• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
پیشنهاد میکنم این استریم ها رو نگاه نکنید، افسرگی میاره. به شکل ناجوان‌مردانه‌ای دونیت میشن. کل ویورها هم همه از دم کودک هستن.
والا اگر من کانادا بودم طوری ویدیو آی آر اِل میساختم زیر یک میلیون ویو نخوره، این میا از همون اول جیبش پر بوده (6 ماه میره کانادا 6 ماه میاد ایران!!)، پولم پول میاره!
به نظر من هم برنامه کودک بود.
فانه دلیل نمیخواد!
28 میلیون دونیت جیزوز فاkینگ کرایست
ادیت: ~40 میلیون دونیت گرفت
کاربرای داخل ایران 40 میل دونیت کردن یا کاربران خارج؟ (منظورم اینه که بیشتر از کدوم طرف دونیت گرفته؟)

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یه سوال ، اگه سابسکریاب رو بخریم موقع مونتایز به مشکل میخورم؟ واچ تایمم 4000 ساعتو رد کرده ولی سابسکرایبم 500 تاست ، میخوام هزار تا بخرم کسی تجربه داشته ؟
ساب فعال واقعی میتونی بخری ولی باید سورسش رو ببینی که از چی به دست اومده

بهتره توی گروه های تبادل ساب توی یوتیوب عضو بشی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
پیشنهاد میکنم این استریم ها رو نگاه نکنید، افسرگی میاره. به شکل ناجوان‌مردانه‌ای دونیت میشن. کل ویورها هم همه از دم کودک هستن.
والا اگر من کانادا بودم طوری ویدیو آی آر اِل میساختم زیر یک میلیون ویو نخوره، این میا از همون اول جیبش پر بوده (6 ماه میره کانادا 6 ماه میاد ایران!!)، پولم پول میاره!
اگر کانادا بودی یا اگر دختر بودی؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
طوری ویدیو آی آر اِل میساختم زیر یک میلیون ویو نخوره،
گفتنش راحته ولی وقتی میری داخل کار تازه میفهمی یک میلیون ویو یعنی چی
یک میلیون ویو گرفتن یعنی حداقل 5 میلیون ساب داشتن ,
5 میلیون ساب داشتن یعنی حداقل 3 تا 5 سال کار کردن

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
گفتنش راحته ولی وقتی میری داخل کار تازه میفهمی یک میلیون ویو یعنی چی
یک میلیون ویو گرفتن یعنی حداقل 5 میلیون ساب داشتن ,
5 میلیون ساب داشتن یعنی حداقل 3 تا 5 سال کار کردن
اینکه کار سختی هست شکی نیست، اما اگر به شخصه کانادا بودم، کلی کارم جلوتر بود. یه دونه دوربین گوپرو دستم میگرفتم میرفتم فقط از در و دیوار و مردم کانادا استریم فارسی میگذاشتم. آنچنان ویو میگرفت که نگم!
حالا اگر تو کانادا میرفتم وسط "بار" دلغک بازی در می اوردم (زبان فارسی) تصور تعداد ویو میلیونی دور از ذهن نیست!

----------------
به عقیده من تعداد ساب زیاد اهمیت نداره (نه اینکه اصلا اهمیت نداشته باشه)
بلکه ساخت ویدیوی با کیفیت و اورجینال بسیار اهمیت داره ... یه مثال میزنم ...
من اگر برم کره ماه دوچرخه سواری کنم بعد فیلم بگیرم بزارم یوتیوب چند تا ویو میخوره؟ اگر 10 تا ساب هم داشته باشم اون ویدیو پتانسیل ویو میلیونی داره! (اصلا کاری به شدنی بودن اینکار ندارم، فقط منظورم یک ویدیوی خاص و عالیه)
توی یوتیوب هم کلی مثال برای این موضوع هست مثلا ویدیوی زیر (تنها 87 کا ساب - زیر دو سال قدمت کانال - تنها توی 1 هفته 5 میلیون ویو)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
اینکه کار سختی هست شکی نیست، اما اگر به شخصه کانادا بودم، کلی کارم جلوتر بود. یه دونه دوربین گوپرو دستم میگرفتم میرفتم فقط از در و دیوار و مردم کانادا استریم فارسی میگذاشتم. آنچنان ویو میگرفت که نگم!
حالا اگر تو کانادا میرفتم وسط "بار" دلغک بازی در می اوردم (زبان فارسی) تصور تعداد ویو میلیونی دور از ذهن نیست!

