تا حالا دیدی چیزی ارزون بشه ؟!!شاید قیمتا فروکش کرد .
اون چند ماهی هم که دلار روی 12-13 تومن ثابت بود بخاطر انتخابات بود و مشخص بود بعد از انتخابات برمیگرده روی 17-18 تومن
تا حالا دیدی چیزی ارزون بشه ؟!!شاید قیمتا فروکش کرد .
مگه ساب خریدنی تو یوتیوب داریم ؟یه سوال ، اگه سابسکریاب رو بخریم موقع مونتایز به مشکل میخورم؟ واچ تایمم 4000 ساعتو رد کرده ولی سابسکرایبم 500 تاست ، میخوام هزار تا بخرم کسی تجربه داشته ؟
چطوریمگه ساب خریدنی تو یوتیوب داریم ؟
کانالت فارسی یا انگلیسی ؟ اگه انگلیسیه میتونم بهت بگم چطور 500 تا رو بدست بیاری البته ممکنه یکی دو هفته طول بکشه
مگه ساب خریدنی تو یوتیوب داریم ؟
کانالت فارسی یا انگلیسی ؟ اگه انگلیسیه میتونم بهت بگم چطور 500 تا رو بدست بیاری البته ممکنه یکی دو هفته طول بکشه
از طریق تبادل ساب , ساب میکنی و اونا ساب میکنن , تاثیری در واچ تایم نداره و فقط میتونید ساب بگیریدچطوری
چنلم فارسیه . بله تو سایتا میفروشن سابسکرایب یوتیوب
حق داره . آموزش برنامه نویسی اونم فارسی یوتیوب اصلا ویو نمیخوره
اره دیده بودم . ولی مثلا همین با 1میلیون فالوور ویدیوی یه هفته پیشش 60کا ویو خورده . البته ویدیوهای پربازدید هم زیاد داره . ولی درکل بخایم حساب کنیم نسبت به ارزش ویدیو ویوی کمی میخوره نسبت به بقیه موضوعاتویدیوهاشو آنالیز کردم از 1.150k بازدید
900k مربوط به یوتیوب و ادیت ویدیو هست
250k بقیه موضوعات
کانال code with mosh رو دیدی؟ ایرانیه ویدیو های آموزش برنامه نویسی میزاره. ویدیو پایتون داره 6 ساعت چند میلیون بازدید خورده.
قبلا میخواست یه کانال انگلیسی هم بزنه اون چی شد
آره درسته . به فروشش دقت نکرده بودمفقط ویو یوتیوب نیست که. وقتی تخصصی کار میکنی اونم به زبان انگلیسی یه بخشی از بازدید ها میان ازت خرید میکنن.
مثلا از اون 6 میلیون ویو 0.05 درصد هم ازش خرید کنن میشه 3000 نفر.
0.05%*6.000.000*50 = 150.000
هر دوره رو 50 دلار بگیریم که معمولا بیشتر هست بین 100 تا 200 دلار. میشه 150 هزار دلار برای 1 ویدیو. البته برای اون ویدیو احتمالا بیشتر از 1 ماه وقت گذاشته
کانال انگلیسی هم داره کلا 4 تا ویدیو گذاشته 1 سال پیش
SkillPirate
www.youtube.com
درامد ویدیو توی گذر زمان کم و زیاد نمیشه؟ با قدیمی شدنشفارسی کانالی که برنامه نویسی حرفه ای یاد بده و بعد یه مدت جا نزنه ندیدم. فقط جادی هست که یه کم ویدیو هایی که میسازه حوصله سر بره و خیلی موضوعات جذابی نداره.
Jadi Mirmirani
www.youtube.com
درباره ویدیو های mosh یادم رفت بگم. اون ویدیو 6 ساعته قرار نیست روی 6 میلیون بازدید ثابت بمونه. یه منبع درآمد passive ساخته برای خودش. اون همین الانم بخواد میتونه بازنشست بشه و با همین ویدیو ها و سرمایه ای که الان داره راحت تا آخر عمر زندگی کنه.
ویدیو انگلیسی خوب درآمدش ادامه داره بدون اینکه کار کنی به اکانتت پول اضافه میشه
دلیلش خیلی ساده هست , از نظر من یوتیوب مثل شهر بازی میمونه , قاعدتا هم کسی نمیره شهر بازی درس بخونه بخاطر همین ویدئوهای آموزشی بازخورد کمتری نسبت به سرگرمی دارناره دیده بودم . ولی مثلا همین با 1میلیون فالوور ویدیوی یه هفته پیشش 60کا ویو خورده . البته ویدیوهای پربازدید هم زیاد داره . ولی درکل بخایم حساب کنیم نسبت به ارزش ویدیو ویوی کمی میخوره نسبت به بقیه موضوعات
مثلا گیمرها (ایرانی) میشینن بازی میکنن فیلم میگیرن . در عرض یه روز حداقل 60کا ویو میخوره . مثلا 20 دقیقا ویدیو رو با ایدیت یه ساعت وقت میگیره براشون. ولی آموزش اونم برنامه نویسی خیلی زیاد وقت میگیره
متاسفانه کنترل موضوعی کانال از دستش خارج شده , البته تقصیر خودش نیست , قطعا منم جای اون بودم همین کار رو میکردم
خاستین در خدمتمدوستان کسی رو میشناسین که فعال و نقد کردن درامد یوتیوب رو انجام بده ؟
بستگی داره موضوع چی باشه , مقدار کم مرتبط یعنی چقدر ؟ یه مورد مثالی بگو بهتر متوجه بشیمبه نظرتون برای دو یا سه موضوع بهتره یه کانال باشه یا هرکدوم جدا؟
مقدار کمی مرتبط باشن چطور؟
بعضی جاها خوندم میگن جدا بهتره ولی خب رسیدن به این مقدار ساعت و ساب هرکدوم سخت تر میشه
الان 25K دارن چیو نگاه می کنن!!Mia Plays
24K watching
10 میلیون دونیت گرفت هنوز لایو تموم نشده
انقد کامنت میزارن اسلو مد هم گذاشته نمیتونن کامنت بخونن