کاش میشد یجوری از درآمدش و تجربش تو اینجا استفاده کرد.این کانال هم خوب تو مدت کم تونسته بیاد بالا :
این کانال هم خوب تو مدت کم تونسته بیاد بالا :
بخاطر موضوعاتی که در موردش ویدئو میسازه , یکی از موضوعات پربازدید مباحث مرتبط با درآمدزایی و پول هستکاش میشد یجوری از درآمدش و تجربش تو اینجا استفاده کرد.
و طبق تجربه 99% چنین چیزی غیرممکنه متاسفانه.
میگم یوتیوب تنظیماتی نداره که کانال بهمون پیشنهادنده؟ ینی فقط چیزی که میخوایم سرچ کنیم بیاد تو صفحه اولبخاطر موضوعاتی که در موردش ویدئو میسازه , یکی از موضوعات پربازدید مباحث مرتبط با درآمدزایی و پول هست
مثلا این سه ویدئو پشت سر هم منتشر شده , ولی ویدئویی که مربوط به درآمدزایی هست تقریبا 17 برابر بازدید بیشتری داشته
مشاهده پیوست 1190389
عکس های ویدئو رو هم خوب کار کردهبخاطر موضوعاتی که در موردش ویدئو میسازه , یکی از موضوعات پربازدید مباحث مرتبط با درآمدزایی و پول هست
مثلا این سه ویدئو پشت سر هم منتشر شده , ولی ویدئویی که مربوط به درآمدزایی هست تقریبا 17 برابر بازدید بیشتری داشته
مشاهده پیوست 1190389
تا اونجا که من میدونم نهمیگم یوتیوب تنظیماتی نداره که کانال بهمون پیشنهادنده؟ ینی فقط چیزی که میخوایم سرچ کنیم بیاد تو صفحه اول
رم 8 گیگ کمه , ssd کارتون رو تسهیل میکنه ولی رم اهمیت بیشتری دار
کارت گرافیک هم یه سری ها دیگه بروز نمیشه و نرم افزار پریمیر موقع بالا اومدن ارور بروز نبودن کارت گرافیک رو میده و بخاطر همین رندر از طریق سخت افزار رو از دست میدید و فقط رندر نرم افزاری عمل میکنه
پس بهتره قبل از خرید کارت گرافیک بررسی کنید چه کارتهایی هنوز از طرف سازنده بروزرسانی میشن
چند سری همین کارو بکنی کل مادربرد رو به فنا میدیسی پی یو مهم ترین قطعست. خروجی کار رو سی پی یو میسازه و هرچقدر قوی تر باشه سریعتر خروجی میده
من i5 دارم سرعتش خیلی کمه برای رندر 1080 بعضی وقتا خاموش میشه از گرمای زیاد
کارت گرافیک باشه با اون میسازه دیگهسی پی یو مهم ترین قطعست. خروجی کار رو سی پی یو میسازه و هرچقدر قوی تر باشه سریعتر خروجی میده
من i5 دارم سرعتش خیلی کمه برای رندر 1080 بعضی وقتا خاموش میشه از گرمای زیاد
منم نظرم همینه خیلی ساب طول میکشه. باید یه راهی باشه مثلا تبلیغ کانال و ...تناسب نداره تعداد ساب رو باید میزاشتن رو 100
مشاهده پیوست 1190423
بهترین کارش فکر کنم همین ردیت و اینستا باشهمنم نظرم همینه خیلی ساب طول میکشه. باید یه راهی باشه مثلا تبلیغ کانال و ...
اینطوری خیلی بهتره , واچ تایمه که پول سازهتناسب نداره تعداد ساب رو باید میزاشتن رو 100
مشاهده پیوست 1190423
پول سازه باید به 1000 ساب کوفتی برسه دیگه نرسه واچ تایم باشه 1 میلیون ساعت. بدرد ... میخوره!اینطوری خیلی بهتره , واچ تایمه که پول سازه
چرا اینجوری بهتره ؟ چون نشون میده محتوایی که میزاری طرفدار داره , پس وقتی به 1000 ساب برسی خیالت از بابت بعدش راحته , دیر یا زود هم به هزار ساب میرسیپول سازه باید به 1000 ساب کوفتی برسه دیگه نرسه واچ تایم باشه 1 میلیون ساعت. بدرد ... میخوره!
منم میگم بهتر از بهتره نگفتم که خوب نیست. 1000 ساب برسه تا درآمدش رو شروع کنه. تا به اینم برسه روزی 2 تا ساب هم بیاد 1-2 سال طول میکشه ولی ارزششو دارهچرا اینجوری بهتره ؟ چون نشون میده محتوایی که میزاری طرفدار داره , پس وقتی به 1000 ساب برسی خیالت از بابت بعدش راحته , دیر یا زود هم به هزار ساب میرسی
ولی شما تو یک هفته , یک ماه هزار یا سه ماه ساب رو بگیری ولی ویدوئی که میزاری 50 تا بازدید هم نخوره مفت نمیارزه , چون درآمدی برات تولید نمیکنه
اینجا موضوعات فعالیت و تجربیات رو کسی نمیاد بگه میخوای از این کارا بکنی یه مدت پیتی سایتتو میگفتی فیلتر میشد الان حتما کانال بگاج میرهنظرتون چیه اینجا همدیگر رو ساب کنیم تا 1000 برسیم
رشد کردن ساب تو یوتیوب مثل حرکت گوله برف میمونهمنم میگم بهتر از بهتره نگفتم که خوب نیست. 1000 ساب برسه تا درآمدش رو شروع کنه. تا به اینم برسه روزی 2 تا ساب هم بیاد 1-2 سال طول میکشه ولی ارزششو داره