----------------
من اگر برم کره ماه دوچرخه سواری کنم بعد فیلم بگیرم بزارم یوتیوب چند تا ویو میخوره؟ اگر 10 تا ساب هم داشته باشم اون ویدیو پتانسیل ویو میلیونی داره! (اصلا کاری به شدنی بودن اینکار ندارم، فقط منظورم یک ویدیوی خاص و عالیه)
توی یوتیوب هم کلی مثال برای این موضوع هست مثلا ویدیوی زیر (تنها 87 کا ساب - زیر دو سال قدمت کانال - تنها توی 1 هفته 5 میلیون ویو)
بعیده به این راحتی ها باشه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

----------------
رفیق اگر ها رو ول کن , واقعیت رو بچسب

من سال 2012-2011 در مورد بیت کوین یه چیزایی شنیدم و رفتم در موردش تحقیق کردم
اون زمان قیمت هر یک واحد کامل بیت کوین 2-3 دلار بود , دقیقا یادم نیست ولی همین حدودا بود .
میشه تقریبا 8-9 سال قبل که دلار بین 1700 تا 3500 بود , با فرض دلار 3 تومنی اگر من 100 واحد بیت کوین اون زمان خرید بودم میشد 300 هزار تومن که پول یه ایکس باکس بود اون زمان

با همون فرض اگر , ارزش اون الان میشد معدل 16-17 میلیارد تومن ! پس اینکه اگر من فلان بودم فلان میشد رو ول کن

ضمنا شما داری میگی من کانادا بودم میرفتم محتوا میساختم برای فارسی زبان ها , اگر فکر میکنی واقعا پتانسیل تولید محتوای با کیفیت رو داری چرا برعکس همین ایده رو پیاده نمیکنی ؟ بیا برو از ایران محتوا بساز برای انگلیسی زبان ها , خدا رو شکر تا دلت بخواد جاذبه طبیعی و غیرطبیعی در ایران هست که قطعا تولید محتوای باکیفیت جواب میده

ضمنا یه نکته دیگه رو به حساب نیاوردی , شما بازدید زمانی میگیری که یوتیوب ویدئو شما رو نمایش بده , یعنی چی ؟
به این عکس توجه کن آمار یه کانال هست که من ایجاد کردم برای تولید محتوا از ایران برای انگلیسی زبان ها

به قسمت ایمپرشن توجه کن , 352 ! در طول تقریبا سه هفته یوتیوب کلا 352 ویدئو من رو نمایش داده , یعنی روزانه 17 بار !!
Untitled.jpg

پس وقتی یوتیوب ویدئو رو نمایش نمیده قاعدتا از بازدید هم خبری نیست , حالا این وسط یه سری ویدئو وایرال میشه که داستانش کلا جدا

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

----------------
ایران برای میلیون ها اروپا میتونی نشون بدی !:) اگر دغدغه مالی و کار نمیزاره ..پس قطعا کانادا هم نمیزاره :-دی

چرا خارج از کشور بازهم دنبال مخاطب فارسی هستید ؟؟تولید محتوا برای مخاطب فارسی اشتباه است !
1590083142990.png

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
رفیق اگر ها رو ول کن , واقعیت رو بچسب

من سال 2012-2011 در مورد بیت کوین یه چیزایی شنیدم و رفتم در موردش تحقیق کردم
اون زمان قیمت هر یک واحد کامل بیت کوین 2-3 دلار بود , دقیقا یادم نیست ولی همین حدودا بود .
میشه تقریبا 8-9 سال قبل که دلار بین 1700 تا 3500 بود , با فرض دلار 3 تومنی اگر من 100 واحد بیت کوین اون زمان خرید بودم میشد 300 هزار تومن که پول یه ایکس باکس بود اون زمان

با همون فرض اگر , ارزش اون الان میشد معدل 16-17 میلیارد تومن ! پس اینکه اگر من فلان بودم فلان میشد رو ول کن

