بعضی ها می گن به تازگی یه مدت بعد ازت می خواد قبض به نام خودت با همون آدرس بفرستی...کل بازدید 100 تا؟
دوستان با این شرایط میشه تو ترکیه اکانت ادسنس ساخت؟
خرید خونه 30-40 متری
حساب زراعت بانک که اقامت نمیخواد
چند هفته بمونی تو خونه اکانت ادسنس رو وریفای کنی بعد برگردی ایران.
بعد جایی هست که خونه رو بسپری اجاره بدن؟
ایشاالله میرسی و اولین درآمدت رو اینجا شیرنی میدیویدیو جدید میزارم بدون اینکه ویدیو های جدیدم بازدید بگیرن، بازدید ویدیو های قدیمی میره بالا
آپلود نمیکردم رنج 370 بود این دو روز چند تا ویدیو آپلود کردم رفت رو 470
مشاهده پیوست 1190830
پ.ن: یک هشتم واچ تایمی که لازم بود گرفتم
هنوز یک صدم سابسکرایبر هم نگرفتم
دلقک بازی یعنی جواب میده؟اخطار تاریخ انقضا داره سه ماه دیگه صفر میشه
مشاهده پیوست 1190837
این کانال واقعا برام مهم نیست فقط دارم تست میکنم، اگه به درآمد رسید روزی نیم ساعت وقت میزارم آپدیتش میکنم. یوتیوب فارسی یا باید دلقک باشی یا ویدیو زرد بزاری یا درباره پول دراوردن ویدیو بزاری یا کار سیاسی
من شاید وارد مورد سوم بشم. بقیش کار من نیست
یه کم بیشتر وقت بزاری ویدیو به زبان انگلیسی بسازی کلی یوزر ویدیو رو میبینن. یه روش هایی برای جذب سابسکرایبر (فقط خارجی) و بازدید هم گیر آوردم به نظرم میشه زیر 1 سال 100k ساب گرفت کاملا قانونی
مشابه اینلینک ویدیو بزار
یعنی اگه بتونی با بازدید فیک کانال به درامد برسونی باید مسئولان یوتیوب دسته جمعی خودکشی کننداخطار تاریخ انقضا داره سه ماه دیگه صفر میشه
مشاهده پیوست 1190837
این کانال واقعا برام مهم نیست فقط دارم تست میکنم، اگه به درآمد رسید روزی نیم ساعت وقت میزارم آپدیتش میکنم. یوتیوب فارسی یا باید دلقک باشی یا ویدیو زرد بزاری یا درباره پول دراوردن ویدیو بزاری یا کار سیاسی
من شاید وارد مورد سوم بشم. بقیش کار من نیست
یه کم بیشتر وقت بزاری ویدیو به زبان انگلیسی بسازی کلی یوزر ویدیو رو میبینن. یه روش هایی برای جذب سابسکرایبر (فقط خارجی) و بازدید هم گیر آوردم به نظرم میشه زیر 1 سال 100k ساب گرفت کاملا قانونی
با گوشی صداش کم بود مجبور بودم +10 اضاف کنم که بازم کم بود@GamesWorld @ms368
شما که ضبط میکنید صداش کم نیست؟ من ده دسیبل میارم بالا تازه میرسه به -20 حدودا صدای وین رو باید تا حدوا 40-60 بیارم بالا تا خوب شنیده بشه
گین رو هم بالا میبرم که نویز برای خودش شلنگ تخته میندازه
مشکل کم بودن صدا رو ندارم , فقط صدا بم هست , بخاطر همین فعلا از صدای ضبط شده خود دوربین استفاده میکنم@GamesWorld @ms368
شما که ضبط میکنید صداش کم نیست؟ من ده دسیبل میارم بالا تازه میرسه به -20 حدودا صدای وین رو باید تا حدوا 40-60 بیارم بالا تا خوب شنیده بشه
گین رو هم بالا میبرم که نویز برای خودش شلنگ تخته میندازه
مجبوری دروغ میگیوقتی فارسی نمیفهمی چی بگم بهت.
یکی به این بنده خدا بفهمونه من یکی دو روز تستی بازدید فیک زدم بعد یوتیوب فیک ها رو حذف کرد این عکسا بازدید واقعیه.
کسی زبون این دوستمونو متوجه میشه؟
البته مشروط به اینکه یوتیوب ویدئو شما رو نمایش بده !! این وضعیت ویدئویی که 4 روز پیش گذاشتم !یه کم بیشتر وقت بزاری ویدیو به زبان انگلیسی بسازی کلی یوزر ویدیو رو میبینن.
یعنی میک رو میزنی به دولبین بعد صدا رو از ویدئو جدا میکنی؟با گوشی صداش کم بود مجبور بودم +10 اضاف کنم که بازم کم بود
اما با دوربین خیلی خوب بود، ولوم دوربین رو ۱۰ که بود کیفیت عالی بود (حداکثر تا ۳۲ داشت)
میک: بویا یقه ای
گیری کردیمامشکل کم بودن صدا رو ندارم , فقط صدا بم هست , بخاطر همین فعلا از صدای ضبط شده خود دوربین استفاده میکنم
لامصب خیلی اعتماد به نفس میخواد من هی تست میکنم میبینم یه جای کار میلنگهدوستان یه روش مکالمه فشرده انگلیسی معرفی کنید پتانسیلی که تو زبان انگلیسی میبینم خیلی عجیبه
رو سئو کار کردی؟البته مشروط به اینکه یوتیوب ویدئو شما رو نمایش بده !! این وضعیت ویدئویی که 4 روز پیش گذاشتم !
یوتیوب زحمت کشیده تو 4 روز فقط 7 بار نمایش داده ویدئو رو !!
مشاهده پیوست 1190878
تقریبا دو ماه میشه دارم ویدئو تستی میزارم تا حالا همچین موردی نداشتم !
همیشه ایمپرشن دیگه حداقل 40-50 میشد , نمیدونم این ویدئو اخر جریانش چیه که ایمپرشن در این حد فاجعست !
دیگه این چیزیه که vidiq میگه !! بیشتر از این هم که جا نداره !!رو سئو کار کردی؟
اگه محتوای خوبی داشتی الان با این همه بازدید فیک سابسکرایب زیادی می گرفتیآره من یه جوری موفق شدم یوتیوبو هک کنم
از سرچ 55 درصد
از منابع خارجی 32 درصد
از ساجسشن 2.5 درصد
به ویدیو های کانالم بازدید فیک بفرستم
این عکسم با فتوشاپ ساختم چون وقت زیاد دارم نشستم عددا رو دونه دونه حساب کردم تو جدول نوشتم
نرود میخ آهنین در سنگ
مشاهده پیوست 1190875
اگرم منتظری از کلمات کلیدی یا ویدیو ها عکس بزارم که کپی کنی منتظر باش موفق میشی
اشتباه داری میزنیاگه محتوای خوبی داشتی الان با این همه بازدید فیک سابسکرایب زیادی می گرفتی
یه جای کارت میلنگه
من با ۴۵۵ بازدید و ۱۰ ساعت واچ تایم ۲۹ سابسکرایب دارم
اگه بازدیدم به ۴۰۰۰ برسه سابسکرایب از ۱۰۰ رد می کنه