به ذهنم رسیده بود که hash و md5 رو تغییر بدم ولی خودم تست نکردم
جدیدا بعضی کانال ها فیلم رو بصورت کامل بصورت مورب قرار میدن , ولی من خودم این حالت رو تست کردم بازم اخطار کپی رایت اومد , حالا نمیدونم اینا چطور با این روش قرار میدن که اخطار رو رد میکنه
مشاهده پیوست 1177603
در مورد آپلود بخشی از فیلم هم باید بگم فقط تا 29 ثانیه از یک محتوای کپی رایت دار رو اگه آپلود کنید اخطار نمیده و بیشتر از 29 ثانیه اخطار میاد
ایده ای که من دارم بهتر از تغییر هش و md5 هست و عملا شما کار خلافی انجام نمیدی
شما یک تیتراژ ساختی برای فیلم میسازی , 29 ثانیه هم از فیلم اصلی رو میچسبونی به تیتراژ به اندازه ای که ویدئو شما حداقل 1 دقیقه باشه
مدت زمان ویدئو هم باید با زمان فیلم اصلی یکی باشه مثلا اگر فیلم اصلی 90 دقیقه هست , ویدئو شما هم باید 90 دقیقه باشه تا بیننده فکر کنه این همون فیلم اصلی هست
بعد از تیتراژ و بخشی از فیلم اصلی شما یه پیام میزاری در مورد کپی رایت و بیننده رو ارجاع میده به لینک دانلود در توضیحات
فرض اگر شما 1000 بازدید بگیری میشه 1000 دقیقه که خودش میشه معادل 16 ساعت , در اینجا شما عملا هیچ قانون کپی رایتی رو نقض نمیکنی
فقط یک چیز رو نمیدونم که آیا گذاشتن لینک دانلود یک محصول ایرانی کپی رایت دار در توضیحات از نظر یوتیوب چطور میشه ؟
ضمن اینکه این روش یک ایراد هم داره , ایرادش اینه که بیننده دفعه اول که میاد داخل کانال گول این ترفند رو میخوره و شما یک دقیقه بازدید رو ازش میگیری ولی دفعات بعد میدونه که روش کار چطور هست و یکراست میره سراغ لینک دانلود داخل توضیحات و شما عملا دیگه بازدید نمیگیری