ضمنا شما داری میگی من کانادا بودم میرفتم محتوا میساختم برای فارسی زبان ها , اگر فکر میکنی واقعا پتانسیل تولید محتوای با کیفیت رو داری چرا برعکس همین ایده رو پیاده نمیکنی ؟ بیا برو از ایران محتوا بساز برای انگلیسی زبان ها , خدا رو شکر تا دلت بخواد جاذبه طبیعی و غیرطبیعی در ایران هست که قطعا تولید محتوای باکیفیت جواب میده

ضمنا یه نکته دیگه رو به حساب نیاوردی , شما بازدید زمانی میگیری که یوتیوب ویدئو شما رو نمایش بده , یعنی چی ؟
به این عکس توجه کن آمار یه کانال هست که من ایجاد کردم برای تولید محتوا از ایران برای انگلیسی زبان ها

به قسمت ایمپرشن توجه کن , 352 ! در طول تقریبا سه هفته یوتیوب کلا 352 ویدئو من رو نمایش داده , یعنی روزانه 17 بار !!
مشاهده پیوست 1179631

پس وقتی یوتیوب ویدئو رو نمایش نمیده قاعدتا از بازدید هم خبری نیست , حالا این وسط یه سری ویدئو وایرال میشه که داستانش کلا جدا
من منکر اینکه توی ایران نمیشه ویدیو ساخت نیستم. من میگم اگر اونجا بودم زیربنای خارج از کشور رو داشتم و میتونستم ویدیوهایی بسازم که ویوی خوبی میگیره، حتی اگر از در و دیوار باشه!! (از این جهت میگم که ایرانی ها عشق خارج هستن)
و دلیل دیگه اینکه خارج بودن رو مثال میزنم اینه که، توی نقد کردن درامد دیگه دردسر نداشتم. (در صفحات اولیه همین تاپیک عرض کردم، خیلی وقته قصد فعالیت در یوتیوب رو داشتم اما به دلیل اینکه خارج از کشور نیستم و اشنایی هم خارج ندارم، امکان فعالیتش برام مقدور نیست)

چرا بعضی ویدیوها وایرال میشه؟ چون اون ویدیو یه حرفی واسه گفتن داره حالا چه فان باشه چه جدی.
یه سوال دارم این ویدیویی که شما گذاشتید یه کار یونیک و با کیفیت بوده؟ (مطمئنا در اون حد نبوده وگرنه بهتون قول میدم آنچنان یوتیوب اون ویدیو رو به نمایش بزاره خودتون حال کنید)

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
خیلی ها تو ایرانم دارن با استریم پول خوبی در میارن کانادا بهانست مشکل از خود ماست :D
استریم هایی توی ایران پول در میارن اکثرا فقط دلغک بازی برای کودکانی که ویدیوها رو تماشا میکنن، در میارن!
اینقدر قربون صدقه شخصی که 2 هزار تومن دونیت کرده میرن طرف برمیگرده 200 هزار تومن دیگه دونیت میکنه. در چندتا پست قبل عرض کردم، به شکل ناجوانمردانه ای دونیت میشن. ما وب مسترها هم باید صبح تا شب کار کنیم آیا 100 تومن بتونیم در بیاریم آیا نیاریم! هزارتا هزینه جانبی هم داریم که یک کدومش رو استریمر نداره (بعد طرف میاد دو ساعت استریم میزاره 10 میلیون دونیت میشه!!!)

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
چرا کلا همه با هم اختلاف تولید محتوی برای مخاطب فارسی یا خارجی رو دارید؟
چرا هیچکس به حالت سومی که وجود داره فکر نمیکنه؟ :D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بدون یک ذره تردید، اگر کانادا بودم!
(از دخترهای کانادایی بهره برداری میکردم)!

ربطی به کانادا نداره

من کلی کانال از کشور کمبوجیه میشناسم که بالای 50k فالوور دارن و توی هیچ کدوم از ویدئوها یه کلمه هم صحبت نمیکنن و تو اصلا نمیدونی کمبودجیه کجاست

منم مثل تو فک میکنم مثلا اگه یونان بودم صبح تا شب از زندگی توی یونان برای ایرانیا فیلم میگرفتم و میشد فالوور و ویو

ولی این طرف فکر عموما عملی نمیشه چون داری برای خودت یه بهوونه کوچیک به اسم اگه کانادا بودم جور میکنی

ذهنت بسته هستش

تو هر شهری هستی میتونی از اون شهر شروع کنی از طبیعت همون شهر فیلم بگیری از بازار و وضعیت درامد و زندگی و قیمتا و ...

