106 ویدئو !106 تا
البته 1.5k از 2k بازدید برای 2 تا ویدیو هست
106 ویدئو !106 تا
از کجا بفهمیم ویدیو کپی رایت داره یا نداره؟این دوست شادمغزمون بیشتر ویدئو هایی که داره کپی رایت آزاد هست و حق کپی رایت قرار نداده
با این حال هشتصد هزار نفر اشتراک داره
بنظرتون کپی رایت آزاد روی بازدید ویدئو و موارد دیگه تاثیر داره؟
Tiny Tims Adventures
Follow your favourite '3 nearly 6' year old as he navigates through adult life. Please Subscribe and follow Tim's journey. Winding people up as he goes along.www.youtube.com
پایین توضیحات ویدئو نوشته License Creative Commons Attribution license (reuse allowed)از کجا بفهمیم ویدیو کپی رایت داره یا نداره؟
چه مدت فعالیت می کنی؟106 تا
از camtasia استفاده کنبا نرم افزار bandicam ویدئو از صفحه میگیرم ولی نویز شدید میوفته. قبلا مشکلی نداشت!
چند نسخه دیگه هم دانلود و تست کردم باز همین مشکل رو داره.
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
مگه اینجوری بازدید گرفت!!
دقیقا منم همین طوریم ویدئو ویو بالا باشه منم می بینمش چی داره!2.4 هزار بدون کمک بازدید گرفتم. ولی مردم عقلشون به چشمشونه
ببینن ویدیو جلوش زده no views یا 20 views کلیک نمیکنن
2k views باشه کلیک میکنن فکر میکنن ویدیو بهتره
پس با اتکا به حرف شما با شماره ایرانسلم احراز میکنم باشد که مشکلی از نظر درآمد در آینده پیش نیادیکی از دلایلی این کانالو زدم رسیدن به جواب همین سوالاست.
البته به نظرم اینکه با چه شماره ای حساب رو وریفای میکنی مهم نیست. مهم لوکیشن و اکانت ادسنس وریفای شدست.
الان برای من کسب درآمد Eligible هست مشکلی نداره.
مشاهده پیوست 1189140
محتوا فارسی یا انگلیسی ؟4 روز، صفحات قبل توضیحاتش هست
به غیر از اون دوتا ویدئو که بازدید 1000 تایی خورده بقیه در چه حدیه ؟فارسی
بعضی عنوان ها رو فارسی/انگلیسی میزنم کمتر از 5 درصد ویدیو ها
دوتا 1000 تایی نیست
یکی 1300
یکی 400
تا الانم 2400 ویو کلی داشتم. یعنی 700 ویو تا بین 100 تا ویدیو دیگه تقسیم شده. بین 2 تا 50 ویو دارن بقیه
اسکیل وید دیروز یه ویدئو منتشر کرد در مورد یه سری تغییرات در یوتیوب , cpm ویدئویی که گذاشته بود 11.5 دلار بودیه ویدیو دیدم درآمد یوتیوب رو میگفت
برای ویدیو مربوط به اقتصاد و پول 8.2 دلار cpm
ویدیو های معمولی 2 دلار cpm
یعنی ویدیو با موضوع اقتصادی با 1 میلیون بازدید 8200 دلار معادل 200 میلیون درآمد داره
با بات رو که راحت تشخیص میدن. اینجوری باشه که مثل سایتهای اسپمر باز همه میان یوتیوب رو هم آباد میکننواچ تایم شد 320 ساعت. البته یه بخشیش با بات هست. بتونم برسونم به روزی 133 ساعت یه ماهه میرسه به 4000
تا الان که نتیجه ای نداشته و روزی دو سه ویو میخوره!!کانال انگلیسی که راحت تره.
این قبلا اسکیل وید گفت کانال های انگلیسی سختترهتا الان که نتیجه ای نداشته و روزی دو سه ویو میخوره!!
درسته کانال تسته ولی در کل روزی دو سه ویو واقعا عجیب غریبه!
ویدئو بعدی عنوان فارسی میزنم ببینم فرق میکنه یا نه
مک بوک رو که خیلی وقته خریده , البته کم هزینه نکرده , سری اولی که لایو پرسش و پاسخ گذاشته بود گفت نزدیک 40 میلیون هزینه کردهSkillVid هم وضعش خوب شده تو این وضعیت دلار مک بوک خریده
سرعت ویدیو هاشو میزاری روی 1.25x تازه نرمال میشه
نوش جونشSkillVid هم وضعش خوب شده تو این وضعیت دلار مک بوک خریده
سرعت ویدیو هاشو میزاری روی 1.25x تازه نرمال میشه
گفته بودم نمیشه اینجوری بازدید گرفتزیاد پی گیر کانال های فارسی نبودم این چند وقت.
گوارای وجودش
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بازدید فیک میزنم بازدید واقعی رو برای چند ساعت نمیشمره. فیک کنسل شد همون طبیعی میریم جلو با یوتیوب نمیشه شوخی کرد
یه مصاحبه از میا و کوروش دیدم میگفتن ما الان باید 300k ساب داشته باشیم. یوتیوب خیلی از ساب ها رو حذف میکنه. بازدید هم همینطور، بعضی از بازدید هایی که با قند شکن انجام میشه رو حذف میکنن.