رفیق اگر ها رو ول کن , واقعیت رو بچسب
من سال 2012-2011 در مورد بیت کوین یه چیزایی شنیدم و رفتم در موردش تحقیق کردم
اون زمان قیمت هر یک واحد کامل بیت کوین 2-3 دلار بود , دقیقا یادم نیست ولی همین حدودا بود .
میشه تقریبا 8-9 سال قبل که دلار بین 1700 تا 3500 بود , با فرض دلار 3 تومنی اگر من 100 واحد بیت کوین اون زمان خرید بودم میشد 300 هزار تومن که پول یه ایکس باکس بود اون زمان
با همون فرض اگر , ارزش اون الان میشد معدل 16-17 میلیارد تومن ! پس اینکه اگر من فلان بودم فلان میشد رو ول کن
ضمنا شما داری میگی من کانادا بودم میرفتم محتوا میساختم برای فارسی زبان ها , اگر فکر میکنی واقعا پتانسیل تولید محتوای با کیفیت رو داری چرا برعکس همین ایده رو پیاده نمیکنی ؟ بیا برو از ایران محتوا بساز برای انگلیسی زبان ها , خدا رو شکر تا دلت بخواد جاذبه طبیعی و غیرطبیعی در ایران هست که قطعا تولید محتوای باکیفیت جواب میده
ضمنا یه نکته دیگه رو به حساب نیاوردی , شما بازدید زمانی میگیری که یوتیوب ویدئو شما رو نمایش بده , یعنی چی ؟
به این عکس توجه کن آمار یه کانال هست که من ایجاد کردم برای تولید محتوا از ایران برای انگلیسی زبان ها
به قسمت ایمپرشن توجه کن , 352 ! در طول تقریبا سه هفته یوتیوب کلا 352 ویدئو من رو نمایش داده , یعنی روزانه 17 بار !!
مشاهده پیوست 1179631
پس وقتی یوتیوب ویدئو رو نمایش نمیده قاعدتا از بازدید هم خبری نیست , حالا این وسط یه سری ویدئو وایرال میشه که داستانش کلا جدا