تازه گرفتی یا داشتی ؟ کیفیتش چطوره ؟atr3350
ظاهرا که تخم بویا رو ملخ خورده هیچ جا موجود نیست
تازه گرفتی یا داشتی ؟ کیفیتش چطوره ؟atr3350
نمیدونم والاشاید لپ تاپ trs ساپورت نمیکنه
من بویا رو تست کردم میشناسه. trrs هست
تازه گرفتم هنوز فرصت نشده تستش کنم فکر کنم فعلا باید روی گوشی تست کنمتازه گرفتی یا داشتی ؟ کیفیتش چطوره ؟
ظاهرا که تخم بویا رو ملخ خورده هیچ جا موجود نیست
مگه برا دوربینت نخریده بودی؟
میخواستم ببینم بدون تصویر میشه راهش انداخت یا نه اینطوری راحت تر بودمگه برا دوربینت نخریده بودی؟
رو ذوربینم تست کن ببین چجوریه
به نظرم واسه گوشیت چندتا برنامه ضبط صدا دانلود کنمیخواستم ببینم بدون تصویر میشه راهش انداخت یا نه اینطوری راحت تر بود
من عاشق یونیک کارام، بیا با هم ازدواج کنیمدقیقا اونکار یونیک بود , اون ویدئو در مورد شرایط عادی مردم ایران در دوران کرونا و قرنطینه بود ,
درحالیکه همه دنیا تو قرنطینه بودن مردم ایران تو هم وول میخوردن
به نظرت یونیک نبود ؟ من که به شخصه فکر میکردم بازدید خوبی بگیره ولی بعد دیدم نه از این خبرا نیست
به هر حال ....
در زمان خودش ویدئوی خوبی بود , تمام دنیا در قرنطینه , مردم ایران خوش خرم در هم لول میخوردن انگار که کرونایی وجود ندارهمن عاشق یونیک کارام، بیا با هم ازدواج کنیم
تصویر و صدا جفتشون یونیک بود؟
شرایط توضیح بدهخاستین در خدمتم
بودجه رو مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد
طبق شنیده ها Boya BY-M1 که فعلا تخمش رو ملخ خورده و موجود نیستتا 500 چیزی هست؟حالا اگه نبود یکم بیشترم بشه موردی نداره
طبق شنیده ها Boya BY-M1 که فعلا تخمش رو ملخ خورده و موجود نیست
دیجی کالا یه فروشنده موجود زده ولی ارسال کالا از 10 خرداد انجام میشه !
فعلا که مملکت چهار روز تعطیله , سه شنبه معلوم میشه چند چندههمونم مثل اینکه ناموجود شده فعلا
تا 500 چیزی هست؟حالا اگه نبود یکم بیشترم بشه موردی نداره
خوب نمیشه گفت، نسبتا شخمی و ابتدایی ترین هاشون شدن این قیمتدوستان میکروفون خوب با قیمت مناسب برای ضبط چی پیدا میشه؟
خوب نمیشه گفت، نسبتا شخمی و ابتدایی ترین هاشون شدن این قیمت
تو این لینک موجوده ولی باید این رو در تا 10 خرداد هزار اتفاق میوفته و ممکنه فروشنده اصلا جنس رو نداشته باشه!همونم مثل اینکه ناموجود شده فعلا