• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
خب به نظر شما از ادسنس و یوتیوب و .. چی بهتره که بچه ها روش انرژی بذارن؟
فقط به آرمان جون و آریا جون و باراد جون و ایلیا جونم میگم:p:D

من Hint رو دادم، هرکی دوست داره خودش میره پیدا میکنه. هرکسی با توجه به استعداد و توانایی هاش خودش باید مسیر رو پیدا کنه. من الان یه چیزی بگم، دوباره یه کاربر goldenrule تراشیده میشه:D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان
طبق بحثایی که تو انجمن های یوتیوب شده، به خاطر کرونا بازدید ها بالا رفته و درآمدها فوق العاده کم شده
درامد ها به این خاطر کم شده که میگن اکثر شرکت ها توی این دوران کرونایی تبلیغاتشونو محدود کردن و گوگل هم چون که تبلیغات کمتر میگیره باعث میشه تبلیغات کمتری توی ویدیوها پخش شه
و بازدید بالا هم بخاطر خونه نشینی مردمه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خب به نظر شما از ادسنس و یوتیوب و .. چی بهتره که بچه ها روش انرژی بذارن؟
چیزی که خیلی از یوتیوبر ها ازش به عنوان منبع پردرامد نام میبرن سیستم amazon FBA هست
همون سیستم فروش در آماوزن که برای ایران کاربردی نداره

فقط به آرمان جون و آریا جون و باراد جون و ایلیا جونم میگم:p:D
همش 38 تا مونده !! ;)

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یوتیوب که چیزی نیست میتونید یه سایت فروشگاهی بزنید با فروش دوربین شروع کنید بعد چند سال دسته بندی های جدید اضافه کنید و سیستم چند فروشندگی راه بندازید و اسم خودتونو بزارید آمازون ایران. لوگوتون هم قرمز مشکی بزنید.
من Hint رو دادم، هرکی دوست داره خودش میره پیدا میکنه.
من میرم پیدا میکنم:p. اتفاقا هینت خوبی دادی. من ایده مشابه داشتم که دارم با کمک آرمان جونم اجرا میکنم
چیزی که خیلی از یوتیوبر ها ازش به عنوان منبع پردرامد نام میبرن سیستم amazon FBA هست
همون سیستم فروش در آماوزن که برای ایران کاربردی نداره

همش 38 تا مونده !! ;)
از آمازون بهتر هم هست.

هزار تا راه هست. 2 تا مساله اصلی هست. اول اینکه شخصی که میخواد با خارج کار کنه، باید حداقل انگلیسی رو کامل بلد باشه، حالا زبون دوم و سوم چه بهتر ... دوم اینکه چیزی برای ارائه داشته باشه.سوم اینکه هوش داشته باشه که آرمان جونم داره
بعضی از بچه ها متاسفانه سوراخ دعا رو گم کردن:D. هر کاری که یه دیوونه کرد و ازش پول درآورد که آدم نباید تکرار کنه. آدم باید یه بیزینس مشخص قابل پیش بینی داشته باشه، نه اینکه ببینه امروز مردم از چع نوع دلقک بازی خوششون میاد، بره رو اون سرمایه گذاری کنه:D

پ.ن: 38 تا ؟:eek: مگه 100 تا شده ؟:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
راستش من چندجا دیده بودم میگفتن درامد خیلی کمی دارن از این طریق
برعکس شما من ویدئو زیاد دیدم که اکثرا amazon FBA رو یکی از گزینه های پرسود عنوان میکنن

البته اینها روش درآمدزایی ارتباط مستقیم با چین داره که با شرایط فعلی چین و داستان کرونا قطعا در آینده این روش بازدهی قبل رو نخواهد داشت

تو این ویدئو مثال زده :

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
برعکس شما من ویدئو زیاد دیدم که اکثرا amazon FBA رو یکی از گزینه های پرسود عنوان میکنن

البته اینها روش درآمدزایی ارتباط مستقیم با چین داره که با شرایط فعلی چین و داستان کرونا قطعا در آینده این روش بازدهی قبل رو نخواهد داشت

تو این ویدئو مثال زده :

