من دلسرد نشدم فقط وقتی کانال هایی رو می بینم که یکی دوماهه دارن فعالیت میکنن و بازدید و ساب بالا دارن حس میکنم یه جای کار میلنگه !یه ویدئو آپلود کردم دلسرد شدم چند میلیارد آدم 1 دونه بازدید حق من نبود!
من دلسرد نشدم فقط وقتی کانال هایی رو می بینم که یکی دوماهه دارن فعالیت میکنن و بازدید و ساب بالا دارن حس میکنم یه جای کار میلنگه !یه ویدئو آپلود کردم دلسرد شدم چند میلیارد آدم 1 دونه بازدید حق من نبود!
فکر کنم با تبلیغات و اینجور روشها میارن بالا. مثل کانال تلگرامی که تبادل و ... میزنن اینا هم با این روشها احتمالا ساب میگیرند.من دلسرد نشدم فقط وقتی کانال هایی رو می بینم که یکی دوماهه دارن فعالیت میکنن و بازدید و ساب بالا دارن حس میکنم یه جای کار میلنگه !
خارجی ها زیاد تو تلگرام اینجور فعالیت ندارن , بیشتر فیسبوک و توییتر هست , من توییتر رو هم تست کردم تاثیری نداشتهفکر کنم با تبلیغات و اینجور روشها میارن بالا. مثل کانال تلگرامی که تبادل و ... میزنن اینا هم با این روشها احتمالا ساب میگیرند.
باید گشت و راهشو پیدا کرد و به دیگران هم یاد داد!خارجی ها زیاد تو تلگرام اینجور فعالیت ندارن , بیشتر فیسبوک و توییتر هست , من توییتر رو هم تست کردم تاثیری نداشته
هرچی هست عجیب غریبه !
قیمت دوم رو کمتر کسی انجام میدهباید گشت و راهشو پیدا کرد و به دیگران هم یاد داد!
ادسنسو میشه یه کاری کرد.حساب بانکیو نقد کردن فعلا داستانه تو این شرایط .این درصدی ها زیاد جالب نیستن. سایت میناپی اکانت ادسنس میفروشه 900 تومن. من فعلا تست نکردم
خسته نباشید!!!یه ویدئو آپلود کردم دلسرد شدم چند میلیارد آدم 1 دونه بازدید حق من نبود!
با این برنامه ای که داری بازدید فیک می زنهبازدید میگیره. watch time هم میره بالا
ولی بازدید واقعی رو قفل میکنه
نمیرزه بازدید فیک بزنی
تو قسمت آنالیز نوع بازدید از کجا می زنه؟برای همه میشه. لینک ویدیو میدی بهش وارد میشه و ویدیو رو پلی میکنه
یه پسره خارجی بود که من کانالش رو دنبال میکردم , هر روز نزدیک 15-20 ساعت لایو میزاشت برای تبادل سابلایو به واچ تایم اضافه نمیکنه ولی برای دیده شدن کانال و ساب گرفتن باید خوب باشه.
شبکه های ایران یکی تلوبیون داره , یکی آیو و یکی هم آنتن , آنتن که که غیر آی پی ایران کار نمیکنه , تلوبیون و آیو رو نمیدونم با آی پی غیر ایران نشون میده با نهبا سرور خارجی میشه شبکه های ایران رو لایو نشون داد؟
شایدم از اول اصلا مانیتایز نبودن یا نتونستن مانیتایز بشن , مثلا یه کانال هست به اسم The All Rounder تقریبا 160K ساب دارهچرا بعضی از کانالا که ساب و ویو خوب دارن یهو دیگه فعالیتشون رو متوقف میکنن ؟؟
مثلا یکیش بود 2میل ساب داشت یه سال کلا هیچ ویدیوی نذاشته بعد یه سال دوباره شروع کرده . یکیش هم با 200کار ساب ویدیو میذاشت و دیگه نمیذاره و...
اینا کار بهتر از یوتیوب پیدا میکنن که میرن یه سال بعد میان یا چی؟
با لایو میشه ساب اسکرایب گرفت
الان نمی تونی یه نگاه بندازی بازدید از چه نوعی برات میومد؟نمیدونم. احتمالا دایرکت
ارهیوتیوب میشه امضا داشت/ یعنی هر بار یه متن تکراری خودکار به توضیحات ویدئو اضافه بشه
مگه همه بازدیدها فیک نیست؟بازدید های فیک رو حذف کرده. دو روز پیش 2.9k بازدید داشت
دیروز رسیده بود به 407 ساعت واچ تایم
مشاهده پیوست 1189808