Ehsan_king99
Registered User
اینایی فالوور خوب دارن و آنباکسینگ و معرفی محصول میکنن بعدش محصول رو پس میفرستن یا برمیدارن برا خودشون؟
اگه بردارن چه شغل خوبیه
اگه بردارن چه شغل خوبیه
من قبلا یه سایت خارجی داشتم...اینایی فالوور خوب دارن و آنباکسینگ و معرفی محصول میکنن بعدش محصول رو پس میفرستن یا برمیدارن برا خودشون؟
اگه بردارن چه شغل خوبیه
کانال های زیادی هستن تو یوتیوب که فقط میشینن جلو دوربین (یا قدم میزنن) و درباره هر موضوعی که به نظرشون میرسه حرف میزنن و بازدیدای خوبی هم دارندوستان اگه یکی بخواد مهاجرت کنه به یه کشوری و از اونجا ، ویلاگ فارسی تهیه کنه ( منظورم اینه که مخاطب هدفش فارس ها باشند ) از روزمرگی هاش و جاذبه های دیدنی هر شهری که توی اون کشور مقصدش میره و سفر میکنه ، کارش میگیره؟!
من توی اینستا چندنفرو دیدم که نسبتا کارشون گرفته . یوتیوب رو نمیدونم .
پایه واسه دوربین یا موبایل؟دوستان کسی سه پایه داره ؟ پیشنهادی دارید برای سه پایه قیمت حداکثر 300
دوستان اگه یکی بخواد مهاجرت کنه به یه کشوری و از اونجا ، ویلاگ فارسی تهیه کنه ( منظورم اینه که مخاطب هدفش فارس ها باشند ) از روزمرگی هاش و جاذبه های دیدنی هر شهری که توی اون کشور مقصدش میره و سفر میکنه ، کارش میگیره؟!
پایه واسه دوربین یا موبایل؟
اگه دوربینه تو این رنج قیمت ویفنگ خوبن
قعطات وحشتناک داره میره بالا , آدم نمیدونه بخره یا نخره !فکر منم این بویا چندوقت دیگه بشه دو میلیون
دوستان اگه یکی بخواد مهاجرت کنه به یه کشوری و از اونجا ، ویلاگ فارسی تهیه کنه ( منظورم اینه که مخاطب هدفش فارس ها باشند ) از روزمرگی هاش و جاذبه های دیدنی هر شهری که توی اون کشور مقصدش میره و سفر میکنه ، کارش میگیره؟!
این مورد رو حضوری بخری هم مورد های خوب پیدا میشه بهتر هم میشه تست کرد ولی خببرای موبایل و دوربین , ویفنگ مدلهای مختلف داره , قیمت پایین های ویفنگ که اکثرا تو دیجی میگفتن مقاوم نیست و کیفیت خوبی نداره
ویفنگ مدل 3560 ظاهرا کیفیت خوبی داره , دیجی 340 زده ولی یه سایت دیگه 270 گذاشته , یه برند دیگه Jmary هم دیدم به نظر کیفیتش خوبه
تا اینجا این دو مدل مدنظرم ولی هست نمیدونم کدوم بهتره
استفاده از کلیپ هایی که مردم میفرستن مجاز هست یا شرایط خاصی داره ؟ یا مثلا مانتایز نمیشه
Copyright | Fair Use - YouTube
YouTube’s mission is to give everyone a voice and show them the world. Learn about our brand, community, careers and more.www.youtube.com
متاسفانه شهر ما فقط یه جا تجهیزات دوربین داره که قیمتهاش از 400 شروع میشهاین مورد رو حضوری بخری هم مورد های خوب پیدا میشه بهتر هم میشه تست کرد ولی خب
فعلا که اصلا موجود نیست , اونایی هم که موجود دارن قیمت 500 به بالا هستادم میمونه کدومو بخره، معلوم نیست کدومش فیکه
"میکروفن بویا BOYA Microphone BY-M1" در انبار برای انجام سفارش فعلی شما موجود نیست(0 درانبار)الان چک کردم دیدم اینجا میکروفون بویا رو قسمت زده 270 درصورتیکه بقیه فروشنده ها روی 500 میچرخن !
مشاهده پیوست 1179178
این همون شومپتیه که بعد ثبت سفارش سه پایه بهم زنگ زد و گفت گرون شده ! یحتمل این قیمتش هم فیکه
فردا زنگ بزنم ببینم چی میگه
من دو سه جا زنگ زدم هیچکدوم موجود نداشتن و میگفتن هفته دیگه موجود میشه , ظاهرا اینطور به نظر میاد کسی موجود نداره و فقط الکی قیمت میزنن"میکروفن بویا BOYA Microphone BY-M1" در انبار برای انجام سفارش فعلی شما موجود نیست(0 درانبار)
احتمالا این بالا رفتن یهویی قیمت سه پایه و میکروفون به بسته بودن مرزها ربط داشته باشه . صبر کنید تا باز شدن حداقل مرز ترکیه . شاید قیمتا فروکش کرد .من دو سه جا زنگ زدم هیچکدوم موجود نداشتن و میگفتن هفته دیگه موجود میشه , ظاهرا اینطور به نظر میاد کسی موجود نداره و فقط الکی قیمت میزنن