بیشتر یوتیوبرهای بزرگ ازش استفاده میکنن
بزرگ رو نمیدونم اینکه من میگم در حد 100 هزار ساب هست که ما خیلی زور بزنیم هم انقدر نمیشه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
الان درباره کدوم حرف میزنید
Amazon FBA اونیه که جنس رو تو چین سفارش میدی با آمازون میفروشی
Amazon Affiliate اونیه که برای دیگران بازاریابی میکنی

سود اولی بالاست ولی سرمایه میخواد برای خرید از چین. و الانم وضعیتش جالب نیست به خاطر کرونا.
دومی درصدش پایینه باید خیلی زیاد بفروشی که به درآمد خوب برسی.
درهر دو صورت فکر میکنم چون بازدیدها ایرانی هستن هیچ کدوم بازدهی نداره
بزرگ رو نمیدونم اینکه من میگم در حد 100 هزار ساب هست که ما خیلی زور بزنیم هم انقدر نمیشه
۱۰۰هزار ساب هم شه فکر نمیکنم برا ایران فروش داشته باشه

یه روش جالبی که دیدم توی کانال های پربازدید ازش استفاده میکنن اینه که، یه شماره مشاوره میزارن (بر اساس موضوع کانال مثلا مشاوره ازدواج، تحصیل، اقامت و ...) بعد با یه اپراتور یا مخابرات یا نمیدونم چی چی قرارداد میبندن که دقیقه ای هزینه تلفن رو از کاربر بگیرن
این چه روشیه؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
الان درباره کدوم حرف میزنید
Amazon FBA اونیه که جنس رو تو چین سفارش میدی با آمازون میفروشی
Amazon Affiliate اونیه که برای دیگران بازاریابی میکنی

سود اولی بالاست ولی سرمایه میخواد برای خرید از چین. و الانم وضعیتش جالب نیست به خاطر کرونا.
دومی درصدش پایینه باید خیلی زیاد بفروشی که به درآمد خوب برسی.
FBA مخفف Fullfilment by Amazon هست یعنی شما جنست رو به انبار امازون تحویل بدی و تمامی مراحل بسته بندی و غیره و رو خود امازون انجام میده
الزاما به این منظور نیست که حتما شما جنست رو از چین خرید باشی , منتها سود خرید جنس از چین خیلی خیلی زیاده

تو همون ویدئو که گذاشتم چند کالا بصورت ضمنی مثال زده که طرف از چین خرید 1 دلار و در آمازون فروخته 20-30 دلار و یا بیشتر

البته این روش که کلا در ایران عملی نیست چون اصلا امازون با ایران کار نمیکنه پس کلا تو ایران منتفیه

بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنی , من خودم شخصا وقتی فهمیدم MrBeast بعد از پنج سال ویدئو گذاشتن تازه دو سه ساله ترکونده گوشی دستم اومد و سطح انتظارات و توقعاتم رو کلا صفر کردم :D

تجربه شخصیم اینه که هر زمان فقط روی پول متمرکز میشی نتیجه خوبی نمیگیری , الان با توجه به تفاوت نرخ دلار و ریال همش در حال چرتکه انداختن و حساب کتاب میکنیم که اگه فلان بازدید بگیریم فلان دلار درامد داره و به تومن میشه فلان تومن!!
غافل از اینکه به اصل نکته توجه نمیکنیم و اون اینه که اصلا ممکنه یوتیوب کانال رو تایید نکنه !!

پس بهتر به پول فکر نمیکنم و فقط استارت بزنم

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
99.9 درصد از چینه دیگه بقیه کشورا زیاد قیمتاشون مناسب نیست.
چین رو منم شنیدم از سایت alibaba مثلا یه کالایی رو زده 10 دلار باهاشون حرف بزنی 1-2 دلار هم راضین.
همونو میشه چندین برابر قیمت فروخت

همه این مشکلات یه آدرس و حساب خارجی میخواد.
اینا Hint نمیخواد آدرس فیزیکی خارج از کشور میخواد.
کلا این متدها بدرد ایران نمیخوره

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینا Hint نمیخواد آدرس فیزیکی خارج از کشور میخواد.

