

ایده ای که من دارم بهتر از تغییر هش و md5 هست و عملا شما کار خلافی انجام نمیدی

شما یک تیتراژ ساختی برای فیلم میسازی , 29 ثانیه هم از فیلم اصلی رو میچسبونی به تیتراژ به اندازه ای که ویدئو شما حداقل 1 دقیقه باشه

مدت زمان ویدئو هم باید با زمان فیلم اصلی یکی باشه مثلا اگر فیلم اصلی 90 دقیقه هست , ویدئو شما هم باید 90 دقیقه باشه تا بیننده فکر کنه این همون فیلم اصلی هست

بعد از تیتراژ و بخشی از فیلم اصلی شما یه پیام میزاری در مورد کپی رایت و بیننده رو ارجاع میده به لینک دانلود در توضیحات

فرض اگر شما 1000 بازدید بگیری میشه 1000 دقیقه که خودش میشه معادل 16 ساعت , در اینجا شما عملا هیچ قانون کپی رایتی رو نقض نمیکنی

فقط یک چیز رو نمیدونم که آیا گذاشتن لینک دانلود یک محصول ایرانی کپی رایت دار در توضیحات از نظر یوتیوب چطور میشه ؟

ضمن اینکه این روش یک ایراد هم داره , ایرادش اینه که بیننده دفعه اول که میاد داخل کانال گول این ترفند رو میخوره و شما یک دقیقه بازدید رو ازش میگیری ولی دفعات بعد میدونه که روش کار چطور هست و یکراست میره سراغ لینک دانلود داخل توضیحات و شما عملا دیگه بازدید نمیگیری

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به ذهنم رسیده بود که hash و md5 رو تغییر بدم ولی خودم تست نکردم

جدیدا بعضی کانال ها فیلم رو بصورت کامل بصورت مورب قرار میدن , ولی من خودم این حالت رو تست کردم بازم اخطار کپی رایت اومد , حالا نمیدونم اینا چطور با این روش قرار میدن که اخطار رو رد میکنه

مشاهده پیوست 1177603

در مورد آپلود بخشی از فیلم هم باید بگم فقط تا 29 ثانیه از یک محتوای کپی رایت دار رو اگه آپلود کنید اخطار نمیده و بیشتر از 29 ثانیه اخطار میاد

ایده ای که من دارم بهتر از تغییر هش و md5 هست و عملا شما کار خلافی انجام نمیدی

شما یک تیتراژ ساختی برای فیلم میسازی , 29 ثانیه هم از فیلم اصلی رو میچسبونی به تیتراژ به اندازه ای که ویدئو شما حداقل 1 دقیقه باشه

مدت زمان ویدئو هم باید با زمان فیلم اصلی یکی باشه مثلا اگر فیلم اصلی 90 دقیقه هست , ویدئو شما هم باید 90 دقیقه باشه تا بیننده فکر کنه این همون فیلم اصلی هست

بعد از تیتراژ و بخشی از فیلم اصلی شما یه پیام میزاری در مورد کپی رایت و بیننده رو ارجاع میده به لینک دانلود در توضیحات

فرض اگر شما 1000 بازدید بگیری میشه 1000 دقیقه که خودش میشه معادل 16 ساعت , در اینجا شما عملا هیچ قانون کپی رایتی رو نقض نمیکنی

فقط یک چیز رو نمیدونم که آیا گذاشتن لینک دانلود یک محصول ایرانی کپی رایت دار در توضیحات از نظر یوتیوب چطور میشه ؟

ضمن اینکه این روش یک ایراد هم داره , ایرادش اینه که بیننده دفعه اول که میاد داخل کانال گول این ترفند رو میخوره و شما یک دقیقه بازدید رو ازش میگیری ولی دفعات بعد میدونه که روش کار چطور هست و یکراست میره سراغ لینک دانلود داخل توضیحات و شما عملا دیگه بازدید نمیگیری
اینی که میگیو دیدم
هم اندازه زمان فیلم یه فایل درست میکنن اپ میکنن بعد میگن از اینجا دانلودش کنید

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اینی که میگیو دیدم
هم اندازه زمان فیلم یه فایل درست میکنن اپ میکنن بعد میگن از اینجا دانلودش کنید
طبق چیزی که من سرچ کردم 70-80% اونایی که ارجاع میدن به جای دیگه یا اصلا لینک دانلودی در کار نیست و فقط جهت تبلیغ یه سایت دانلود هست یا ارجاع میدن به لینک دانلود پولی

منتها من فکر میکنم اینم از نظر یوتیوب مشکل داره , چون شما داری لینک دانلود یه محصول کپی رایت دار رو از طریق پلتفرم یوتیوب پخش میکنی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
طبق چیزی که من سرچ کردم 70-80% اونایی که ارجاع میدن به جای دیگه یا اصلا لینک دانلودی در کار نیست و فقط جهت تبلیغ یه سایت دانلود هست یا ارجاع میدن به لینک دانلود پولی

منتها من فکر میکنم اینم از نظر یوتیوب مشکل داره , چون شما داری لینک دانلود یه محصول کپی رایت دار رو از طریق پلتفرم یوتیوب پخش میکنی
اینی که میگی cpa هستش
مستقیم به کسب درامد از یوتیوب مربوط نمبشخ

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
به نظر من راه درستش رو برین.
این طوری یه دفعه می بینید 2 سال وقت گذاشتید و هنوز در نقطه صفر قرار دارید.( منظورم تست این روش های دور زدن قانون کسب درامد سیستم گوگل است)

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
این میکروفون بویا رو کسی داره ؟ چطوره ؟
@l3est

بالا