از چیزی که داری استفاده نمیکنی ولی در مورد چیزی که آرزوشو داری ادعا میکنی

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
ربطی به کانادا نداره

من کلی کانال از کشور کمبوجیه میشناسم که بالای 50k فالوور دارن و توی هیچ کدوم از ویدئوها یه کلمه هم صحبت نمیکنن و تو اصلا نمیدونی کمبودجیه کجاست

منم مثل تو فک میکنم مثلا اگه یونان بودم صبح تا شب از زندگی توی یونان برای ایرانیا فیلم میگرفتم و میشد فالوور و ویو

ولی این طرف فکر عموما عملی نمیشه چون داری برای خودت یه بهوونه کوچیک به اسم اگه کانادا بودم جور میکنی

ذهنت بسته هستش

تو هر شهری هستی میتونی از اون شهر شروع کنی از طبیعت همون شهر فیلم بگیری از بازار و وضعیت درامد و زندگی و قیمتا و ...

از چیزی که داری استفاده نمیکنی ولی در مورد چیزی که آرزوشو داری ادعا میکنی
چرا این همه تعریف و تمجید
ذهنت بسته است و ادعا داری و ... ! اینطور صحبت کردن کار درستیه؟ مگه با هم دشمنی داریم؟ داریم دو کلمه منطقی صحبت میکنیم
قضاوت خوبی نکردید، از کجا مطمئن هستید این موارد به ذهن خودم نرسیده؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه سوال دارم این ویدیویی که شما گذاشتید یه کار یونیک و با کیفیت بوده؟ (مطمئنا در اون حد نبوده وگرنه بهتون قول میدم آنچنان یوتیوب اون ویدیو رو به نمایش بزاره خودتون حال کنید)
دقیقا اونکار یونیک بود , اون ویدئو در مورد شرایط عادی مردم ایران در دوران کرونا و قرنطینه بود ,
درحالیکه همه دنیا تو قرنطینه بودن مردم ایران تو هم وول میخوردن
به نظرت یونیک نبود ؟ من که به شخصه فکر میکردم بازدید خوبی بگیره ولی بعد دیدم نه از این خبرا نیست

به هر حال ....

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
برای این میک یقه ای باید تبدیل هم خرید(برای لپتاپ) ؟ میزنم به پورت میک-این کار نمیکنه- داستانیه ها :rolleyes:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پریروز به تکته جالب و عجیبی برخورد کردم

من یه هایلایت تقریبا 36 ثانیه از گلهای بازی دورتموند درست کردم و آپلود کردم که بعد از آپلود اخطار کپی رایت زیر اومد

Untitled-1.jpg

وقتی بررسی کردم متوجه شدم اون بخشی که شامل کپی رایت شده یک برش 15 ثانیه ای بوده در حالیکه بقیه برش ها زیر ده ثانیه بوده
من باخودم فکر کردم چون بقیه زیر ده ثانیه بوده شامل کپی رایت نشده بخاطر همین اون قسمت مشکل دار رو به ده ثانیه کاهش دادم و آپلود کردم
که در کمال تعجب اخطار کپی رایت زیر اومد !

Untitled-2.jpg

این دفعه اخطار کپی رایت شامل قسمتی بود که در آپلود اول مشکلی نداشت ! و نوع مسدود شدن محتوا هم هم فرق داشت

هنوز علتش رو نمیدونم ولی اینطور که مشخصه سیستم شناسایی کپی رایت در هر آپلود متفاوت هست ,
پس احتمال اینکه شما بعد از آپلود محتوای کپی رایت دار اخطار دریافت نکنید وجود داره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
پورتش trrs هست؟ (۴ تیکه)
با باتری جدید هم تست کن. شاید باتری خالی باشه
از تنظیمات صدا هم میکروفن رو بزار روی default
نه تی ار اس هست
باتری هم تازه انداختم
جالبه وقتی روشن میکنم یه لحظه اون نشانگر سبز میکروفون میره بالا
توی تنظیمات هم میک خود لپتاپ رو میاره فقط :rolleyes: