shomal-pet
Registered User
- نوشتهها
- 386
- لایکها
- 72
اینو به بازدید خاصی برسی نشون میده صفحه ش رو ؟مشاهده پیوست 1160044
یه سوال داشتم چ جوری باید سابسکرایب هارو افزایش داد(ساب فیک نمیخام بگیرم چون یوتویب میفهمه و ارزش ویدئو هارو میاره پایین وقتی ساب بالاست و ویو کم) ؟ من کانالم عمر زیادی ازش نمیگذره. ویو هام خیلی سریع تر از سابسکرایب داره پر میشه در صورتی که ماله بیشتر کانال ها برعکسه همه دنبال 4K ویوعن تا 1000 ممبر
نه به بازدید فکر نکنم ربطی داشته باشه میری تو استودیو چنلت و بعدش گزینه یاینو به بازدید خاصی برسی نشون میده صفحه ش رو ؟
شما تقریبا چقدر طول کشید به این مقدار بازدید و ساب برسی ؟نه به بازدید فکر نکنم ربطی داشته باشه میری تو استودیو چنلت و بعدش گزینه ی
Channel monetization
رو میزنی و این صفحه رو میبینی
من پارسال یه کانال ساختم 10-12 تا ویدئو برای تست گزاشتم یه ماه پیش یه چک کردم دیدم همچین چیزی شدهشما تقریبا چقدر طول کشید به این مقدار بازدید و ساب برسی ؟
من فقط میدونم میشه در هر مرحله ای، کانال رو انتقال داد به یه حساب جیمیل دیگه، ادرس و حساب بانکی هم مربوط به ادسنس میشه که فکر نمیکنم مشکلی باشهیه سوال دگ داشتم اگه یه کانال با یه آدرس و حساب بانکی فعال بشه تبلیغاتش ، میشه بعدا آدرس و حساب بانکی رو تعویض کرد/؟
من پارسال یه کانال ساختم 10-12 تا ویدئو برای تست گزاشتم یه ماه پیش یه چک کردم دیدم همچین چیزی شده
بله با پریمیر ، یه چندتا ویدئو رو میکس کرده بودم و بعضیاشون نیاز به صدا گذاری داشت ، انجام دادمویدئوهات رو خودت ساخته بیدی ؟
استاد شما میکروفون چیزی تهیه کردی؟مشاهده پیوست 1160574
Turn on or turn off channel memberships - Computer - YouTube Help
Channel memberships let viewers join your channel through monthly payments and get exclusive members-only perks in return, like badges, emoji, and other goods. To get started with memberships for yousupport.google.com
استاد خودتی
Rode NT1 Kit گرفتم
امید دانا گند زد بهش :|
از کجا گرفتی تو سایتا موجود نیستاین بهتره ولی اینترفیس یا میکسر هم باید باهاش بگیری (میکروفن XLR هست)
مدل usb هم برای یوتیوب جواب میده حتی در حد کار حرفهای.
اگه روز های بعد اومدن لایک و کامنت و اشتراک حذف کردن چی؟باید یه گروه تبادل لایک و کامنت یوتیوب ایجاد کنیم
اگه روز های بعد اومدن لایک و کامنت و اشتراک حذف کردن چی؟
به هیچ کاری نمیشه اعتماد کرد
یه تعداد هستن کامنت میزارن که مشترک شدن و درخواست سابسکرایب دارن. از اینا قبلا دیده بودم بعدش از اشتراک خارج شدنپس برو تو تنور قایم شو که یهو وسط خیابون داری راه میری شهابسنگ رو کله ت نیافته
چرا تاثیر دارهیه تعداد هستن کامنت میزارن که مشترک شدن و درخواست سابسکرایب دارن. از اینا قبلا دیده بودم بعدش از اشتراک خارج شدن
منظورم این هست که اهمیتی نداره بخوای تبادل کنی
چرا تاثیر داره
لایک و کامت هم میتونه باعث بالا رفتن ویدئو توی ترندینگ های یوتیوب بشه و توی اکسپلورر هم میتونه باعث بیشتر دیده شدن بشه
ضمنا کسب درآمد هم به تعداد لایک ها بستگی داره و تعداد کامنت ها