یک سری سولات ابتدایی که اکثرا میدونید ولی میخام به صورت کوتاه بهشون پاسخ بدم و بعدا اگه کسی بیشتر خواست با همدیگه توضیح میدیم اینجا
1: برای اینکه بتونم توی یوتیوب کسب درآمد کنم چه حداقل هایی نیاز دارم؟
برای شروع کار شما ابتدا یه یک اکانت گوگل نیاز دارید که باهاش وارد یوتیوب شید و با استفاده از اون اکانت یک کانال بسازید
خیلی خب کانالتونو ساختید و شروع کردید به آپلود، اینجا شما نیاز دارید که حداقل ۱۰۰۰ تا Subscriber و ۴۰۰۰ ساعت تماشای ویدیو توی ۱۲ماه داشته باشید تا شروع به درآمد زایی کنید
دوم شما باید یک حساب adsence توی گوگل بسازید، حالا اینو کلا skip کنید چون ممکنه تو ایران زندگی کنید و یه سری محدودیت ها داشته باشید، نگران نباشید بعدا میتونید کل کانالتون از طریق پنلتون به یک جیمیل یا فرد دیگه انتقال بدید (برای واگذاری یا مهاجرت و ...)
2: به ازای آپلود هر ویدیو چقدر درآمد از یوتیوب بهم میرسه؟
به خیلی از فاکتور ها بستگی داره، درآمد تبلیغ هی یوتیوب می میتونه از 0.35 $ تا 5 دلار در هر بازدید متغیر باشه، یوتیوبر ها یک دلار رو برا هر ۱۰۰۰بازدید ۱۰۰درصدی میدونن
3: روش های کسب درآمد از یوتیوب چیا هستن؟
چندین روش وجود داره که راحت ترین و بی دردسر ترینش همون تبلیغات خود یوتیوبه که به CPM ، CPV و CPC دسته بندی میشه، خود گوگل میگه که درآمدی که یک یوتیوبر در ازای تبلیغات بدست میاره 7.0 دلاره که ۵۵درصد به تولید کننده محتوا و ۴۵درصد به یوتیوب میرسه که البته با توجه به قوانین کشوری که توش زندگی میکنید یه مقداریش واسه مالیات باید بدید که به صورت مستقیم کم نمیشه
شما میتونید بر اساس انتخاب هاتون تعیین کنید که کدومو تبلیغاتو میخاید، مثلا یکیش اینه که یه تبلیغ بین ۳ تا ۳۰ ثانیه به ابتدای ویدیوی شما افزوده میشه که شما میتونید این تبلیغات رو چندین بار توی ویدویتون لحاظ کنید که البته بستگی به تایم ویدیوتون داره
روش های بعدی مثل اینفلوئنسر مارکتینگ برای آمازون و یا گرفتن اسپانسر از طریق خود یوتیوب و یا افراد یا شرکت ها
یکی از روش های کسب درآمد از یوتیوب استفاده از بازدید کنده ها به صورت مستقیمه که اینججور که من فهمیدم بازدید کننده های وفادارو ترغیب میکنی که کمک مالی کنن، مثلا یک دلار
استفاده از سایت هایی نظیر
Patreon و
Tipee که من اینارو زیاد متوجه نششدم، میتونید برید تحقیق کنید دربارشون به منم بگید
فروش محصولات فروشگاهی خودتون و ...
p.s: ی سری از متن های بالارو خودم ترجمه کردم، یه سری هم از قبل میدونستم
خوشحال میشم کسی در رابطه با سئو ویدئو و کانال اطلاعی دار به اشتراک بزاره