قبل از اینکه تیکه بندازی یه کم فکر کن:p. اینهمه خارجی بدبخت، آدرس ندارن ؟ این دانشجوهای ایرانی مقیم اروپا که الان با این کرونا کم مونده به کارتن خوابی بیفتن، آدرس ندارن؟ :p. پس چرا از یوتیوب یا اینترنت پول پارو نمیکنن ؟
شما یه محتوای با ارزش برای عرضه به مردم داشته باش، آدرسش با من. بلد نیستی برقصی الکی میگی زمین کجه:D. من خودم با تک تک این سیستم ها کار کردم و ازشون درآمد داشتم. آمازون اسوشیئیت کجا آدرس فیزیکی میخواد ؟ هزار تا شرکت چینی هستن که میتونی باهاشون کار کنی و اصلا با ایران مشکلی ندارن

نمیگم تحریم نیست و هیچ مشکلی وجود نداره. اما وقتی یه چیزی رو بلد نیستی و یکی صرفا برای خیرخواهی داره یادت میده، تیکه ننداز. وایسا گوش کن یاد بگیر:p

پ.ن: من تحمل 28 تا پست دیگه رو ندارم. الان دعوا راه میندازم بن بشم:p:D

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان میخوام این وسط یه تبلیغی کنم! :p;)
دوستانی که کانال یوتیوب شون آماده درامد زایی هست و مشکل کپی رایت نداره و نخواهد داشت! اگر تمایل دارند به بنده پیام بدن تا ادسنس را فعال کنم و بصورت درصدی کار کنیم.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اینجا نوشته چک به آدرسی که مینویسید ارسال میشه

مشاهده پیوست 1174903
شما یه آدرس الکی بزن. بعد موقع دریافت پول، گیفت کارت آمازون بگیر. به همین راحتی:p. آمازون دایرکت دپوزیتش فقط برای داخل امریکاست. برای من اروپایی هم نمی ارزه که چک دلاری از آمازون بگیرم، توی اروپا نقد کنم. راه های دیگه هم هست که نمیگم تا چش مصطفی درآد:p شما هدفت بحث کردن و اثبات حرفته متاسفانه، اگه هدفت یادگیری بود، صفر تا صدشو بهت میگفتم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
سلام دوستان میخوام این وسط یه تبلیغی کنم! :p;)
دوستانی که کانال یوتیوب شون آماده درامد زایی هست و مشکل کپی رایت نداره و نخواهد داشت! اگر تمایل دارند به بنده پیام بدن تا ادسنس را فعال کنم و بصورت درصدی کار کنیم.

بفرما آقای @l3est شاهد از غیب رسید:D مشکلت حساب و آدرس بود دیگه. ایشون هم حساب داره هم آدرس. درصدی با هم کار کنید. کانال هم که مال شماست. مشکل اعتمادسازی در کار نیست. پس فردا نخواستی ادامه بدی، اکانت ادسنس ایشون رو از کانالت حذف میکنی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
قبلا با یه ایمیل اینا رو تست کردم. بعد آدرس هم مشخصات مالیاتی میخواد اونارم الکی بزنم؟ :|
اتفاقا من همیشه هدفم یاد گرفتن و یاد دادنه تو پی تی هم پستام مشخصه درصد زیادیش دارم به سوال بقیه جواب میدم.
دوست عزیز به جان خودم نباشه، به مرگ مصطفی:D من از دوره ماقبل تاریخ دارم با آمازون کار میکنم. هم فروش مستقیم،هم دراپ شیپینگ، هم اسوشیئیتش. یه چیزی میدونم که دارم میگم دیگه. شمایی که قراره گیفت کارت بگیری، پولی به صورت سوییفت یا کلیرنس ACH قرار نیست به حسابت بیاد و از طرفی به عنوان امریکایی ثبت نام نکردی، ته تهش خیلی که درامدت زیاد بشه، یه فرم W-8BEN به صورت تشریفاتی پر میکنی.
تازه فقط که آمازون نیست. شما یه چرخ توی اینترنت بزنی هزار تا شرکت روسی و چینی پیدا میکنی که حاضرن با ایرانی کار کنن و به صورت بیت کوین یا وبمانی یا هرچی پرداخت کنن. شما داری ماهی 500 هزار دلار به طرف سود میرسونی، کالاش رو میفروشی، طرف برات پشتک وارو هم میزنه:D
بعد ما که کانال فارسی داریم، با associate چطور قراره درآمد داشته باشیم؟ از ایران که کسی نمیتونه از آمازون خرید کنه.
خب این دیگه مشکل شماست:D شما میخوای توی یک پلتفرم خارجی محتوا تولید کنی، از یک شرکت خارجی هم کسب درآمد کنی، با مخاطب ایرانی ؟ خب نمیشه دیگه. مثل اینه که بخوای بری وسط منهتن به زبون فارسی مهر کربلا بفروشی:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دقیقا حرف منو میزنه درباره میکروفن گوشی :D
با میکروفن گوشی هم میتونید صدایی با این کیفیت ضبط کنید
غیر ممکنه این صدا با این کیفیت با گوشی ضبط شده باشه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
غیر ممکنه این صدا با این کیفیت با گوشی ضبط شده باشه
میشه. نوآ جون و استیون جونم با گوشی ضبط میکنن، خیلی عالیه

پ.ن: کیفیت ضبط صدا بیشتر به محیط و نوع صدابرداری برمیگرده. وگرنه میکروفون های تا 2-3 میلیون، عملا چیزی اضافه تر از یک میکروفون یقه ای خوب ندارن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
میشه. نوآ جون و استیون جونم با گوشی ضبط میکنن، خیلی عالیه

پ.ن: کیفیت ضبط صدا بیشتر به محیط و نوع صدابرداری برمیگرده. وگرنه میکروفون های تا 2-3 میلیون، عملا چیزی اضافه تر از یک میکروفون یقه ای خوب ندارن
یقه ای خوب هم دو سه تومن میشه
این محیط استاندارد که بخوای باشه خودش ده برابر میک خوب خرجشه خب :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یعنی من الان میتونم بدون آدرس و حساب خارجی، بدون فرم مالیات با FBA کار کنم؟
associate رو گرفتم چی شد، آدرس و مشخصات مالیاتی فیک. درآمد هم با گیفت آمازون نقد میشه. این رو میتونم درک کنم که آدرس نمیخواد.
FBA چطور میشه؟ یکی مثلا کالا رو بخواد پس بفرسته به کجا میفرسته؟
بعد با مشخصات غیر واقعی ثبت نام کنیم آمازون میگه بفرمایید این فضای انبار ما خدمت شما که همه مشخصاتت فیکه؟ :oops:

الان کانالایی مثل آریا کیوکسر دارن پای سیستم بازی میکنن و چند هزار دلار هم درمیارن در ماه.
مخاطب ایرانی معمولی نیست که، با آیپی غیر ایرانی هست.
مشاهده پیوست 1174925

صدا رو ضبط میکنی اولش که اینجوری نیست. ادیت میخواد
compression
normalize
hard limiter
denoise
و...

خیلی گشتم یه مهندس صدا پیدا نکردم که تو یوتیوب توضیح داده باشه دقیقا چطور برای ویدیو ادیت کنیم. خودم از منابع مختلف یه چیزایی یاد گرفتم ولی میدونم که میتونه بهتر ازینا باشه. همه فقط گفتن این گزینه رو بزنید، بعد این گزینه رو همه هم نظر شخصی هست دلیلش رو نمیگن (چون خودشونم دقیق نمیدونن)

کانال های podcastage و booth junkie اتفاقا دو تا از بهترین کانال هایی هستن که تو زمینه صدا کار میکنن.

با همون متد پتو شروع کن، یا اگه کمد دیواری دم دست هست میتونی تو همون ضبط کنی کیفیت خیلی خوب میشه.
پادکستیج خیلی خوبه ولی فکر نکنم تاحالا میک های معمولی و گوشی رو تست کرده باشه اگه بود خوب میشد

توی تصویر نمیشه بود اگه برم تو کمد :D از این پنلای آکوستیک و ابرا نخریدی هنوز؟

بالا